Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחצי שעה (2.00 לפנות בוקר) נסעתי על כביש החוף(2) לכוון צפון (מהרצליה - לנתניה )

נסעתי בנתיב הכי ימני על מהירות 90-85 קמ"ש בוודאות לא יותר מזה ,

באזור געש אני מבחין במכונית מכוסה בבד שחור בחלק האחורי שלה.

מייד הבנתי שמדובר בניידת ובדקתי את המהירות והיא היתה קצת מתחת ל 90 קמ"ש.

בנתיב האמצעי והשמאלי טסו להם מאזדה 3 ועוד רכב, ואז פתאום אני רואה במראה פלאש רציני.

האם אני יכול להיות רגוע שהדו"ח לא יגיע אליי?

(אני דיי לחוץ מהעניין,אשמח אם תרגיעו אותי - הרי נסעתי כחוק ולא מגיע לי לשלם קנס ללא סיבה)

תודה מראש.

פורסם

מישהו במשטרה ודאי פוכר את ידיו בהנאה...

2 דיונים על אותה ג'טה (לא כל כך) סמויה שאורבת לנהגים באזור הרצליה.

לשאלתך, לא סביר להניח שתקבל את הדו"ח. במידה וכן, חזור והתייעץ, ננסה לחשוב איך מוכיחים שאינך אשם.

בינתיים, הדיון הזה הוא בעיקר פתח לעצבים מיותרים. תהיה אופטימי ותמשיך לנהוג כחוק, השאר כבר יסתדר.

סע בזהירות.

פורסם

רק לי נראה שמישהו במתנ"א החליט שעקב ריבוי דריסות השוטרים וסכנת הנפשות שגורמות מלכודות הלייזר, עדיף לעבור למצלמות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חזרתי מהסינמה סיטי באיזור חצות וחצי ("אל תתעסק עם הזוהאן" - לכו בהמוניכם!), ובדיוק כשעברתי בקטע האמור השוטר התמקם שם. באמת ראיתי שהוא התעסק עם משהו בחלק האחורי של הניידת, עכשיו אני מבין במה מדובר.

כנראה שהם מנסים טקטיקה חדשה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רק לי נראה שמישהו במתנ"א החליט שעקב ריבוי דריסות השוטרים וסכנת הנפשות שגורמות מלכודות הלייזר, עדיף לעבור למצלמות?

שימשיכו כך, יותר קל לגלות מולטונובה מאשר ממל"ז.

לאור ריבוי המקרים האחרונים...כנראה שהג'טה הזאת עובדת שעות נוספות באזור השרון, אני מוריד גז לימים הקרובים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רגע, אתה רוצה להגיד שהשוטר חנה בחושך על שוליים של כביש מהיר, בלי משולש ובלי מאותתים - ונתת לו לצאת מזה בשלום?!

פורסם

רוב הסיכויים שאתה יכול להירגע.

אם צולמת (שלא באשמתך) והופיעו איתך עוד רכבים בתמונה (מה שכנראה הוא המקרה מאחר ואתה נסעת במהירות חוקית, אז כנראה שהם היו הטריגר לצילום), ברוב המקרים התמונה פסולה מכיוון שלא ניתן לקבוע חד משמעית מי מבין המכוניות המצולמות עברה את העבירה.

פורסם

זו שאלה של זמן עד שמשהו יתנגש באיזו ניידת מוסתרת כזו ויהיה לנו עוד פעם שקט...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שימשיכו כך, יותר קל לגלות מולטונובה מאשר ממל"ז.

יותר קל לשבש ממל"ז מאשר מולטונובה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יותר קל לשבש ממל"ז מאשר מולטונובה :roll:

למה?

כדי לסכל תפיסה ע"י מולטונובה צריך גלאי טוב וזהו. הגלאי יתן התראה מספיק זמן מראש כדי שאפשר יהיה להאט את המהירות. גלאי רדאר הוא אביזר חוקי בישראל.

כדי לסכל תפיסה ע"י ממל"ז, צריך בליינדר וכאשר מקבלים התראה חייבים להאט בזריזות את המהירות+ כיבוי הבליינדר תוך כדי נהיגה. וגם אז...יש סיכוי שהשוטר יעצור אותך וימצא את הבליינדר ומכאן הדרך לבלאגן פתוחה כי שימוש בבליינדר הוא לא חוקי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במידה והשוטר יתפוס אותך על בליינדר, תמצא עו"ד טוב, הוא יטען שמדובר על מערכת למניעת האזנות מרחוק (יש מכשירי ציטוט למרחק המבוססים על פעילות קרני לייזר) שהנך משתמש בשל אופי תפקידך והפרקליטות תבטל את כתב האישום (מנסיון).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...