רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,615 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.leftlanenews.com/renault-megane-future.html
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רכשתי רכב אצל סוחר רכב , נמסר לי שהרכב נקי מתאונות, הוברר שהרכב היה בליסינג דרך חברת אויס,האמנתי לסוחר הרכב אשר גם נותן אחריות על הרכב ולא לקחתי את הרכב לבדיקה במכון לבדיקת רכבים, בהמשך הוברר לי שהרכב עבר תאונה ושכל צידו הימני הוחלף, ויש מכה קלה בשסי מאחור, איך אני מברר והיכן באויס ו/או בכל מקום אחר היכן הרכב שופץ?? אשמח לקבל מידע בתודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת יקי46, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שווה משהו? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3439489LAYLA
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מעריך שדי נמאס לכם לשמוע את כל האלה שתפסו אותם המשטרה על מהירות אבל מה אני אעשה עכשיו הגיע תורי. אני אחסוך ממכם את השאלות של מה יהיה במשפט, כי זה פחות מענין אותי כרגע. בכל אופן הסיפור הוא כזה אמש תפסו אותי בעיר נוהג על 83 במקום 50, אחסוך ממכם את התירוצים של כביש ריק 3 בלילה כי זה לא משנה קיצר נסעתי מהר. שללו לי את הרישיון עד ליום ראשון וזימנו אותי ביום ראשון לקצין משטרה שאמור להחליט אם לשלול לי את הרישיון לחודש או לא וכמובן שזימנו אותי למשפט בדצמבר שזה כרגע פחות קריטי לי. רציתי לדעת מה קורה בדר"כ עם הקציני משטרה האלה אם הם בדר"כ שוללים את הרישיון לחודש או מחזירים? בכל אופן נשאר לי עוד כ 8 חודשים להיות נהג צעיר (לא חדש) אם זה משנה לא היו לי עבירות לפני כן.
הודעה אחרונה מאת מנחם פ, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
שלום לכולם. לא ידעתי איך לסגנן את הכותרת אז מצטער על הסירבול. לחבר שלי יש מאזדה חדשה 2008. ואנחנו לא יודעים כמה דלק נשאר כאשר הנורית הצהובה פועלת למכירים את המזדה. לדעתי זה 5 ליטר אבל אני מעוניין לדעת במדויק תודה רבה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת gabi1973, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
התחיל זה ככה: חוזרים ממסיבת גיוס (יש לציין שחוץ מכוס פלסטיק בירה, לא שתיתי אלקוהול) יער, חושך,מוזיקה רועשת , בקיצור נוסע עם אדרנלין בדם... הכביש תלול שבצידיו יש שוליים מחצץ ואחריהם עצים. לאחר שעברתי כמה פניות לא חדוד במיוחד הגעתי לפנייה שמאל ממש חדה ואז .... זה הקטע שרציתי להדגיש ושתדעו להבא לא לחזור על הטעות שלי: להכנס לפנייה ההיא אני לא הצלחתי - במהירות של כ 60 קמ''ש יצאו לי 2 גלגלים ימניים על החצץ. ואז ראיתי את התאונה בעייניים.!! הזנב התחיל לברוח וללחוץ על בלמים לא הייתה לי אפשרות (אין לי שום אלקטרוניקה כמו ESC, ABS ), לאחר שהבנתי שאני מאבד שליטה לקחתי את ההגע וסובבתי לצד ימין. בדיוק כשהשליטה חזרה אלי נגמרה הפנייה ותודה לאל יצאתי מזה ללא שריטה . מוסר…
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקרוב אני טס לחודשיים לארה"ב עם הדודה ואנחנו הולכים להשכיר אוטו באזור החוף המזרחי של ארה"ב. מישהו יותר מה תווך המחירים של רכבי הספורט עם ה4 דלתות כגון הmitsubish evo..?(מחיר לחודש השכרה) אני נהג צעיר, דודה שלי לא, האם צריך להוסיף כסף גם אם אני יהיה נהג "מישני"?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר נוסע בחודש הבא לווגאס ארה"ב אני רוצה לרכוש GPS אבל המחירים בארץ די גבוהים האם תוכלו להמליץ לי על מכשיר איכותי שאפשר לרכוש שם ושיתאים לארץ ? הדרישות שלי מאוד סטנדרטיות: 1.הכוונה בשפה העברית 2.יכולת עידכון מפות הארץ המכשיר אינו מיועד לטויולים אלא לנסיעה רגילה בלבד ברחבי הרץ תקציב =עד 500 ש"ח תודה על ההמלצות
הודעה אחרונה מאת RORO, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
וואי לא שמתי לב , שמתי את זה בפורום הלא נכון , נא להעביר בבקשה. קודם כל ברצוני לספר לכם על קומבינה של חברת השכרה שאבי נתקל בחו"ל. אז ככה אבא שלי היה לא מזמן בכרתים והוא השכיר דרך הארץ מכונית. עכשיו הוא קיבל את המכונית עם טנק ריק ( מה שהיה מוזר עוד מההתחלה , כי בד"כ מקבלים עם טנק מלא ) כאשר היה צריך להחזיר את האוטו לחברה לא היה צריך למלאות את הטנק בחזרה. משמע להחזיר אותו ריק אם אפשר. אבל הבעיה היא שאי אפשר!! לא היה כדאי לקחת סיכון של להתקע באמצע הדרך בשום מקום בלי דלק. אז אבא שלי החזיר את האוטו עם רבע טנק. רגע , אבל אמורים להחזיר את האוטו כמו שקיבלנו אותו - זאת אומרת ריק. אז איפה הקומבינה? אבא שלי החזיר את האוטו עם רבע טנק וכאשר האוט…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני ואבי (שנינו חולי הגה...) מתכננים טיול לאנגליה-צרפת, לפני שאני עוזב את הבית לעשות שנת שירות. רציתי לשאול אם אתם יודעים עד דברים בתחום המוטורי שכדאי לראות במדינות אלו (בסביבות תחילת אוגוסט). את גודווד פספסנו ... תודה רבה עמרי
הודעה אחרונה מאת Halperon, -
- 3 תגובות
- 737 צפיות
התקנתי לפני כמה חודשים את האזעקה של רב בריח MVP עם שלט חכם לטווח של 800 מטר. הבעיה היחידה שלה שאני לא מצליח למצוא מיקום טוב לגלאי זעזועים. אם הוא ממוקם על הפח שבצד שמאל מול הכנף או על ציר שיוצא מגלגל ההגה יש לו רגישות טובה אבל כשהרכב חונה בשמש הגלאי מופעל כנראה מהחום. המתקין שהתקין לי את האזעקה שינה את המיקום כמה פעמים אבל תמיד השאיר את הגלאי בסביבה של הנהג. האם יש למישהוא נסיון עם האזעקה או הצעה למיקום טוב יותר? הרכב זה 106 דור ראשון
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
אני והחברים נסענו למרינה בהרצליה אתמול, קיצר אנחנו עומדים ברמזור בדרך לארנה פתאום עומד לידנו איזה אחד עם סובארו אימפרזה משופרת רצח. אמרתי נעשה איתו פתיחות (לי יש מזדה שלוש 1.6L). חח קיצר מה זה לקחתי אותו אבל הבעיה לקראת הסוף, היה עוד רמזור אחרי איזה 300 מטר אני חושב וברמזור היה כאילו עיקול ואני הגעתי כבר למהירות גבוהה פתאום רציתי לעצור, יא אללה אני אומר לכם הרגשתי את הABS מה זה טוב וגם את כל האוטו כזה נזרק כאילו אבדתי שליטה עליו איזה מפחיד זה היה חשבתי אני מתהפך... פעם אחרונה שאני עושה דבר כזה, מפחיד רצח. לא יצאתי מזה כל הערב...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכנסתי לבדוק נתוני מחיר של רכב מסוים. הצבתי כמה אפשרויות שונות בשביל לראות עד כמה זה משפיע לו על המחיר ולהפתעתי ראיתי שהמחיר עולה לעיתים אם זה ליסינג\חברה לעומת פרטי. לדוגמא, רכב שנת 2004, 145K ק"מ, 3 ידיים קודמות. סיטואציה ראשונה: הכל פרטי. סיטואציה שנייה: פרטי, ליסינג תפעולי\חברה בע"מ, פרטי. הרכב בסיטואציה השנייה יקר יותר. אם לעומת זאת הק"מ נמוך (80K ק"מ לדוגמא) אז המחיר של פרטי בלבד יקר יותר. אישית אני מאמין שזה פשוט נוסחא שהורכבה לא נכון ולכן המחשב מחשב את המחיר כמו גולם. אחר כך כשבאים למכור רכבים אנשים אומרים "אבל ככה רשום בלוי יצחק...".
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני 30 יום בדיוק היה לי משפט, ונגזר עליי להפקיד רשיון לחודש תוך 30 יום. כל ה30 יחום הייתי בחול, ורק היום חזרתי, והיום כלום לא פתוח לא משטרה, בית משפט..כלום. הייתי בתחנה ואמרו לי להפקיד יום ראשון. האם זה ישפיע על משהו? והאם אני אצטרך תאוריה\טסט?? נגזר רק 30 יום וקנס 500 ש'ח. תודה רבה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום בצהרי היום בבאר שבע : רנו מגאן 2001 מגיע לבדיקה עם שני אנשים , הגברת היא המוכרת והגבר ממוצא בדואי הוא הקונה , החנו את הרכב אל מול המכון ,שניהם יורדים מהרכב , משוחחים בניהם , הבדואי נכנס לרכב מתיישב מול ההגה , מתניע את המנוע כדי "להכניס" את המכונית לבדיקה , האיש עושה פרסה ובורח עם הרכב. הגברת פורצת בבכי ! , מדווחת למשטרה........
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 7 תגובות
- 949 צפיות
הסיפור בקצרה : בבוקר אמא שלי חנתה בעיר לייד מד חניה,היא שילמה לשעה בערך. נכנסה למרפאה וקיבלה הפנייה לבדיקות שממוקמות בערך קילומטר משם,היא נסעה וחזרה שוב למרפאה רק שעכשיו החנייה כבר לא פנויה. היא החנתה בחנייה אחרת ונכנס ל5 דקות למרפאה,כשהיא יוצאת הופה דוח של 100 ש"ח. האוטו לא רשום עלינו,קנינו אותו לפני שבוע ועדיין לא העברנו בעלות (בגלל השביתה). האוטו רשום על שם חברת אלדן,למי ולאן הדוח יגיע ומה ההשלכות של זה ? תודה,טל.
הודעה אחרונה מאת TalMetro, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גם אני הצטרפתי לסטטיסטיקה 8)8):lol: לפני שעה בחניון בקניון קרית אונו{$#%#$^} תו"כ שאני בעיקול נהגת מבוגרת באיזור גיל ה-50 נסעה נסעה נסעה ונסעה ברוורס עד שהיא נעצרה ברכב שלי[מיצובישי 08], אחרי ששיקשק לי הלב למשך חצי דקה, עשיתי בוק לנהגת, לרכב שלה[שבי אוואו] ולמראה ולדלת לשעבר שלי. הנזקים: מראה מצד שמאל הלכה לעולמה והתרסקה קלות. דלת שמאל חטפה עיקום רציני ועם קצת רצון וגם יכולת היא תוחלף בחדשה. תמונות בקרוב =-] אנצל שירשור זה כדי לשאול על מוסך מומלץ למיצובישי באזור המרכז[יהוד/אור יהודה/תל אביב] הרכב מתקרב לכיוון ה-15K.
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לטסט שנערך לי היום. הנסיעה עברה בקלות, הוא ניסה "ללכוד" אותי פעם אחת בכניסה לאין כניסה ופעם שניה בכניסה מוטעית, אך יצאתי מזה טוב ולא התפתתי. למרות זאת במהלך הטסט נסענו ברחוב דו סטרי ולטענתו(למרות שאני ממש לא סבור כך) היינו צמודים לרכב, הטסטר נבהל וישר שלח יד להגה(לא נגע לי בהגה אבל התנפל עליי), המשכתי לסטות שמאלה בכדי להתרחק מהמכוניות. סה"כ היה לי טסט טוב השאלה שלי אם הוא יפסול אותי על הצמדות לכלי רכב חונים? הטסט שלי היה קצר מאוד, הוא לא ביקש ממני לבצע חניה ולא שום דבר "דרסטי", האם זה מעיד על משהו(התקלה שתיארתי מעלה קרתה בערך באמצע הטסט) אשמח לשמוע את דעתכם, טסט שני שלי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Yony_S, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
אני אישית צחקתי D: ושל STI נגד EVO : תהנו
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אולי מישהו מכיר (בית דפוס?) מקום ששם יודעים להדפיס על וילון אחורי? כלומר אני רוצה לתת גרפיקה - נגיד, תמונה משפחתית שידפיסו לי על וילון. באינטרנט מצאתי רק כמה מקומות - אבל הם כולם מוכרים בכמויות גדולות - 100 - 250 וכו'. אני צריך רק אחד... תודה על כל תשובה!!
הודעה אחרונה מאת killer2004, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום בלילה עבדתי בעבודה שלי (אני שומר בגנים ציבוריים שלא יהיה רעש והפרעה לשכנים), הגינה ממוקמת באזור די מת ואין בה המון תנועה, כמו כן החניה שליד הגינה מאוד צפופה ובסמטה יש 3 בנייני קומות. חניתי בחניה זאת לפני עבדותי, כשחזרתי לרכב לרגע להביא משהו ראיתי זוג מבוגרים שרוצים להחנות ולא מוצאים חניה האישה ירדה ודיברה אליי בצורה בוטא שחניתי פה ואני לא בסדר ובגדול היא אמרה שבגלל אנשים כמוני ככה נראית המדינה. לאחר מכן בעלה הלך והחנה את האוטו בחניה גדולה שנמצאת 200 מ' מאיפה שחניתי במקרה הלכתי לקיוסק לאחר מכן וראיתי אותו חונה. מלבד זאת אמרתי לאישה שאני יזיז את האוטו נכנסתי לתוכו ולא הזזתי אחרי שהיא עלתה לביתה. יש לציין שהמקום היה שומם ולא היו בו ילדים (הייתי ליד), כשחזרתי לאוטו מצאתי…
הודעה אחרונה מאת KobiF, -
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
אני חושב שנפלתי באיזה תרמית. קניתי לפני כמה זמן בולמים וקפיצים. המוכר טען שהקפיצים של אייבך, הכל טוב ויפה באמת היה רשום עליהם אייבך. ואילו הבולמים של קוני, לא שמתי לב אליהם כי האמנתי לו, אתמול שמעתי את הבולם חורק הורדנו את הקפיץ ובדקנו זה נראה בולם רגיל לחלוטין בצבע שחור ולא רשום עליו קוני. התקשרתי למוכר ושאלתי אותו לפשר הדבר, הוא אמר , הבפנים של הבולם הוא של קוני באמת, רק הבית שלו זה בולם רגיל. הבולם עצמו קשיח כי הקפיץ בפנים שייך לקוני, הוא אומר שפעם קוני ככה היו מוכרים את הבולמים שלהם, רק את הקפיץ מבפנים. זה נראה לכם הגיוני? תודה.
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פאסאט ירקרקה עומדת בשול הכביש ממתינה לקורבנות מזדמנים. שוטר משועמם יושב בניידת (אני מודה שחשתי תחושת קבס וסלידה כשראיתי אותו עוסק במה שעוסק וייחלתי לו כל טוב). המספר הקדמי נפול ופלאש בוהק כל דקה וחצי. בושה וחרפה בכביש ריק. מכונת כסף! הישמרו לנפשותיכם
הודעה אחרונה מאת mcherkass, -
-
משרד התחבורה ביטל את החיוב בהשגת "אישור שירות" רשמי של יבואני הרכב כתנאי לייבוא אישי של רכב. עד לחודש שעבר הצגת האישור הייתה תנאי הכרחי לייבוא אישי. בעדכון, שהפיץ משרד התחבורה לאחרונה, שונתה התקנה וכיום מי שרוצה לייבא רכב בייבוא אישי יכול להסתפק בהצגת אחריות בין לאומית תקפה של יצרן הרכב או "אישור ממוסך שירות המתמחה בתיקון כלי רכב מהתוצר המבוקש לייבוא". יצוין כי מהנוסח עולה כי אף אין הכרח, שהמוסך יהיה מוסך מורשה של היבואן. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359487&fid=3220
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברה חבל שזה קרה אבל זה קרה אני בטוח 100% שאני לא השם אבל הצד השני לא מודה מה אתם אומריםם ? זה הצומת זה הנזקק אני באתי מיכיון החץץ הנהגת אומרת שיסתכלתי על בחורה שהיתה בצד ולא סמתי לב לזהה ככה היא תיתעןן אני חושב שיצחקו עליהה ויש לה עדהה על זהה לי גם יש עד שראהה הכלל איך שהיא יתפרצה לצומתת והיא עוד ציפצפהה .
הודעה אחרונה מאת sshh, -
מחירי הדלק
מאת aviv1- 1 תגובות
- 755 צפיות
איזה יופי שאנחנו מתבשרים שמחירי הדלק על חבית ירדו ביומיים שלושה האחרונה ביותר מ10%,אבל כרגיל במדינה של המושחתים הדלק יוזל רק בסוף החודש כמובן כי חבל על עוד שבועיים שאפשר לז... את הציבור הפרטי וגם אז ההוזלה תהיה כמובן רק של 1% בקושי
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נסעתי היום בלילה בסביבות השעה 01:00 בכביש 2 בין הרצליה למחלף פולג ממש מול מכון ווינגייט מתחת לגשר עמדה ניידת סמויה(ג'טה לבנה). אני נסעתי בערך 100-105 ובערך 50 מטר לפני היה רכב נוסף כמו שמצוייר בציור ככה שהניידת הייתה בעצם בין שני הרכבים ופתאום אני רואה פלאש, כמובן שהניידת עמדה בצד הדרך אבל לא במקביל כלומר עמדה עם הפנים לכביש, עכשיו השאלה היא מי צולם אני או זה שהיה לפני ? הפלאש היה ממש חלש לא יודע אם זה עוזר
הודעה אחרונה מאת jonny123, -
-
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכם, לפני בערך חודשיים התחילו להיות לי רעשים מתחת לאוטו כאשר הייתי עולה על פסי האטה, או נוסע בכביש משובש, הרעש בעיקר נשמע מתחת לגלגלים. שבוע שעבר נסעתי למוסך מורשה של סובארו (לא יודע אם מותר לציין מיקום), בכל מקרה אחרי הסבר קצר שהבאתי לבעל המכון, הוא לקח את האוטו לסיבוב ביחד איתי, וכל הרעשים שהיו צריכים להישמע נשמעו. כשסיימנו את הסיבוב וחזרנו למוסך, הוא יצא מהאוטו ואמר לי שצריך להחליף בולמים קידמיים ואחוריים, ובנוסף לזה ציין שיכול להיות וייצטרכו להתקין תושבות חדשות. באותו רגע עלה בי החשד שהוא מנסה לעשות עליי קופה, מכיוון שחודשיים לפני לקחתי את האוטו לטיפול גדול שכלל - החלפת בולמים, רפידות, דיסקים ועוד.. המשכתי לעקוב אחר דבריו ולא הפרעתי לו, אחרי שהוא סי…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפרסמת לכם כאן את המסמך שכתב הבחור, אם מישהו יודע על עדים או שהיה עד בעצמו לתאונה, אנא צרו קשר עם הבחור (פרטיו רשומים בסוף מכתבו) שלום, שמי נתיב רוטברט. אני סטודנט לביולוגיה באוניברסיטת תל-אביב. ביום שישי ה- 19.10.07, מעט לאחר השעה 07:00 נסעתי ממקום עבודתי הביתה. רכוב על קטנוע קימקו כחול, הגעתי לצומת גלילות ממזרח ועמדתי בנתיב הפונה שמאלה (דרומה). בהגיעי לצומת היה הרמזור אדום. אחרי שהאור התחלף לירוק, ולאחר שהרכב שלפניי החל לנסוע, התחלתי בנסיעה גם אני. לקראת סוף הפנייה שמעתי צפירות וחריקת בלמים של מכוניות שנעצרו מאחוריי, ולפתע ראיתי מכונית מסוג מזדה 3 בצבע לבן אשר המשיכה בנסיעה מצפון לכיוון ת"א, תוך שהיא נכנסת לצומת באור אדום מלא. המכונית פגעה…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי היום. היום, לפני כמה שעות, ירדתי עם רכבי מכיוון צומת מחניים דרומה. מי שמכיר, יודע שכמעט כל הדרך היא ירידה, ושבכל מקום עלולה להיות ניידת משטרה. אני נוסע במהירות של כ 110 קמש, לא לוחץ על גז, האוטו פשוט נוסע מעצמו ומאיץ. מלפני נוסע רכב במהירות זהה. בעקבות הירידה המהירות הפכה ל 120+, כל הדרך הייתי מאחוריו, עד שהגענו לקטע הירידה האחרון, ירידה תלולה וישרה מאוד. הרכב הגיע למהירות של 130 בקירוב. התחלתי להאיץ טיפה, הגענו למצב ששניינו נוסעים 130+ אחת ליד השני (הכביש ריק) ראיתי בחור צעיר ברכב שלידי, פתאום, משום מקום, רעש של כריזה, לא הבנתי בהתחלה מאיפה זה בא, כי לפני רגע הסתכלתי במראה, ולא היה שום רכב. מסתכל שוב, רואה רכב שמתקרב במהירות של לפחות 160…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 877 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- locus
- itzik123
- NAPOLEON
- Matanb1998
- meny5
- discoTD5
- o.r
- yor2
- גולדן191
- meir_gi
- מה רע בשביט?
- SlowRide