רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, הזמנתי ביום רביעי פולקסוואגן טוראן רמת האבזור הבינונית (טרנדליין אני חושב ? או קונספט, לא זוכר בקיצור, היקר מביניהם) עם זה גם אני הזמנתי חישוקי מגנזיום מקוריים 17" והשאלה היא כזאת : האם יש הבדל שבגללו החישוקים יקרים בהרבה ממשהו תחליפי ? (בסביבות ה5500+ ש"ח ל4 הגלגלים) שמעתי פעם שבחישוקים זולים יש מקרי עיוותים, בהם מכל מיני מכות וכדומה החישוקים פשוט מאבדים את צורתם (ומתקלפים). האם זה נכון ? והאם עשיתי את הקנייה הנכונה לדעתכם ? (פולקסוואגן טוראן DSG דיזל רמת האבזור הבינונית, צבע שחור מטאלי, חישוקי מגנזים, 8 רמקולים, מחשב דרך, מזגן מפוצל ובקרת אקלים אלקטרונית, רדיו מקורי וחלונות חשמל בכל הדלתות + חלונות כהים מאחורה בהדבקה, איתוראן, הכל ב174000 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
BRANDS Acura-17.7% at 12,828 | 493/day (7/07: 14,381 | 599/day) Audi-11.9% at 6,804 | 262/day (7/07: 7,127 | 297/day) BMW-9.1% at 23,914 | 920/day (7/07: 24,295 | 1,012/day) Buick-44.5% at 10,013 | 385/day (7/07: 16,654 | 694/day) Cadillac-31% at 13,022 | 501/day (7/07: 17,412 | 726/day) Chevrolet-30.5% at 137,823 | 5,301/day (7/07: 183,103 | 7,629/day) Chrysler-44.4% at 20,858 | 802/day (7/07: 34,631 | 1,443/day) Dodge-23.4% at 54,546 | 2,098/day (7/07: 65,742 | 2,739/day) Ford-20.6% at 138,175 | 5,314/day (7/07: 160,590 | 6,691/day) GMC-42.5% at 27,447 | 1,056/day (7/07: 44,060 | 1,836/day) Honda-8.2% at 125,916 | 4,843/day …
הודעה אחרונה מאת nirba, -
- 1 תגובות
- 962 צפיות
כמה ליטרים נכנס במיכל הדלק של פג'ו 406? תודה
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום בנסעתי לכיוון באר - שבע אני מבחין בגי'פ מוזר שאני עוד לא נתקלתי. אני עובד בתחום הרכב ואני, דיי בקיא בעולם הרכב כך שעוד לא יצא לי לראות כזה גי'פ. בקיצור אני לוחץ על הדוושה כדאי להצמד לו על התחת כדי לראות איזה סמל, יש לו והסמל הוא של אופל זה היה פשוט, גי'פ יפה והסיומת של המספר הייתה 65 זאת אומרת חדשה. לשאלתי האם מישהוא יודע על הרכב המדובר, ראה אותו או יודע האם UMI מייבאים את הרכב לארץ וכמה הוא עולה תודה. אני מצרף תמונה צילמתי, רק את האחור כי אני בנסיעה. יש לי בעיה עם התוכנה של הפאלפון, אבל אני אנסה להעלות בהקדם את התמונה שאני צלימתי אבל, בכל זאת אני מצרף תמונה כדאי שתראו על מה אני מדבר. http://www.netcar.co.il/img2/news/opa063.jpg http://www.netcar.co.…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
מישהו יודע אם יש עוד חברות של קיטים בארץ חוץ מrieger שמיבואות קיטים?
הודעה אחרונה מאת dimoaltyr, -
- 3 תגובות
- 957 צפיות
החברה האיטלקית הזו עם סמל כמו של למבורגיניX2 היא בבעלותה של פייאט או היא חברה בפני עצמה? הם לא מייצרים רכבים אלא לרוב טרקוטרים וכלים כבדים. אני בעל טרקטור חדש מדגם זה וברצוני להזמין חלק מהארץ והם פשוט לא מכירים את החברה אלא רק פייאט. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפני שכולם קופצים.... לא, אני לא רוצה להונות את חברת הביטוח שלי (אני בן אדם מאוד ישר, ובצע כסף אינו אחד מהדברים שמניעים אותי). למעשה, חברת הביטוח שלי, או יותר נכון סוכן הביטוח שלי הונה אותי, ואני מבקש עיצה, דיעה וכו (אני מניח שאני לא הבן אדם היחיד בישראל שנדפק ע"י סוכן ביטוח). הסיפור הוא כזה: לפני כשנה קניתי רכב (יאריס 2004), וזהו הרכב הראשון שלי. מן הסתם בגלל שזה הביטוח הראשון על שמי אז עלות הביטוח המקיף היא גבוהה. לזכותי ישנה העובדה שנהגתי בשנים שלפני כן במכונית של אבי לפחות 3 פעמים בשבוע ולא היו שום תביעות ביטוח (לא בגללי ולא בגלל אבי). לכן, בצירוף מסמכים מחברת הביטוח של אבי עלות הביטוח ירדה לכ-3400 ש"ח לשנה לביטח המקיף. את הביטוח עשיתי אצל סוכן ביטוח…
הודעה אחרונה מאת hdal, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למוסך טוב ומקצועי מגיעים גם מרחוק: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/767/969.html בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
אתמול בלילה עצר אותי שוטר וישר העיניים שלו נימשכו לפנסים. ביקש לפתוח את מכסה המנוע. ראה שיש קסנון, אמר ישר צריך להחליף - ותבוא אליי עד יום שני לתחנה מוחלפים או שתביא אישור שמרשה לך לשים קסנון על הרכב (שברולט קוואליר). יש משהו שאפשר לעשות שלא יהיה לי את האור הצהוב המעפן שיש לפנסים המקוריים? ברכב מותקנות נורות מיוחדות שהן חוקיות - אור כחול - שכחתי את השם. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים ודרך אגב הוא לא סתם אמר, הוא רשם לי את זה על דף - מילא טופס עם כל הפרטים והכל. [ההודעה נערכה עקב חוסר בסימני פיסוק והיותה קריאה-למחצה, במקרה הטוב.]
הודעה אחרונה מאת roiei, -
- 12 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי חבר'ה! לאחר השרשור הזה בשעה טובה מצאתי ספויילר שמתאים לסיויק שלי, אומנם הצבע של הספויילר הוא אותו צבע כמו של הרכב, אבל אני מעדיף לצבוע אותו בגלל כמה שפשופים לא נעימים שיש עליו. אני צריך שני דברים: א. מה המחיר ההגון לצביעה של ספויילר + התקנה? ב. מישהו מכיר מתקין טוב + פחח טוב באזור ירושלים? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 185 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
כמה אושר, העונה החדשה של טופ גיר מתחילה ביום ראשון הזה. תקציר: The very latest Top Gear news and views from the usual team. Jeremy, Richard and James apply their minds to the question of what the British police should drive. At the moment Bobbies are forced to drive around in diesel hatchbacks, gingerly shuffling the steering wheel and letting criminals get away rather than risk scuffing their wheel trims. So, armed with no more than 1000 pounds each, the Top Gear boys set out to buy a bargain priced police cruiser that can take part in a dramatic chase without fear of costing the tax payer a packet if it gets broken. Meanwhile, James introduces a new member of the…
הודעה אחרונה מאת Life_SyStem, -
-
סמל לגולף 4
מאת רועי5- 1 תגובות
- 775 צפיות
ממכוניתי שבכותרת נגנב הסמל האחורי. מישהו יודע איפה ניתן להשיג סמל כזה באזור המרכז, חוץ מבחברה ?
הודעה אחרונה מאת מנחם פ, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
נסעתי בראשון מול "שער ראשון" על רחוב ההסתדרות לכיוון העיר וראיתי כמו פלאש אבל אני לא בטוח.. רציתי לדעת אם יש שם מלכודת מהירות.. מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת shimsag, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 707 צפיות
של הבפנים? כל הקונסולה? תודה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בקצרה, אלו העידכונים : במוו M3 - פנס אחורי חדש Competition package ל M6 - סדרה של "שדרוגים" כמו הנמכה של הרכב, שדרוג המתלים וכיו"ב. מראות חדשות ל M6 ול M5 מערכת IDRIVE חדשה . כל זה לא ממש מרגש, אבל זה הזדמנות טובה לפרסם קצת תמונות יצרן :
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 8 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
במהלך השיטוטים באינטרנט, מצאתי באחת הכתבות לינק לאתר הבא: http://www.z55555.com מדובר על מערכת, שעל פי הנאמר באתר, אמורה להפיק 40% יותר בתהליך שריפת הדלק מאשר במנוע בעירה-פנימית רגיל. נראה קצת תמוהה, והרבה מפוקפק, שפטנט כלכך גאוני לא מצא את דרכו לתקשורת. מישהו שמע על מישהו שהשתמש במערכת הזו?
הודעה אחרונה מאת Dar, -
לפני 6 שנים הוקם CarsForum על ידי חבורה קטנה של אנשים, רובם משתתפים פעילים בפורומי רכב אחרים (יינט, תפוז, IOL לשעבר), על מנת לספק אלטרנטיבה ראויה לפורומים שאורחו במסגרת גופים מסחריים גדולים. מאז, הרבה מים מזוהמים זרמו בקישון, הפורום קצת שינה כיוון והתפתח (לטוב ולרע). בסה"כ צוות ההנהלה מנסה לשמור על כיוון די דומה לכיוון המקורי - פורום "ללא בלבולי שכל", ללא שיקולים מסחריים זרים, וללא התערבות בתכנים - מעבר לזאת של המנהלים הרשעים, כמובן. אז בשם צוות ההנהלה, אני מודה לכל חברי הפורום שמלווים אותנו כבר מספר שנים. למרות שבמהלך השנים האחרונות איבדתי (ו"הרווחתי מחדש") ענין ברכבים מספר פעמים, תמיד חזרתי אל הפורום ומצאתי את עצמי קורא בעניין הודעות, חלקן בגלל שהן היו מטופשו…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני יודע שיגידו לי לעשות חיפוש, אבל יש לי שאלה אחרת אני בן 18.5 עם חצי שנה רשיון ואני צריך להשכיר רכב או באזור המרכז או באזור ירושלים ואני חייב להחזיר אותו לטבריה , וכאן הבעיה הגדולה ! מישהו מכיר חברה שמשכירה רכב לצעיר ואפשר להחזיר אותו בטבריה?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר הרבה זמן אני קורא כתבות רכב בוואלה חבל שכל פעם לוקחים את הכתב שלהם לבחון רכבים כאשר רמת הידע שיש לו בתחום נמוכה מזאת של אלי אילדיס. לא היה לי אפשרות אחרת כדי לדעת בוודאות שהוא טועה כי לא נהגתי על אף רכב שהוא בחן. תמיד אומר את ההפך הגמור על כל רכב שהוא בוחן וכבר והכי הזוי זה שלקחו אותו לגרמניה לבחון את הR8 וכל מה שהוא אמר בכתבה "איזה מכונית יפה" או "תשמעו אותה איזה" בערך אותו דבר מה שהוא אמר על הבררה. אפשר קצת לפרט אם כבר הטיסו אותך עד לגרמניה למסלול של אודי לבחון מכונית כ"כ מיוחדת 4 משפטים שמסתכמים בלראות פרסמות של המכונית יספיקו לי להסיק את המסקנות האלו לבד. לעיניין המבחן על האלפא בררה http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1322765 אני לא מבין על מה שה…
הודעה אחרונה מאת Dar, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יורד בבוקר לאוטו ורואה שמישהו הוריד את האות O מהכתובית Focus בגב האוטו. תהרגו אותי לא מבין מה יש לו לעשות עם O,אז אני כמעט בטוח שזה פרחח קטן מהשכונה שהחליט שמשעממם לו. אייכן אני יכול לקנות את האות ? וכיצד אני מחבר אותה (היא באה עם הדבק הדו צדדי ? ) אגב זהו דגם 2006 עם הכתובית החדשה. תודה
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
אני עובד ברמת גן, על ז'בוטינסקי, וכידוע "קצת" לחוץ ברחוב עם חניות.למזלינו יש לנו חניות מול החנות על המדרכה, אבל כאשר אני מגיע, הן תפוסות.אז אני מחנה על המדרכה בצד הפנימי, ליד הרכבים בחניות.איזה אחת נכנסת לחנות ואומרת שהיא רוצה לצאת, ומבקשת שאני אזיז את הרכב כי היא רוצה לצאת עם הרכב.אני עם אנשים בחנות, אז אמרתי לה לחכות כמה דקות.היא כמובן לחוצה והתחילה לצאת לפני שהזזתי את הרכב, אני רואה שהיא מסתבכת, ואז היא יוצאת מהרכב ובאה לבקש שוב.אני יוצא החוצה, ורואה שבין הרכב שלי, לחנות יש מספיק מקום לדחוס משאית ופריבט על הצד ואני מראה לה כמה מקום יש לה לעבור, ואומר לה שיש לה מספיק מקום לעבור גם עם אוטובוס.ואז היא אומרת לי, "אתה אולי תעבור פה, אבל אני לא יכולה, מה לעשות, לא כל הנהגים …
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פיג'ו מייצרת רכב חדש על בסיס ה-308. http://www.caradvice.com.au/9647/peugeot-3008-spy-images דלתות הזזה,7 מושבים, חיישני לחץ אוויר בצמיגים הם חלק מהדברים שניתן יהיה למצוא ברכב (לפחות בהסתמך על האתר).
- 0 תגובות
- 875 צפיות
בוגאטי גג פתוח הוצגה. למי שרצה אחת. http://carscoop.blogspot.com/2008/08/bugatti-veyron-164-grand-sport-roadster.html
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני זקוק למידע מכוון לגבי אפשרות להגדיל את הרשיון ברכב מ-5מקומות ל-6 ממה שקראתי ישנה כזו אפשרות ברכבים מסוימים הייתי שמח לקבל רשימה של רכבים אלו ויותר חשוב למי פונים על מנת לבקש את הבקשה תודה לכל מי שהתעניין עודד
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה ליקנות טנדר לשינוע אופנוע שטח, עכשיו רציתי לדעת האם לטויוטה היילקס או מציבושי מגנום דאבל קבינה יהיה מקום בארגז לאופנוע והאם חוקי ליסוע עם הדלת האחורית פתוחה כאשר גלגל האחורי של האופנוע קצת בולט? ועוד שאלה: שמעתי שביטלו את האגרה של הביטוח לרכבי דיזל האם זה נכון? וכמה עולה ביטוח חובה לטנדר דיזל? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אני לא צפוי לקבל מאף אחד מכתב רשום ובנוסף - לא רשום שום פרטים על השולח, מספר הדואר רשום רשום בכתב יד (אמור להיות מדבקה) והמספר כנראה לא טוב ולא ניתן לבדוקו באתר דואר ישראל (מסתיים בH4 במקום IL, ניסיתי להחליף לIL וזה לא עזר) הקטע שלא נראה לי שצולמתי בשום מקום חשוב גם לציין שזה דואר רשום (יענו מכתב) ולא חבילה מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפי המחקר ריח של מוכניות חדשות יכול לגרום להרבה בעיות בעיות בגוף בין המחלות-סרטן,הרעלת כבד ואלרגיות למינהן. הריח הזה מגיע כתוצאה מהדבקים והחומרים שמחברים או עשוים מהם. הנה קישור: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1322559
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ערב מצויין חברים. קראתי כמה דברים מענינים על עולם הצמיגים, ומאיפה הם מגעים אלינו. במאוחד בייצרנית "דאנלופ". ג'ון דאנלום היה סקוטי, ובשנת 1888 רשם את הפטנט הראשון. איפה היה המפעל הראשון? ארצות הברית או יפן? היום החברה שייכת לגוד ייאר ארצות הברית, ועדיין חלק מהדגמים של דאנלופ מיוצרים ביפן (זה לא שכוח אדם שם ממש זול!) תודה על התגובות, ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי להתרעם על התופעה שנתקלתי בה בגלל שאני נוסע הרבה על כביש 4 בציר רעננה -חדרה, כל ערב, בוקר, צהריים שאני מגיע לצומת בית ליד, אני רואה פלאש, עוד נהג נתפס ע"י המצלמה הכי מפורסמת בכביש 4, מתי סופסוף אנשים יפנימו שהמצלמה הזו עובדת, עבדה ותמשיך לעבוד כל עוד יימצאו הפראיירים שיתעלמו ממנה. די, חבל, יותר מדי כסף גם ככה הולך למיסים, ( עודף גבייה של מיליארד ש"ח- לאן הכסף הזה הולך אף אחד לא יודע..) המקרה חוזר על עצמו אבל בתדירות נמוכה יותר בכיוון השני , בדיוק הין קדימה לבני דרור ממש אחרי היציאה הדרומית מאבן יהודה, חבר'ה בבקשה שימו לב. אגב, למי שלא אכפת הם אותם בעלי רכבי הליסנגטומטיות, שגם כך הרכב לא רשום על שמם..
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.leftlanenews.com/wp-content/plugins/iimage-gallery.php?idpost=6394&idg=1&idi=1 הקודם היה יותר יפה לפי דעתי
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6