Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול לפתור לי בעיה?

אני מעוניין לייבא ביבוא אישי רכב מארצות הברית. אין לי בעיה שהרכב יירשם ע"ש החברה שבבעלותי , הבעיה היא שניתן לייבא רכב ביבוא אישי רק על שמי ולכן הרכב לא יוכל להכנס לחברה כהוצאה מוכרת..

למי הפתרונות??

פורסם

ואתה לא יכול לאחר שנרשם על שמך בארץ "למכור" אותו לחברה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למיטב ידיעתי ההגבלה הזו קיימת רק אם אתה מביא את הרכב ומנצל הטבות של תושב חוזר, עולה חדש וכו'.

בנוסף, אם אתה ההבעלים של החברה, אני לא רואה סיבה למה שלא יהיה אפשר לרשום את הרכב על שמה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה מייבא טנק שאמור להעביר סחורה, תפנה למכס ותשאל אותם על הא ודא,

אם אתה מייבא קרייזלר C300, שאמורה להעביר אותך מ-A ל-B, מה בדיוק ההוצאה המוכרת פה?

----

פורסם

אם חשוב לך שהרכב יהיה ע"ש חברה בגלל ענין הדוחו"ת וכד', זה שיקול בפני עצמו

אם מדובר בשיקולי מיסוי - זכור לי שבעבר אפשר היה לרשום רכב חברה ע"ש אחד מבעלי המניות. היינו הרכישה נרשמה בספרי החברה. פקיד המס הכיר בתהליך הזה בעיקר כי היה ברור שבבוא היום הרכב ימכר וכרשום פרטי יכניס חזרה לקופה יותר כסף. יותר כסף פירושו פוטנציאל לתוספת מס.

זכור לי שדובר אח"כ לשנות משהו בענין זה, ולכן נראה לי שיותר נכון שתבדוק אם רו"ח האם ה"פטנט" הזה תקף עדיין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ההגבלה על מכירה כמו שנאמר לפני היא רק במקרה של תושב חוזר. ההגבלה שחלה עלייך היא שלא תוכל לייבא עוד רכב באותה השנה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka, ישנה טעות בדבריך.

ישנה הגבלה על מכירת הרכב למשך 24 חודשים.

בנוסף, כפי שפותח השרשור אמר, אין אפשרות לרשום רכב המיובא ביבוא אישי על שם חברה אלא רק על שמו של אדם פרטי.

פורסם

רכב הוא הוצ' מוכרת רק אם משקלו הכולל מעל 3,500 ק"ג. כל רכב מתחת לזה אתה לא יכול לקזז אפילו את המע"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רכב הוא הוצ' מוכרת רק אם משקלו הכולל מעל 3,500 ק"ג. כל רכב מתחת לזה אתה לא יכול לקזז אפילו את המע"מ.

מה לגבי טנדרים של עבודה?

הם לא נחשבים כהוצאה מוכרת?

----

פורסם

לא. כל רכב שאינו בעל משקל כולל של מעל 3,500 ק"ג נחשב לפי תקנות מס הכנסה כרכב פרטי. אתה לא יכול לקזז מע"מ (לא קנייה ולא הוצאות), 9,000 ק"מ ראשונים לא מוכרים ומעליהם מוכר החלק היחסי בהוצ' הקבועות בלבד.

מבחינת שווי רכב יש שווי רכב בדיוק כמו לפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישנו הבדל בין יבוא רכב פרטי למסחרי. ז"א, אם לחברה שלך יש צורך במשאית מיוחדת, אתה כן יכול ליבאה אותה, גם אם אינה נמכרת באופן סדיר בארץ. סביר להניח, שתיזכה גם לתמיכה של נציג החברה בארץ. דוגמאות לא חסר - החל ממשאית רתכת של רכבת ישראל, שהגיעה לארץ לביקור כאשר הייתה בת 4 ונשארה (וקיבלה לוחיות צהובות), דרך משאיות מנוף ומשאבות בטון ועד לרכבים המשמשים תעשיית טלוויזיה וקולנוע.

אז, באיזה רכב מדובר?

Spirit In The Dark

פורסם

לב,

אתה בטוח שהמשאית קיבלה לוחיות צהובות ?

אין בעיה עם זה שהמשאית הגיעה בגיל 4 ונשארה בארץ - אבל כפי שאתה מתאר זה מתאים יותר ללוחייות שחורות ואז ממילא עניני היבוא אישי של משרד התחבורה לא בדיוק חלים על הכלים האלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בטוח. את משאית-רתכת של רכבת ישראל ראיתי אומנם בטלויזיה, אך אפשר היה לראות הלוחית הצהובה. יש גם משאבת בטון 5 סרנים של אסארה, שעלתה לארץ לפני דיי הרבה זמן. יש שתי מגרסות של אמניר - וולוו אמריקאי וקנוורט, שעלו לארץ בשנה שעברה.

דווקא לגבי המנוף בן 20 אני לא בטוח- לא ראו את הלוחיות בתצלומים של הכתבה..

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...