Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע במוקסינים לבנים???

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רע, זה אפילו נראה נהדר עם BMW 8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשנים הראשונות שלו (2002-2003-2004) הפורום הזה היה פשוט מעולה, לא היה לו שום אלטרנטיבה ראויה.

בתקופות האחרונות המצב השתנה לא כל כך לטובה, הרבה אנשים מעניינים ומנהלים טובים פרשו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מה? כבר עברו 6 שנים ?

לאן הלכו שנות העשרים של חיי :shock:

בראייה לאחור ובמלא הרצינות, ללא שום צל של ספק ההקמה של CF היוותה ציון דרך בהסיטוריה של מדינת ישראל. תארו לעצמכם שכל זי%#@ המוח שפותחים כאן שרשורים על ימין ועל שמאל, היו תופסים אתכם ברחוב במקום על דפי הפורום ? :lol:

לדעתי הפורומים השונים כאן תרמו רבות ועזרו לאין ספור אנשים חסרי ידע, קידמו נושאים חשובים, ואף שימשו בית עבור כמה מאותגרי צומי.

ובנימה אופטימית, מזל טוב לפורום ובתקווה שבקרוב ישמש גם במה לספורט המוטורי החוקי שאמור להתחיל את פעילותו עוד השנה, אמן.

נ.ב. - מספר לא קטן של "וותיקים" (שזה מילה יותר יפה לתאר את תהליך ההזדקנות...) לא פרשו, אלא עברו למצב פאסיבי מסיבות שונות (בעיקר עקב מחסור בזמן).

דני G.

חבר CF מספר: 29

מתאריך: 27.07.2002

פורסם

אני חבר בפורום שנה וארבעה חודשים, ואני נהנה ממנו יותר מכל דבר אחר. 24/7 מול הפורום...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
DRUGSTORE אשם , הוא זה שבגללו מצאתי ראלי כאן בפורום , הוא זה שבכלל יידע אותי שקיים כזה אתר..

מכחיש כל קשר לנושא.

תזכיר לי איך קוראים לך, בחור?

:wink:

MCS 2008

פורסם

כשנרשמתי לפורום לא היה לי רישיון נהיגה, מאז חלף הרבה זמן...

אין ספק שהפורום (טוב נו, גם הפ'יגו... :-D) לימדו אותי הרבה על התחום

מי יתן ונזכה לעוד 6 שנים כאלה :wink:

• תוכן חדש...