Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה- איך מזרזים מוסכניקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא נעים, אבל ההונדה היפיפיה שלי עברה תאונה ביום שישי. כל הצד השמאלי- מהפנסים האחוריים לקדמיים- שבור, מעוך וכן, גם קרוע באמצע.

מחשש לפגיעות רציניות (מעבר לפח) היא הוכנסה למוסך המרכזי של הונדה, והנה הבעייה- למוסכניקים שם יש את כל הזמן שבעולם, הם לא ממהרים לשום מקום.

למישהו יש רעיון איך אפשר ללחוץ עליהם להזדרז?

אני לא רגועה עד שהיא לא תחזור הביתה.

חוץ מזה שהרכב החלופי שקיבלנו מהביטוח הוא לא אחר מאשר- יונדאי גטס צהובה, הקטסטרופה של עולם הרכב.

אני ישמח לשמוע רעיונות, תודה!!

פורסם

תגיד להם שאתה רוצה להוציא את הרכב משם ולטפל במקום אחר בגלל השירות שלהם תיהיה אמיתי איתם והם כבר יבינו את הרעיון.

S2000

פורסם

אני לא חושב שזה רעיון מוצלח לזרז מוסכניק. כשהמוסכניק יודע שהלקוח יושב לו על הוריד, מטרתו היחידה תהיה לסיים את העבודה במינימום זמן, מה שיוביל לתיקון של דברים כלאחר יד. בכנות, את באמת רוצה שזה מה שיקרה?

אם את זקוקה לרכב, נסי לבדוק האם ניתן לקבל מהמוסך או מחברת הביטוח שלך רכב חלופי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך לזרז מוסכניק? שים לו בכיס 200 ש"ח. :hihi:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברה, קצת רצינות.

אלעד,

אתה צודק. אני לא זקוקה לרכב חלופי, כמו שכבר אמרתי, קיבלנו רכב מזעזע.

אני פשוט רוצה שהיפה שלי תחזור אלי כבר, אני לא סומכת על אף אחד בכל מה שקשור אליה

וכל השאר,

הייתי משלמת גם 10K אם זה היה עוזר (ואם היה לי). אבל זה לא רלוונטי. רעיונות הגיוניים יותר יתקבלו בברכה..

ותודה לכל העונים

פורסם

קבלי את זה כעובדה שעליך להיעזר בשירותיו של מוסך לצורך תיקון הרכב, כך שבין אם תרצי ובין אם לאו, תאלצי למצוא בסופו של דבר מוסך שתוכלי לבטוח בו.

אם אינך סומכת על המוסך הספציפי שהרכב נמצא בו כרגע, כתבי מה הוא איזור מגוריך, ואני בטוח שתקבלי מספיק המלצות על מוסך קרוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניסיון , אם זה מוסכניק שאת סומכת עליו תני לו את הזמן כדי שיעשה עבודה טובה.

אחרי שהרכב הנוכחי שלנו עבר ממונית לרכב פרטי , שמנו אותו בפחחות וצבע לכל הרכב נעזוב את העובדה שקיבלנו הצעות אסטרונומיות לכל הרכב כמו 15 אלף שקל וכדומה בכל מיני מוסכים , הגענו לאיזה פחח , תותח על בפחות מחצי המחיר שכל המוסכים הציעו לנו הוא עשה לנו את העבודה.

נתתי לו את הרכב ואמרתי לו שאני נותן לו כמה זמן שהוא צריך ואני לא רוצה ללחוץ אותו למרות שבאותו זמן בניגוד אליך לא היה לנו רכב חלופי פרטי בבית , שבועיים וחצי הרכב היה אצל הפחח אבל הוא עשה עבודה כל כך יסודית שבשום מקום אחר לא היו עושים וייצא לנו פעם לעשות תיקון פעם במוסך המרכזי של החברה והעבודה ייצאה על הפנים .

היום שנה וחצי אחרי אני אומנם שומר על הצבע עם ווקסים וכדומה אבל כל כך הרבה אנשים נדהמים ומחמיאים כשהם רואים את הרכב והמצב שלו , באמת נראה כאילו ייצא חדש מהחברה (ואת הרכב הזה אבא שלי הוציא כמונית חדשה מהחברה) .

יכול להיות שאם הייתי לוחץ אותו הרכב היה יוצא אולי שבוע -שבוע וחצי לפני אבל הסבלנות השתלמה.

מאז ייצא לי להגיע אליו עוד פעם כשאבא שלי הכניס רכב אחר לתיקון אצלו והוא כל פעם מתלהב מחדש מהרכב , אפילו שאל אם אנחנו רוצים למכור לו אותה.

אגב נסעתי על גטס ידנית כמה פעמים היא אלי שתיינית אבל לא כזה רכב גרוע , סה"כ להגיע מנקודה לנקודה באופן זמני זה מספיק ביותר.

פורסם

תצעקי "אודרוב! אודרוב!".

סתם ועכשיו ברצינות. למה לך לזרז מוסכניקים? כמה זמן זה כבר ייקח? חודשים?

אמנם לאט לאט.. אבל לפחות האוטו שלך יקבל את הטיפול הראוי.

GS300.

פורסם

ultras_monkeys - איפה הפחח הזה שאתה מדבר עליו? אני גם בדרך לצביע כוללת של הרכב.

לגופו של עניין - אם הרכב חדש והתאונה קשה יש מצב שמחליפים לך חלקים (לי בתאונה דומה החליפו 2 דלתות וכנף) ואז המוסך יכול להיות תקוע עד לקסלת החלקים. פשוט תשאלי אותם מה קורה ולמה, במקום נורמלי תקבלי תשובה ואף אחד לא יעלב :-D

אבי

• תוכן חדש...