Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר עצר אותי על הקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חבל להוציא עכשיו סכומים של אלפי שקלים בשביל שבטסט יגידו לך להוריד את זה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן יש לי קיט AFTERMARKET

עופר\אייל וכל משתמש אחר שרוצה, מוזמן לבוא ולבדוק אם אני מסנוור

למעשה אין לי בעיה גם להתערב (שאני לא מסנוור) עם כל אחד ואחד ממכם על כסף, כדי שיהיה יותר מעניין :-D

זה שהרוב קונים קיטים זבל למכוניות שלא מתאים לשים בהן קסנון - זה נכון ואני נגד העניין כי גם אותי מסנוורים עם זה

אבל לא כולם ככה ואני בהחלט חושב על נהגים אחרים, תאמינו לי שבדקתי טוב טוב שאני לא מסנוור אף אחד כי אני יודע כמה זה מסוכן\מעצבן.

וכל מי שחושב ששמתי קסנון בשביל הפוזה\יופי טועה. קסנון איכותי עם עדשה טובה זה דבר בטיחותי, רואים הרבה יותר טוב וזאת הייתה המטרה, לשפר את הראות.

שמע בוא נעשה סדר בכל הדיון הזה.

אין לי שום דבר נגד הקסנון וכמו שאתה אומר זאת תאורה יותר טובה.

ואף אחד לא אמר שאתה באופן צפציפי מסנוור.

הבעיה שלי היא עם אלה שמתקינים ולא ממש מזיז להם או שהם לא מודעים לזה שהם מסנוורים.

ובדיוק בגלל זה אי אפשר לתת לכל מי שרוצה להתקין אותם.

בדיוק כמו שאני לא יכול להתקין איזה פנס רציני על הגג שיתן לי תאורה טובה יותר.

לכן זה כן טוב שעוצרים אנשים ומחיבים אותם להוריד את זה.

כי אם כל הרצון הטוב זה ממש נחמד שאתה דואג שאתה לא תסנוור אבל אתה לא יכול לבדוק שכל מי שיש לו קסנון לא באמת לא מסנוור.

לכן צריך (כמו להרבה דברים אחרים) שהיה גוף (לא נפתח דיון על זה שהגופים האלה חרא או לא) שיבדוק ויאשר.

ואתה וכל שאר אלה שכן משקיעים וכן בודקים דווקא לכם כן צריך להיות איכפת שיש כאלה ששמים ז*ן כי ביגללם תוקפים אותכם ובגללם מחייבים אותכם להוריד גם את הפנסים.

מה שאני מנסה להגיד זה שאתה לא צריך לתקוף אותנו ה"מתנגדים".

אתה צריך לתקוף את כל אלה שמתקינים בקומבינה.

כי בעצם לך ולי יש את אותו אינטרס שאף אחד לא יסנוור אף אחד.

פורסם

אז למה להיות מדינת חלם?????????????????

כמו שאתה אומר לשנינו יש אותו אינטרס: תאורה טובה + להוריד את החאפרים והמסנוורים מהכביש

אז למה לעזאזל לפגוע באלה שהשקיעו כסף, התקנה ומחשבה כדי שיהיה להם משהו טוב?

שיעשו תקינה מסודרת, ככה הכל יהיה הרבה יותר נכון וברור.

אנשים ידעו באיזה רכבים אפשר להתקין קסנון ובאיזה אי אפשר כי אין עדשה נכונה,

ואז אם יש ערסים שלא מתייחסים לתקינה - שיאכפו אותם כי הם עבריינים.

הכי קל זה לבוא ולהגיד שלכולם אסור!

חבל כי תאורה טובה יותר יכולה רק לתרום ..

חלם, כבר אמרנו?

פורסם
אז לכל האנטי קסנון שאומרים שכולם שמים קסנון זבל ושום קיט הוא לא קיט טוב

אני כרגע מחפש קסנון לרכב שלי, הייתי רוצה שתמליצו לי על קסנון ברמה הכי גבוהה שיש, לא נורות תחליפיות, קסנון.

מתי תפנימו שזה קטלני?

אני מחפש פנס לייזר כזה של הרצאות לקסונונים מסנוורים.

ראו הוזהרתם!

פורסם
יש ועוד איך, והוא אפילו די מעצבן.

תדליק את הקסנון מול קיר מיד בתחילת נסיעה אחרי שנסיעה קודמת הוא לא דלק ותראה אותו יורד נמוך נמוך ואז עולה חזרה (לא תמיד האמת אבל לפחות בחצי מהמקרים האלה מנגנון הכיוון נכנס לפעולה)

בעמידה אחרי רכב ברמזור אם תשים לב טוב טוב תראה לפעמים שהקסנון מקפץ לו על הטמבון של הרכב כמה ס"מ למטה/למעלה (וזה מה שמצאתי מעצבן)

מה שכן מוזר זה שהקסנון של ה S3, כמו כל המקוריים הוא 4200~ בעוד כל הקיטים הם 6000 ומעלה, כשנוסעים עם זה ליד רכב עם קסנון בהיר יותר מרגישים שעבדו עליך :p

על באמפים לא תראה את האלומה משתנה, כי המערכת מכויילת לא להגיב לשינויים פתאומיים וחדים, היא אמורה לאזן גובה בהתאם לעומס רכב ולא לפי תנאי דרך רגעיים.

ואל תחפש כיוונון ידני, כי אין לך :p

אני ידעתי שיש כיוון אוטומטי כלשהו...

גם בBMW האלומה ירדה ועלתה בזמן הפעלת האורות וזה למרות שיש כיוון ידני.

סך הכל התכוונתי שאין כיוון ידני לגובה האלומה :)

כמו שאמרת, אני שם לב לפעמים ברמזורים לשינויים קלים. כמו כן גם כשאני לוחץ קצת על גז בעמידה....

אני סומך על הגרמנים שזה עובד כמו שצריך ;)

פורסם
מתי תפנימו שזה קטלני?

אני מחפש פנס לייזר כזה של הרצאות לקסונונים מסנוורים.

ראו הוזהרתם!

גם מה שאתה מתכנן - קטלני.

כששני נהגים מסונוורים נוסעים זה מול זה - המתכון לאסון הוא יותר מסביר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גם מה שאתה מתכנן - קטלני.

כששני נהגים מסונוורים נוסעים זה מול זה - המתכון לאסון הוא יותר מסביר.

.

גם כשערבים (לדוגמא) עושים פיגועים בטרקטור, שופל ובובקטים זה קטלני.:evil:

ארסים עובדים עם טרטורונים היום...8)

כשיש שוטר חמוש ונחוש הקטל מסתיים.:shock:

הקם לסנוורך, השכם לסמאו!

פורסם
שלום,

לא יודע מה לגבי ה PHILIPS DIAMOND, אבל אני נכשלתי לפני

כשבועיים בטסט על נורות "לא חוקיות" שהיו מותקנות אצלי. הנורות

היו מסוג OSARM COOL BLUE, המכון טסטים היה דינמומטר ברעננה.

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא הזה האם הנורות האלה חוקיות (אוסראם וחברותיה)

או האם לשוטר יש עילה לדו"ח על כזו נורה.

האם ישנה תקנה שאוסרת על כזו נורה?

תודה.

אמיר.

יכול להיות שבאמת משהו מסריח במקום בו הלכת לטסט.

יכול להיות כל הפנס לא יושב טוב ברכב וצריך כיוון, גם נורה הכי פשוטה יכולה לסנוור אם הפנס לא מכוון טוב.

אני אישית הלכתי לטסט עם OSARM COOL BLUE ולא אמרו לי כלום, עבר בלי בעיות למרות שגם חששתי שיעשו עם זה בעיות אבל תסתכל על זה ככה שה OSARM COOL BLUE וה philips diamondvision הן נורות רגילות עם גוון בהיר יותר זה לא שהן מאירות יותר חזק.

פורסם
גם כשערבים (לדוגמא) עושים פיגועים בטרקטור, שופל ובובקטים זה קטלני.:evil:

ארסים עובדים עם טרטורונים היום...8)

כשיש שוטר חמוש ונחוש הקטל מסתיים.:shock:

הקם לסנוורך, השכם לסמאו!

כשהוא מסנוור אותך, אתה יכול לאותת לו שהוא מסנוור, אתה יכול להוריד קצת מהירות ולכוון מבט מעט הצידה ולמטה ולהתכוונן בהתאם לפס הצבוע בשוליים.

כשאתה מחזיר אליו סינוור ישיר וממוקד, הוא אפילו לא רואה שהוא סוטה היישר לכיוונך. גם אתה לא רואה מה אוטוטו נכנס בך, כי יותר חשוב לך להתמקד בלייזר.

בכביש לא מלמדים נהגים אחרים לקח.

בכביש אל תהיה צודק - תהיה חכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גמלי לא אמרו אף פעם שאני מסנוור או משהו,אבל לשוטרים לא אכפאת מיזה.

יש מצב שאני יכול לשים על קיט של אנג'ל אייז מנורה רגילה במקום של המנורה של הקסנון?כי ניסיתי לקחת את המנורה הרגילה של הפנסים של האורגינל,אך הם לא ניכנסים.

מה אפשר לעשות? יש מנורות רגילות שניכנסות?

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם
כן יש לי קיט AFTERMARKET

עופר\אייל וכל משתמש אחר שרוצה, מוזמן לבוא ולבדוק אם אני מסנוור

למעשה אין לי בעיה גם להתערב (שאני לא מסנוור) עם כל אחד ואחד ממכם על כסף, כדי שיהיה יותר מעניין :-D

זה שהרוב קונים קיטים זבל למכוניות שלא מתאים לשים בהן קסנון - זה נכון ואני נגד העניין כי גם אותי מסנוורים עם זה

אבל לא כולם ככה ואני בהחלט חושב על נהגים אחרים, תאמינו לי שבדקתי טוב טוב שאני לא מסנוור אף אחד כי אני יודע כמה זה מסוכן\מעצבן.

וכל מי שחושב ששמתי קסנון בשביל הפוזה\יופי טועה. קסנון איכותי עם עדשה טובה זה דבר בטיחותי, רואים הרבה יותר טוב וזאת הייתה המטרה, לשפר את הראות.

כבר ראיתי מגוון קליאו ספורט דור 1 עם פנס מקורי וקיט קסנוןAFTERMARKET, ואני לא מאמין שאתה שונה מהם.

איזה קיט יש לך ? השקעת 5K והבאת משהו איכותי של בוש או פיליפס, או שקנית את הזבל הסיני שכולם קונים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...