Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זה ממש לא זיוף

זאת מהירות אמיתית לחלוטין

אמיתית אין מי אסס

אתה מעלה על 3 מגה

שעד כמה שאני יודע לא קיים בשום חבילה

מילא לזייף אבל לעשות את זה ברגוע .8)

בעל העלאה של 17KB (:

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בא לך לגלות איפה מקורה של המהירות המופלאה? :D

קומבינה בבזק? בכבלים? חיבור עסקי? או שפשוט אתה בחו"ל (האופציה הסבירה ביותר :D)

יש המצאה נפלאה שנקראת SEEDBOX

תנדה בWIKIPEDIA זה לא בא בחינם אבל המהירויות חבל על הזמן

וHAZE חבל שאתה חסר אמונה,אם הייתי מרמה הייתי אומר לך,המהירות אמיתי לחלוטין

פורסם

לא יודע מה יצאתם מאוכזבים מהפרק חלקכם, אני אישית חושב שכל הפרק הזה שווה צפייה ולו רק לדקה של ג'רמי מול הסטיג בפיאט קופה הירוקה עם הספייקים בגלגלים! על אחת כמה וכמה כשעף לו הג'אנט !!

אגב, המחיר ההזוי הזה של 900 ליש"ט עבור פיאט קופה 20VT גרם לי לעצור לחשב כמה זה יוצא, להזיל דמעה ולהמשיך את הפרק.

אבי.

פורסם

אני עם אחי בדעה (הבן השני של אימי ואבי, לא מבחירה),

לדעתי היה אחלה פרק ופשוט העובדה שהוא קנה את האוטו הזה (שנראה לא רע בכלל) בכזה מחיר מצחיק פשוט גורם לי לבכות על השוק העלוב שיש לנו בארץ בנושא, מענין מה ג'רמי היה עושה אם הוא היה שומע את המחירון (שעולה) של הפיאט קופה כמו שהוא קנה לפרק הזה (ושום דבר נגד פיאט קופה או האיש והמחירון , סתם עוד אבסורד).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מתי שעף לג'רמי הגלגל מהרכב, אני ממש נחנקתי מצחוק ודמעות

אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בתוכנית הזו עד היום!

במיוחד שהוא הכל בצורה כה flamboyant!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ראיתי ונכון שהיה מצחיק אבל טופ-גיר הופכת יותר ויותר לתוכנית בידור עם מכוניות מאשר תוכנית רכב ,איזה מידע יכול לקבל מישהו שמתעניין ברכישת מכונית זולה מהפרק הזה,או שכולם קונים היום פרארי .....?

אין דבר רע בהומור ובידור אבל לפעמים אני רוצה גם מידע ענייני מצולם וזה לא מספיק לשמוע כל פעם את אותו הדבר-"its brilient" על מכונית שרובנו יכולים רק לחלום שתהיה פה שלא לדבר על לקנות פה.

לגבי הקופה-הפיאט קופה בפרק הזה נרכשה מזמן והדבר פורסם בפורום באנגלייה מזמן שהמחיר שלה נבע ממצבה הרעוע,מחיר קופה טובה שם הוא סביב 4-5 אלף פאונד,חבל שקנו אותה כדי להרוס אותה:-( .

פורסם
ראיתי ונכון שהיה מצחיק אבל טופ-גיר הופכת יותר ויותר לתוכנית בידור עם מכוניות מאשר תוכנית רכב ,איזה מידע יכול לקבל מישהו שמתעניין ברכישת מכונית זולה מהפרק הזה,או שכולם קונים היום פרארי .....?

אין דבר רע בהומור ובידור אבל לפעמים אני רוצה גם מידע ענייני מצולם וזה לא מספיק לשמוע כל פעם את אותו הדבר-"its brilient" על מכונית שרובנו יכולים רק לחלום שתהיה פה שלא לדבר על לקנות פה.

לגבי הקופה-הפיאט קופה בפרק הזה נרכשה מזמן והדבר פורסם בפורום באנגלייה מזמן שהמחיר שלה נבע ממצבה הרעוע,מחיר קופה טובה שם הוא סביב 4-5 אלף פאונד,חבל שקנו אותה כדי להרוס אותה:-( .

טופ גיר היא מזמן תוכנית בידור והרבה הרבה פחות תוכנית רכב.

רוצה תוכנית רכב הרבה יותר מקצועית, תראה פיפט גיר. גם מבחנים הרבה יותר מעניינים (אומנם פחות מצחיקים אבל הרבה יותר קשורים לרכבים), פינה של רכב יד 2 במחירים הגיוניים וכו'.

פורסם

מאיפה אתם מורידים את התוכנית?

אני כרגע סיימתי להוריד דרך הקישורים שנתן פה מישהו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רוצה תוכנית רכב?

תראה FIFTH GEAR.

טופ גיר זה בידור המבוסס על מכוניות, לא תוכנית מכוניות אינפורמטיבית.

אחרי הכל, הם מוציאים מסקנות מוזרות לגמרי, כמו שמי שרוצה לנסוע לשבדיה בחורף צריך לקנות "האמונד", שמי שרוצה שישימו לב אליו הבחורות צריך גור של לברדור ולא אסטון מרטין DB9 VOLANTE, שכלבים הם יותר כיפים כי הם הנעה אחורית והרשימה ממשיכה וממשיכה...

פורסם

אהבתי מאוד את הפרק הזה.

אכן תכנית בידור.

הילוך חמישי יבש מדיי לטעמי וחצי מהתוכנים זה חרטא - רק כאשר טיף, וויקי וג'ייסון עולים לשידור אז זה מעניין (מבחינתי).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אהבתי את הפרק הזה!

במיוחד את זה עם המשטרה -שעף הגלגל:hihi:

מעניין מתי זה יגיע לאגו(?)..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...