רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם מחר האוטו חייב להיכנס לטסט זה התאריך האחרון והיום אחרי שהוחלף מנוע האוטו נתקע ונגרר למוסך. ככה שרוב הסיכויים שמחר אני לא יוכל להגיע לטסט עם האוטו. מה עושים במקרה כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת almogas1, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום הגיעו מכוניות חדשות לחברה וברשיונות כתובה המילה "החכר" ברישום קודם. דוגמא מצורפת.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האוטו שלי חונה תמיד באדום לבן ברחוב שלי בראשון לציון זה רחוב שהולך בסיבוב כזה ואין בו אף פעם חניה כולם חונים באדום לבן ויש הסכם עם ראש העיר שלא נותנים דוחות ברחוב הזה לפני כמה דקות ירדתי למתה וראיתי שיש לי דוח על האוטו על החניה באדום לבן הגיע איזשהו שכן מהבנין ממול ואמר לי שאני יכול לקבל דוח על חניה רק אם מישהו התלונן עלי... הרכב עמד במקום שלא הפריע לאף אחד ורשום שגם צילמו אותי. במקום שחניתי יש בדרך כלל 4 או 3 מכוניות שחונות שם תמיד כל לילה וחלק מהיום ואף פעם אף אחד לא קיבל דוח פה מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הבנתי שיצאה הלנד קרוזר החדשה (לא V8) ואני לא יודע כל כך מה ההבדל בינה לבין הישנה והייתי רוצה לדעת מה התחדש בה,אני לא בטוח אם ראיתי אותה אבל ראיתי על הכביש אחת חדשה שהסוף מספר שלה היה 66 מה שאומר שהיא 2008 או כבר 2009 והיא הייתה עם מנורות שקופות מאחורה,הידיות היו קצת יותר דקות והמנורות מקדימה היו כהות יותר כמו אנג'ל אייז,אני לא יודע אם זו הייתה החדשה,אבל אם מישהו יודע פרטים עליה שיגיד לי מהם.תודה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני יודע שבליסינג יש תקופת המתנה לפורד פוקוס, את זה מודיעים לאנשים לפני שהם מזמינים. אבל לפני כמה ימים גם רוכשים פרטיים, שהזמינו את הרכב ביוני והיו צריכים לקבל פוקוס טרנד X (לא דגם ליסינג) בתחילת אוגוסט , קיבלו הודעה בטלפון ובה נאמר להם שהרכב יגיע לישראל רק באוקטובר (וגם זה לא בטוח). ניתנה אפשרות לקבל חזרה את המיקדמה או להמתין 3 חודשים לפחות. לכל אלה שמסכימים להמתין, יתקינו אזעקה "קוברה" וחישני רוורס ללא תשלום. בסוכנויות לא מתרגשים מביטולי הזמנות ולא מנסים לשכנע את הרוכשים לא לבטל.
הודעה אחרונה מאת avi2014, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הוספנו למשפחה וולבו S70 ורציתי לשאול כמה שאלות. איך אני מחליף את הרדיו דיסק המקורי לאחד אחר? יש למישהו מושג איזה ג'אנט אני יכול לשים לה ואיזה מידות של צמיגים? (בינתיים היא עומדת על ג'אנטים של T5 עם צמיגים 205/55/16) חבר אמר לי שמותר להתקין קסנון רק שיש פנס עם עדשה (כמו במאזדה 3 למשל). זה נכון? שוטטתי קצת באתרים בחו"ל וראיתי כמה קיטים לאוטו הנ"ל (אנג'ל אייז,קיט לטמבון,גריל וכו'..), מישהו יכול להסביר לי איזה תהליך אני עושה כדי להביא את הכל לארץ? מישהו יודע איפה אני משיג בארץ ידיות ניקל, מראות ניקל, ניקל למסגרת של החלונות, מגיני רוח, ופנסי ערפל לוולבו שלי? ומה המחיר של כל דבר? ועוד שאלה אחרונה, כמה הכהות שהכי מומלץ לעשות בחלונות מאחורה ומקדימ…
הודעה אחרונה מאת MOSHE18, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפי השמועות מרצדס לא הולכים לספק למכונית העל הבאה של מקלארן. אפילו שיש למרצדס את רוב המניות של מקלארן. http://www.leftlanenews.com/report-mercedes-refuses-to-supply-engine-for-new-mclaren-supercar.html לMULE של מרצדס SLC יש דלתות שחף http://www.auto-motor-und-sport.de/news/auto_-_produkte/hxcms_article_514363_13987.hbs
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
החל מה1.8.08 ירד מחיר ליטר בנזין 95 אוקטן ב25 אגורות. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000365468&fid=2 - מצד שני, באחת התגובות פורסם משהו הגיוני.. אם לפני כשנה, חבית נפט עלתה 90 דולר, ודולר אחד היה שווה כ4.5 ש"ח, חבית עלתה בעצם כ405 ש"ח. היום, חבית עולה כ125 דולר, ודולר אחד שווה כ3.5 ש"ח, ככה שחבית עולה בעצם 437.5 ש"ח. ההפרש במחיר השקלי מייצג עליה של פחות מ10 אחוז, אך מחיר הבנזין בתחנות עלה בלמעלה מ20 אחוז. למה?
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, יש בשכונה שלי רכב שעומד כבר כמעט שנתיים ואני מעוניין לרכוש אותו,רציתי לדעת אם זה שהוא עומד כל כך הרבה זמן פגע במנוע של הרכב או בכל מיני דברים אחרים של הרכב ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שטוטית, -
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
בתאריך ה08.08.08 טיול לאורך תוואי הירקון עם עצירה לארוחה משותפת והרבה הפתעות כל המוענין מוזמן לפנות
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
טוב , אז אני חייב לציין שהיה מאוד כיף היום , הרבה אנדרנלין והרבה עשן וריח של צמיגים , כמו תמיד בסוף עידן שכנע אותי לצלם במקום להנות וכמובן שבסוף אני הייתי הפראייר שהשאיר אצלו את האוטו ולא נהנה כמו כולם....אבל בקטנה. יהיה עוד כמה עדכונים זה לא הכול מקווה שתהנו. עדכון בהמשך
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://finance.walla.co.il/?w=/134/1320514
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביהמ"ש השלום ת"א - פסק הדין. ביהמ"ש נמנע מלהטיל קנס ע"מ שהמורשע יוכל לפצות את רוכשי הרכבים.
הודעה אחרונה מאת ROEY B, -
-
- 1 תגובות
- 825 צפיות
יש לי פג'ו 205 שנת 89, אבא שלי טוען שצריך לתדלק את הרכב ב96, אני אומר 95. הוא אומר שהמכוניות האלו רק יצאו, השתמשו עליהם רק ב96, בהתחלה 91 ואז 96 שזה בעיקרון אותו הדבר.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
חברים, יום גדול בישראל - הצעת החוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), התשס"ח 2008 עברה בקריאה שלישית. מצ"ב פרוטוקול לעיונכם. הצעת חוק מכירת רכב משומש דיון במליאה קריאה שנייה ושלישית.pdf
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תהנו, לדעתי מאוד מעניין - בניית רכבים בסטנדרטים תעופתיים http://www.youtube.com/watch?v=dw9F3eJ8Dh0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=zIR-l1v6FAA&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=nr9fXiGl9pY&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=R9ozcQUb…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 937 צפיות
מכירים את כל הבעלי מיקצוע הממורמרים שרק בגלל שהם תקועים בעבודה שלהם מקום המדינה, וכל דבר שתגידו הם פשוט יענו לכם בצורה שהם מבינים יותר טוב ממכם כי הם עובדים בזה ואתם לא... אז זהוא שלא תמיד הם צודקים כי מסתבר שלפעמים דווקא אנחנו הבעלים של המכוניות שלנו שאנחנו נוסעים עליהן כל יום ויום לכל מקום שאנחנו צריכים ואנחנו כבר רגילים לכל רעש קטן ומכירים את הרכב בע''פ, אז מסתבר שאנחנו יודעים לפעמים מה טוב לאוטו שלנו ומה לא. כי מנסיון שלי אחרי כמעט שבוע של התרוצצויות בין מוסכים לגבי בעיה שבעצם לא הייתה קיימת (נשמע ודפוק אבל זה נכון) מסתבר שהתחושה שלי מאותו רגע הייתה נכונה... ושום מוסכניק ושום בעל מקצוע לא הצליח למצוא את הבעיה אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא למצוא מוסכני…
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם , בבעלותי כיום שרייד 92 , שאחרי המון תלאות , הוצאות בלתי פוסקות על דלק ולאור המאורע שבו החלטתי למכור את השרייד בעקבות הוצאות גבוהות מדי , חשבתי לעצמי : למה לא לעבור לקטנוע ? אני עומד להתגורר בראשל"צ בזמן הקרוב , אני אישית אהיה מאוד קרוב לבסיס , לעבודה והקטנוע 125 סמ"ק שעליו אני מפנטז יתאים לכל זה . הבעיה היא אחרת : בטיחות ומגבלות נהיגה . אין לרשותי שום רכב , ברגע שאמכור את השרייד אני אהיה נטול רכב ואם ארכוש קטנוע בחורף תהיה לי בעיה לא קטנה להזיז את הקטנוע , במידה ויהיו גשמים . ומכאן שאלתי לחברי הפורום , שאולי קיימים ושאולי עברו מרכב לקטנוע או שיש להם גם וגם : הייתם ממליצים לחייל דל תקציב , לרכוש קטנוע 125 סמ"ק ולמכור את רכבו עתיר ההוצאות ?…
הודעה אחרונה מאת שטוטית, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אסתי שלי (האימפרזה) ניצלה ממות בייסורים בידי רשעים... הגעתי לשער ביתי, ירדתי לפתוח את השער כשהרכב נותר מונע, לפתע קפץ בן בליעל לתוך הרכב והחל המנוסה, נכנסתי הביתה לקחת מפתחות של רכב אחר על מנת לרדוף אחריו ובמקביל התקשרתי לאיתוראן ולמשטרה, הייתי על הקו עם שניהם, קיבלתי מידע לאן הרכב נסע, במקביל הגענו למקום העצירה: סייר של איתוראן, ניידת ואני. הגנב ברח והותיר את אסתי מונעת ללא פגע ברחוב קטן אליו נכנס בטעות ללא מוצא. אני עדיין נסער אבל מלא תודה.
הודעה אחרונה מאת 318m, -
-
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני לא גולש כאן בדרך כלל (זה משתמש של אחי). אז אני תומר, נעים מאוד. נסעתי היום ברכב של העבודה ואדם התקשר והתלונן שעברתי ברמזור אדום מלא בצומת הרחובות אינשטיין וזבוטינסקי בפתח תקווה. השאלה שלי היא אם הוא יתלונן עליי במשטרה, האם יעשו לי משהו? מישהו יודע אם יש בצומת הזאת מצלמה? זה ממש יעזור לי. אני לחוץ כי רק עכשיו סיימתי שלילה של 3 חודשים ופשוט בא לי למות ** ההודעה נערכה ע"י הנהלת הפורום וקיבלה סימני פיסוק ותיקון שגיאות כתיב לרוב. מקווים שעכשיו היא קצת ברורה יותר **
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה לעשות אבל עם סגירת רכבת ישראל לשיפוצים העומס על הכבישים מתגבר וכך גם הפקקים. לפחות יש יותר זמן להתבונן מסביב. יפה לראות (סליחה על האיכות) שגם ברכב כזה אנשים מחליטים להשקיע באוטו. ממה שראיתי: גאנטים מסגסוגת קלה אגזוז זרימה חופשית ספויילר אחורי חלונות כהים
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם. נתקלתי במקרה בפורום מכוניות של YNET על תדלוק בביודיזל, שאלותיי הן, האם זה רלוונטי לשימוש יומיומי והאם זה פשוט לשימוש? ובנוסף האם זה מתאים לכל סוגי הרכב? האם למשהו יש ניסיון רציני עם הדבר הזה? נ.ב. אני ירושלמי מדבר על קסארה 2004. בתודה לכל המתייחסים.
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
סתם לאחר ויכוח קטן עם אדון מסויים שניסה למכור לי את רכבו, החלטתי לברר עם אנשים שמבינים אילו חבילות יש ל A4 בשנה 2005 (לא הצורה החדשה) לבחור שלנו יש דיפון עץ, ריפודי עור, כסאות חשמל, וסנרוף...זהו נראה לי מה זה כולל ובחברה כמה הוא שילם עבור התוספות הללו?
הודעה אחרונה מאת skitz, -
אורות בלם
מאת bombraider- 2 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכולם. מאיזה שנתון מחוייבים בשלוש אורות בלם אחוריים?
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
???תודה.
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
אני כבר חודש מחפש בדחיפות ועקשנות סיאט לאון 04-05 ,לא משופרת וק"מ נמוך,יש לי סיכוי למצוא את הדבר הנדיר הזה?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קראתי קצת על הValentine1 ועל הבליינדר M-20 ואני די קצר בכסף. ככה שיש לי אפשרות לקנות אחד מהשניים לא ידעתי שצריך את שניהם אני יודע שהוולנטיין עוזר בתפיסה של מצלמות למשל, ושל הדבורה אבל אם יש לי את הM-20 אני לא מוגן מהכל ? אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק למה כדאי לי לרכוש את שניהם או אחד מהם זה יהיה מעולה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Shultziboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 15.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי משפט בעוד שבוע וחצי רציתי לדעת איך ניתן לדחות את המשפט , אם בכלל העבירה : נהיגה במהירות 104 , בכביש של 60 (מולטינובה בשדרות בן גוריון - כביש נתניה -פולג) בברכה איציק
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב! קיבלתי היום את התוצאות המשמחות של הבדיקה הרפואית (הסיוט של 4 שעות שצריך לעבור מי שמבקש להוציא רשיון מונית/אוטובוס/רכב כבד). רשום לי ככה: נמצאת כשיר לנהוג ברכב מנועי מסוג E ללא הגבלה. בהמשך מסומן "הנך חייב/ת לעבור בדיקה רפואית חוזרת ב 07/2010". לא מדובר בבדיקות לצורך חידוש הרישיון מפני שאני מחדש ב 12/2010 ויש לי עוד זמן להגיע לגיל 50. למישהו יש מושג למה אני צריך בדיקה חוזרת? אולי מתוצאות הבדיקה שלי עולה שאני הולך להתחרפן עוד שנתיים? למישהו קרה דבר כזה? תודה. אה וליד הריבוע שסימנו בו X שאני צריך בדיקה חוזרת רשמו בעט P15. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה אומר.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הטרגה מצטרפת ללין החדש של פורשה ותגיע בשתי ואריציות: 911 4 ו911 4S. הגירסה ה"בסיסית" תהיה עם 345 סוסים מתחת למכסה מנוע, לגירסת ה S יהיו 40 נוספים. השוס הרציני יהיה כמובן הגג בגודל 1.54 מטר מרובע שכולו יהיה עשוי מזכוכית מגניבה למדי.
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6