Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי,

התלנה על המס לא כל כך נכונה.

אם יבטלו את המע"מ על המזון, אזי מחיר האורז ירד בכ-15 אחוז ולהזכירך האורז יותר מאשר הכפיל את מחירו תיכף לאחר פסח השנה.

אם יבטלו את הפיקוח על החלב, מחירו יקפוץ ב-50 אחוז בדיוק כמו שקרה עם לחם אחיד.

אם יבטלו לי את מס הכנסה - אני מן הסתם אוכל לתדלק עוד כמה ליטרים בלי להרגיש שההוצאה מכיסי גדלה.

אם למשל יבטלו את מס רכישה, מס שבח, היטל השבחה ומע"מ, מחירי הדירות ירדו לפחות ב-25 אחוז.

מחיר הדלק כיום מפוקח ולכן הוא לכאורה זול יותר מאשר אם היה ללא פיקוח. ראה לדוגמה מה יקרה עם בנזין 96 שיוצא מפיקוח, עוד מעט הוא יעלה הרבה הרבה יותר, והוא יעלה כך רק בגלל שצרכנים ישלמו.

אילו בנזין 95 לא היה בפיקוח - מחיר הליטר היה היום יותר מ-10 שקלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה קצת מגזים שאתה משוואה את הדלק לאורז ולדירות.

לדלק יש מרכיב חשוב בכלכלה כי לא תשכח שעליות במחירי האוכל מושפעות ממחיר הדלק כי הספקים מעלים את המחירים שלהם ואז החברות של המזון מעלות את המחירים כי אף אחד לא רוצה להפסיד.

נכון שמחיר המזון עלה אבל הוא לדעתי היה עולה בהפרש פחות משמעותי אם הדלק היה יותר זול.

אני לא אומר שלעצור את עליית מחירי הדלק יפתור לנו את כל הבעיות אבל זה בטוח יעזור.

פורסם

וזה מסביר מדוע מחיר האורז עלה מפחות מ-5 שקלים לקילו לפני פסח למחיר שמעל 10 שקלים אחרי פסח ?

אגב, אם המדינה תוותר על המחיר המופקע שהיא מבקשת על התדרים - מחירי שיחות הסלולר אמורים לרדת. שהרי מי שמשלם את העלות של אגרת התדרים, זה אנחנו הצרכנים.

המחיר עולה כי משלמים.

צריכת הדלק השנתית של ישראל במשך שנה שלמה, שוות ערך לצריכה יומית של כל העולם במשך יום אחד.

אם ארה"ב תפסיק לרכוש דלק רק לחודש אחד, אני מעריך שמחיר הנפט ירד בכ-10 דולר.

שר האוצר של כווית אמר שמחיר הנפט לא צריך להיות יותר מ-100 דולר.

http://www.globes.co.il/news/docView.aspx?did=1000352416&fid=1225

אותו שר אוצר מוכר ב-140 דולר פשוט כי אפשר לסחוט ויש מי שמשלם.

יש סיכוי שעד סוף יולי חבית תעלה 150 דולר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מתמטיקה פשוטה של ביקוש והיצע. חבל שלמדינה כמו שלנו (עם מוחות לא קטנים בכלל) אין מענה ואלטרנטיבה לבעיה הצורמת הזו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מתמטיקה פשוטה של ביקוש והיצע. חבל שלמדינה כמו שלנו (עם מוחות לא קטנים בכלל) אין מענה ואלטרנטיבה לבעיה הצורמת הזו.

הבעיה אצלנו במדינה, זה שנותנים למדענים לברוח לחו"ל ושם בסופו של דבר הם מוכרים את הידע וההמצאות שלהם. בסופו של דבר המדינה קונה חזרה את הידע שלהם אחרי ששילמה פי 3, 4 או 20 ליזם בחו"ל שידע לזהות פוטנציאל.

אצלנו במדינה לא בדיוק יודעים להתקדם בתנועה, וכך כאשר מצאו נפט מול חופי הארף כמעט לפני עשור, עצרו את הכל ואמרו שמי שמצא את הנפט לא יכול להוליכו לחוף ולכן קודם נפרסם מכרז על הולכה. כל העניין הזה עיכב במשך שנים את התהליך.

.

פורסם

הבטחתי לעצמי שבעלייה הבאה (שידעתי שתקרה כבר מזמן) אני מפסיק לנסוע לבסיס עם האוטו .

שתבינו , אני נוסע כמו פראייר כל יום מרמת גן-לראשון בגלל :

א. העצלנות שלי (בעיקר בגללה) ובעיקר בגלל הרצון לישון עד מאוחר יותר .

ב. תשתית האוטובוסים העלובה , לוקח ל ישעה וחצי - שעתיים להגיע עם אוטובוס לבסיס ! ומה עם הדרך חזור ? התאבדות , עם כל הפקקים שיש והאוטובוסים העמוסים עד מאוד .

אם תשתית התחבורה במדינה המזופתת הזו הייתה נורמלית , הייתם רואים פחות רכבים על הכביש .

אבל מה לעשות , כשלוקח שעה וחצי-שעתיים להגיע עם אוטובוס לאיזה בסיס מסכן שנמצא כולה 20 דק' מה

בית בנסיעה על 90 - שווה לפעמים לקרוא תתחת בעבודה , אבל לפחות להגיע כמו בן-אדם לבסיס ולא לרוץ אחרי הזמן .

מה שכן אני לא אשקר - אני בקרוב אפסיק לנסוע באוטו כי יש גבול לגודל המשכורת שלי .

מה גם שאני טיפש , כי אני מקבל את התחבורה הציבורית בחינם לא משנה כמה היא מזופתת ואני לא מנצל את זה וחבל .

הגיע הזמן לרדת קצת מהאוטו , להראות לממשלה שהישראלים לא פראיירים , אבל צריך כמות מאסיבית של רכבים כי רכב פה רכב שם , לא יעזרו לאף אחד .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יש לי שנה (קצת יותר) תרכב שלי, ואני בעצמי זוכר תדלוקים על 5.2 (הכי זול) לליטר.

כואב הלב.

דרך אגב, בצומת רעננה דרום בתחנת דלק שם, אני היחידי שנראה לו מוזר ששעתיים לפני העליה המשאבות "הפסיקו" לעבוד?

פורסם

היום תדלקתי משהו כמו 50 ליטר של 98, 8.2 ש"ח לליטר (!!!). 420 ש"ח (בערך). נהדר. נחמד לגור ליד המשרד - אני עושה 1:5 קבוע ואין לי תוכניות להפסיק בזמן הקרוב - לא עד שהמחיר מכפיל את עצמו, בכל אופן ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה שאותי מעצבן זה שהמחירים כאן רק עולים.

בזמנו, מחירי החיטה ממש עלו, אז מחיר הלחם עלה. אבל אתמול קראתי שמחירי החיטה ירדו ב-9%. המחיר של הלחם? נותר אותו הדבר..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היום ברדיו, נציגת ה"ירוקים":

"....אני דווקה שמחה שמחירי הדלק עולים, כך אנשים ינהגו פחות..."

כנראה היא מתכוונת שאנשים ינהגו פחות וכדור הארץ שלנו יהיה ירוק יותר :?:

סתומים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אל תתבאס, הסולר יורד ב-3%.

זה לא מדהים אבל עדיין משהו.

הסולר יורד 3% ? מתי ? איך אתה יודע ? אתה מתכוון שהוא יורד במחירו 3% ? :-D

אנחנו כעקרון מקבלים החזר מע"מ על הסולר שאנחנו קונים, כחברה, זהו מרכיב יחיד בהוצאות החברה, ומקבלים על הוצאות החברה החזר מס. אך עדיין, כואב הלב לראות את המחזורים שלך יורדים בכל שבוע יותר ויותר, נהגי המוניות והמשאיות חייבים לקחת שבוע "חופש" ולהפגין, לשתק את המדינה, את ההובלות, ולהעיר את שר האוצר הכושל בר חראון, בעקבות מחירי הדלק המאמירים.

תוריד את המס בלו על הדלק בכ-5%, גם זה משהו, ואם לא יותר, אז לפחות תשים פיקוח על הסולר !

בר חראון רוצה שנוביל סחורה באוטובוסים ומוניות שירות..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מציע, לפחות לאלה שרווקים ומקסימום צריכים להסיע את החברה שלהם, לקנות דו-גלגלי, כמוני.

אני רוכב על ימאהה Xסיטי, משלם דלק 24 ק"מ לליטר (הזרקת דלק).

גם ככה כל עונה יש פחות גשם וגם זו דרך מופלאה לבוא לתל אביב ומצוא שיש לך חנייה כמעט בכל מקום ולהתחמק מהפקקים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...