Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשקוש בלבוש הנושא של הרכבי ליסינג:

עם כל הכבוד להייטק, הם תופסים בסביבות ה30-40 אחוז מכלי הרכב, אני אומר את זה בתור בנאדם שעד לפני שבועיים, היה נמצא על הכבישים כ15 שעות ביום, ותאמין או לא הייתי שם לב מספיק טוב מה קורה ימינה ושמאלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלואי 200 דולר לחבית.

למה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בלא מעט חברות היי - טק החלו להגביל את הנוהגים בכמויות הדלק, בייחוד את אלו שלא זקוקים למכונית לצרכי עבודה.

העלייה החדה במחירי הדלק מכבידה גם עליהם, וחברת היי - טק גדולה שמחזיקה צי של כמה מאות מכוניות, משלמת מאות אלפי שקלים דלק בחודש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה איתנו הנערים.

אלו שמרוויחים בקושי 20 ש"ח לשעה??.

בקצב הזה הרגליים מתחילות להיראות לי אמצעי תחבורה מעניין, אפשר ללחוץ כמה שרוצים =].

פורסם

מדינות המערב צריכות כבר לכבוש את כל הנסיכויות הקטנות האלה ששולטות על כל העולם.

למחוק שמה את כל הארמונות של השייחים ולשלוח אותם חזרה לרכב על גמלים.

וגם המדינה הזאת יכולה להוריד קצת את המס הדבילי על הדלק, שמישהו יתעורר וישלח אר פי גי לכנסת עם הכיתוב הורידו את המס על הדלק!

פורסם

וואי וואי איזה טירוף 7 שקל !!

הערבים האלה גם כן מסובבים את כל העולם על האצבע עם הנפט שלהם!!!

העיקר דלק בירדן עולה שקל, שתיים ופה שוחטים את האנשים!!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מה יהיה?

לפי מה קובעים את המחירים של הדלק? לפי הדולר?

או שאירן וערב הסעודית עושות מה שבא להם?

נהיה מגעיל כבר כמה אפשר, מזל שהעפנו את האפלאוז.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

בארץ? לפי המסחר בדלק בחמישה הימים האחרונים של החודש בנמל באיטליה. הגיוני, לא? (כמו כל דבר כאן)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמיד קל להאשים את שאר העולם אבל לא את המדינה המושחטת שלנו שחלק ממרכיב מחיר הדלק הוא מס ועליו אנחנו משלמים עוד מס שנקרא מע"מ, זאת אומרת שיש פה כפל מס פשוט והמדינה שלנו היא הגורם היחיד שמרוויח מכל עליות המחיר של הדלק ועד שלא יהיה פה משהו שיזעזע את הממשלה ויגרום להם להבין שיש גבול עד כמה ניתן לעשוק את האזרחים שום דבר לא ישתנה

פורסם

בדיוק כמו שהצעתי, אר פי גי לכנסת עם הכיתוב הורידו מס דלק, בדיוק כמו שציירו פעם על הפצצות ששלחו לחיזבאללה.

שאגב יש הבדל ביניהם לבין הממשלה שלנו?

• תוכן חדש...