Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר עצר אותי על הקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו המילה xylophone למשל. כלי נגינה מאוד ידוע. נכתב עם "X" אך נהגה כ-"זיילופון".

לא ברוסית :wink:

:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיסקבר, אל תגזים.

מלבד אורות גבוהים שאנשים באמת שוכחים להוריד כשרכב מגיע ממול(וחבל, גם זה מסוכן ומעצבן),

אין שום מקום להשוואה בין קסנון סוג ז' מסנוורים לבין מנורה אחת שרופה ואחת עובדת חזק יותר או כל תקלה כלשהי שתגרום לפנס להפוך לפרוז'קטור(היא לא).

אתם יכולים להתווכח כמה שאתם רוצים, להגיד שאני קלישאתי או כל דבר כזה או אחר,

אבל בד"כ אותם רכבים שמסנוורים אותי (עם אור הקסנון) בכביש כשהם מגיעים מולי מתגלים כ"עונדות מהיר ועצבני" כשהם עוברים לידי.

סטטיסטיקה ועובדות מדברות בעד עצמן.

פורסם

אני רק רוצה לומר לכל המתלהבים מהקסנון שהיום ראיתי ארבע מקרים שבהם הורידו מהכביש רכבים מסנוורים בקסנון.

ח"ח לכחולים!

פורסם

שלום,

לא יודע מה לגבי ה PHILIPS DIAMOND, אבל אני נכשלתי לפני

כשבועיים בטסט על נורות "לא חוקיות" שהיו מותקנות אצלי. הנורות

היו מסוג OSARM COOL BLUE, המכון טסטים היה דינמומטר ברעננה.

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא הזה האם הנורות האלה חוקיות (אוסראם וחברותיה)

או האם לשוטר יש עילה לדו"ח על כזו נורה.

האם ישנה תקנה שאוסרת על כזו נורה?

תודה.

אמיר.

פורסם
ואם סתם יש לו נורה רגילה, ומנורה אחת נשרפה ובגלל זה המנורה השנייה עובדת פי 2-3 יותר חזק?

ואם יש לו בעיה במערכת החשמל באוטו ובגלל זה האורות שלו עובדים ה-ר-ב-ה יותר מידי חזק ומסנוורים?

ואם הוא נסע עם אורות גבוהים כי הכביש היה ריק ופתאום בא לו אוטו והוא מסנוור אותו לשניה וחצי?

אם, ואם, ואם ואם...

לא את כל ה"אמים" ניתן לצפות, אך בהחלט ניתן לצמצם אותם וכך עשו עם תקנת הקסנון.

שלום,

תודה.

אמיר.

נורת האוסרם תיקנית לחלוטין.

הראה לבוחן את סוג הנורה שיש ברכבך(בלי צעקות, רצוי עם חיוך). אם זה לא מועיל, בקש לדבר עם המנהל/מנהל מקצועי(שוב, בניחותא).

פורסם

Discover כתב:

ואם סתם יש לו נורה רגילה, ומנורה אחת נשרפה ובגלל זה המנורה השנייה עובדת פי 2-3 יותר חזק?

ואם יש לו בעיה במערכת החשמל באוטו ובגלל זה האורות שלו עובדים ה-ר-ב-ה יותר מידי חזק ומסנוורים?

ואם הוא נסע עם אורות גבוהים כי הכביש היה ריק ופתאום בא לו אוטו והוא מסנוור אותו לשניה וחצי?

אם, ואם, ואם ואם...

לא את כל ה"אמים" ניתן לצפות, אך בהחלט ניתן לצמצם אותם וכך עשו עם תקנת הקסנון.

מר Discover

אני חושב שאדון מת"ח די הסביר את הקטנוניות בשאלות שלך אבל בכל זאת אני אוסיף משהו.

כל מה שרשמתה שם אלה תקלות שניתן למנוע בעזרת תחזוקה סטנדרתית של האוטו ובמיוחד לפני נסיע רצינית.

אפילו אני (שאני די עצלן) שנוהג על רכב חדש עם פחות מ1000 קילומטר בדקתי אוויר בצמיגים לפני נסיע לצפון.

מה שאנחנו מדברים פה זה על תוספת שאתה מתקין באוטו ולא על תקלות.

ואני חושב שכל העניין הזה מתאר בדיוק את ההתנהגות של ה"ישראלי המכוער" שאומר אני אתקין את זה כי זה כי ככה אני רואה יותר טובה או סתם בגלל שזה מגניב ושם ז*ן אם הפנסים האלה מפריעים לאנשים אחרים.

ושום הערה חסרת פואנטה שבאה להצדיק את תופעת הפנסים האלה לא תצדיק את ההתנהגות הזאת.

פורסם

BMW, כשאתה נוסע בכביש חשוך, בלי אורות של בניינים סמוכים או תאורת רחוב, ופתאום מגיח מולך רכב עם פנס אחד שעובד פי 2-3 יותר חזק ממה שהוא אמור לעבוד, זה מאוד מסנוור. לפעמים גם יותר מקסנון פוזל.

מת"ח, נתתי את דוגמאות האם כיוון שofers התחיל עם דוגמאת "אם ואם"... (תקרא מה שהוא רשם).

ofers, בנאדם שדואג לתחזק את הרכב בצורה נורמלית - יבדוק גם שהקסנון שלו לא מסנוורים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
א. מאיפה אתה יודע שהקיט שלו באיכות ירודה? לפי מה קבעת את זה?

ב. מאיפה אתה יודע שהוא מסנוור?

זה נראה שסתם הסקת מסקנות.

גם אני תומך נגד כל המסנוורים\קיטים ירודים אבל לא כולם כאלו!

לא כל מי ששם קסנון בהתקנה מקומית שם קיט ירוד או קיט מסנוור (עדשה לא מתאימה וכו').

לא ראיתי רכב אחד עם קיט AFTERMARKET, איכותי ככל שיהיה - שלא מסנוור.

גם אצל כל אלה שקנו אנג'ל אייז ופנסים עם עדשה וחושבים שהם איכותיים.

לפי התגובות שלך ,אני מהמר שיש אצלך קסנון AFTERMARKET.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היה לי קיט Aftermarket ברכב הקודם, התקנתי אצל המתקין המורשה של BMW כביכול את הכי טוב (וגם שלמתי בהתאם...).

הבנתי שהוא מסנוור לפי תגובת הנהגים שנוסעים מולי - מסנוורים אותי חזרה כי הם חושבים שאני נוסע עם אורות גבוהים.

אחרי שהבנתי שהוא מסנוור, כיוונתי את גובה האלומה הכי נמוך שאפשר ומאז הפסיקו הסינוורים והתגובות.

פורסם
שלום,

תודה.

אמיר.

הנורות תקניות,

בכל מקרה זה מכון טסטים ידוע שאוהב לדחוף מוצרים.

האם הם הציעו לך לקנות מנורות רגילות אצלהם?

אני פעם הלכתי לעשות אצלהם טסט (לפני כמה שנים) והם פסלו אותי על חור בגומי של דוושת הקלאץ'

כמובן שאחרי שמכרו אחת שהתלבשה בערך על הדוושה הרכב שלי עבר טסט.

מאז אני לא הולך אליהם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
BMW, כשאתה נוסע בכביש חשוך, בלי אורות של בניינים סמוכים או תאורת רחוב, ופתאום מגיח מולך רכב עם פנס אחד שעובד פי 2-3 יותר חזק ממה שהוא אמור לעבוד, זה מאוד מסנוור. לפעמים גם יותר מקסנון פוזל.

רועי, לא תצליח לשכנע אותי שפנס אחד שעובד חזק יותר על חשבון השני יסנוור יותר מקסנון סוג ז'!

נכון, הספק נורת להט גבוה מדי בפנס אחד יכולה לסנוור ולהפריע, אך זה לא בר השוואה לזוג קסנונים לא תקינים!

כשאתה נוסע בכביש חשוך, בלי אורות של בניינים סמוכים או תאורת רחוב ופתאום מגיח ממולך רכב....

תעדיף שהוא יהיה עם פנס אחד חזק ואחד חלש יותר או זוג פנסי קסנון עם אלומת אור חזקה מאוד ישר לעיניים שלך?

פורסם

את האמת? כשאני נוסע בכבישים חשוכים, קורה לי הרבה יותר שאני נתקל ברכב עם מערכת תאורה לא תקינה, מאשר בקסנון מסנוור.

ובכל מקרה, כשאתה נוסע באיזור חשוך, זה לא משנה אם ממקור 1 אתה מקבל אור בעוצמה X וממקור 2 אתה מקבל אור בעוצמה 2X,

בסופו של דבר אתה עדיין מסתנוור...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא ראיתי רכב אחד עם קיט AFTERMARKET, איכותי ככל שיהיה - שלא מסנוור.

גם אצל כל אלה שקנו אנג'ל אייז ופנסים עם עדשה וחושבים שהם איכותיים.

לפי התגובות שלך ,אני מהמר שיש אצלך קסנון AFTERMARKET.

כן יש לי קיט AFTERMARKET

עופר\אייל וכל משתמש אחר שרוצה, מוזמן לבוא ולבדוק אם אני מסנוור

למעשה אין לי בעיה גם להתערב (שאני לא מסנוור) עם כל אחד ואחד ממכם על כסף, כדי שיהיה יותר מעניין :-D

זה שהרוב קונים קיטים זבל למכוניות שלא מתאים לשים בהן קסנון - זה נכון ואני נגד העניין כי גם אותי מסנוורים עם זה

אבל לא כולם ככה ואני בהחלט חושב על נהגים אחרים, תאמינו לי שבדקתי טוב טוב שאני לא מסנוור אף אחד כי אני יודע כמה זה מסוכן\מעצבן.

וכל מי שחושב ששמתי קסנון בשביל הפוזה\יופי טועה. קסנון איכותי עם עדשה טובה זה דבר בטיחותי, רואים הרבה יותר טוב וזאת הייתה המטרה, לשפר את הראות.

פורסם
גם בS3 2008 אין כיוון גובה הפנס......

יש ועוד איך, והוא אפילו די מעצבן.

תדליק את הקסנון מול קיר מיד בתחילת נסיעה אחרי שנסיעה קודמת הוא לא דלק ותראה אותו יורד נמוך נמוך ואז עולה חזרה (לא תמיד האמת אבל לפחות בחצי מהמקרים האלה מנגנון הכיוון נכנס לפעולה)

בעמידה אחרי רכב ברמזור אם תשים לב טוב טוב תראה לפעמים שהקסנון מקפץ לו על הטמבון של הרכב כמה ס"מ למטה/למעלה (וזה מה שמצאתי מעצבן)

מה שכן מוזר זה שהקסנון של ה S3, כמו כל המקוריים הוא 4200~ בעוד כל הקיטים הם 6000 ומעלה, כשנוסעים עם זה ליד רכב עם קסנון בהיר יותר מרגישים שעבדו עליך :p

על באמפים לא תראה את האלומה משתנה, כי המערכת מכויילת לא להגיב לשינויים פתאומיים וחדים, היא אמורה לאזן גובה בהתאם לעומס רכב ולא לפי תנאי דרך רגעיים.

ואל תחפש כיוונון ידני, כי אין לך :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אז לכל האנטי קסנון שאומרים שכולם שמים קסנון זבל ושום קיט הוא לא קיט טוב

אני כרגע מחפש קסנון לרכב שלי, הייתי רוצה שתמליצו לי על קסנון ברמה הכי גבוהה שיש, לא נורות תחליפיות, קסנון.

• תוכן חדש...