Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר פנה אלי בבקשה לסיוע, ואני מפנה אותה אליכם.

הבחור, להפתעתו, קיבל טלפון מהבנק שהולכים לעקל לו את החשבון, עקב דוח חניה בסך 510 שקלים, וזאת ללא שקיבל על כך הודעה מהדואר - לא על עצם קיום הדו"ח ולא על העיקול. במקום בו הוא גר יש שביתה בדואר. (דואר נע) האם הדרך היחידה העומדת בפניו היא לשלם בלי לדעת למה, או שיש עוד אופציות? (אגב, שמעתי מעוד אנשים על תופעות דומות- שלא נשלחות הודעות עד העיקול, ואז כבר אין עם מי לדבר, כי העיריה שלחה את זה לע"וד, והעו"ד אין לו סמכות לוותר לך, וכולי)

המדובר על עיריית ירושלים.

צביקי

פורסם

שיבדוק במחלקת החניה של העיריה.

אם מדובר בדו"ח על עבירה בת יותר מ- 3 שנים ו- 3 חודשים - היא התיישנה, ושידרוש ביטול העיקול והדו"ח.

שישים לב לאיזו כתובת שלחו את הדואר הרשום, ואם היא אינה הכתובת שרשומה במשרד הפנים - הוא הרויח.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ממקרה דומה שקרה לי (לא עיקול אבל דו"ח שלא ידעתי על קיומו) נתבקשתי להגיש עירעור לעירייה+צ'ק פיקדון על הסכום,

בעירעור רשמתי טענותי ודרשתי שיציגו לי אסמכתאות לשליחת דבר הדואר+חתימה שקיבלתי אותם.

בנתיים זה בטיפול (לטענתם זה יכול לקחת עד שנה :shock:).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ברגע שהמכתב נשלח אליך בדואר רשום לכתובת הנכונה שלך, זה לא משנה אם חתמת או לא, זאת הבעיה שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל אופן כפי שכבר נאמר, שווה להתקשר למחלקת החניה והאכיפה של עיריית ירושלים ולברר מולם את כל הפרטים.

• תוכן חדש...