Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה השירשור הכי מצחיק שאני זוכר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102759&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94+%D7%AA%D7%A4%D7%A1%D7%94+%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99+%D7%A2%D7%9D+%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D

והיה גם משתמש בשם תומר שהתחתן ותמיד היה פותח שרשורים מצחיקים שכולם מחכים שהוא יפתיע עם סיפור מוזר שקורה לו :shock:

מזל"ט

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הכי מצחיק הוא ללא ספק סיפור ראש המנוע בטווינגו ותגובת המוסך

ניתן למצוא אותו בשרשור HALL OF FAME באופ טופיק

פורסם
:wink:

סתם צוחק כמובן... כל הכבוד שהפורום ממשיך להתרומם ולהיות איכותי

המשיכו כך 8)

להתרומם הא...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מזל טוב!

בתור אחד שהפורום הוא דף הבית שלו החל מהיום הראשון אי שם ביולי 2002 , נותר לי רק לאחל עוד 6 שנים לא פחות טובות.

בקשר לאלה שנעלמו, אני בקשר עם חלק מהם עוד מהימים ההם גם ללא קשר לפורום, חלקם התרחקו מהתחום ונוסעים היום בגרוטאות קוריאניות מליסינג, חלקם התחתנו ונעלמו , וחלקם ממשיך לקרוא כאן אך פסק מלהגיב. (ואת KOMPY אני פוגש לפחות פעם בשנה בטסט השנתי - דרך אגב, אני מגיע מחר או מחרתיים, תתכונן ! :D )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סקאלי DRUGSTORE אשם , הוא זה שבגללו מצאתי ראלי כאן בפורום , הוא זה שבכלל יידע אותי שקיים כזה אתר..

משהו משלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=4950

ימים יפים (התמונות לא כל כך עתיקות כי מצלמה דיגי' הגיע אלי יחסית מאוחר :roll:) - ימי ערד עליזים "בחסות" CF...

2005 ..

אני ממתין לעוד אירוע כמו ההוא מאשדוד - האירוע הטוב ביותר שהיה!

מזל טוב.

P1000828.JPG

P1000865.jpg

P1000873.JPG

P1000871.jpg

ap1.JPG

P1030855.JPG

P1030921.JPG

P1030939.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
חלקם התחתנו ונעלמו

נשמע כמו חטיפה על ידי חייזרים... לא כל מי שמתחתן נעלם, לא תמיד מתים מזה.

חלקם ממשיך לקרוא כאן אך פסק מלהגיב.

נראה שאני נופל לקטגוריה. בודק פעם בחודש חודשיים שהפורום עדיין חי ובועט. אני קצת מתגעגע לימים שלפני ה-1150 הודעות ביום, כשעוד הייתי פשוט עובר לפי "הודעות שלא נקראו" על כל מה שנכתב מאז הכניסה האחרונה שלי...

ובהמשך לנושאי החיפוש שמביאים לפורום, היום הגעתי לכאן דרך "איך לבחור אבטיח", שהביא לי את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1719162

(ואגב, מצא לי גם את זה, מומלץ וכל כך נכון: http://www.shtut.com/Articles/watermelon.htm)

למנהלים, חיזקו ואימצו! אני בטוח שהפורום הזה הפך כמה אנשים שבלעדיו היו הופכים לערסי כביש מצויים, לחובבי מוטוריקה שגם מבינים משהו בנושא החביב עליהם, ואולי נתן להם כמה קצוות חוטים חשובים כמו שהוא נתן לי.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אני ממתין לעוד אירוע כמו ההוא מאשדוד - האירוע הטוב ביותר שהיה!

+1 +1 +1

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
+1 +1 +1

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

+4862148924

אגב - התמונות שעומר העלה היו מהמנחת הראשון שאני השתתפתי בו - אכן היו ימים יפים :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
+1 +1 +1

+4862148924

= 4862148927

בכל מקרה , לדעתי , עד שהמנהלים כאן לא יתבגרו אזי הפורום לא יהיה באמת פורום טוב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בכל מקרה , לדעתי , עד שהמנהלים כאן לא יתבגרו אזי הפורום לא יהיה באמת פורום טוב .

או לפחות יתחילו לנעול נעליים נורמליות

פורסם

קרא את כללי הפורום .

בפעם הבאה תקבל התראה .

נ.ב , קחו 2 שרשורים ענקים :

דובלו

אישפוז מחזיר לתומר ( השרשור שאופיר התכוון בהודעתו )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...