Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיליפ, לא יודע איך אתה מחשב - 3 שדרים מתוך 5 זה 60%.

אני חושב שבמחינת הזמן זה יוצא פלוס מינוס המספר.

כתבות של תום פורד לא שוות כמעט כלום.

כתבות של הבחור השני לא שוות כלום בכלל.

שניים הנ"ל מנסים להכניס פאן בידורי א-לה טופ גיר - אבל הם רחוקים שנות אור.......

בכל מקרה - בחזרה לטופ גיר - אני מכור אליהם :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סוף סוף אני פנוי ויש לי זמן להוריד הלכתי לטורנט ליץ' להוריד תודה על הידיעה

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
פיליפ, לא יודע איך אתה מחשב - 3 שדרים מתוך 5 זה 60%.

אני חושב שבמחינת הזמן זה יוצא פלוס מינוס המספר.

כתבות של תום פורד לא שוות כמעט כלום.

כתבות של הבחור השני לא שוות כלום בכלל.

שניים הנ"ל מנסים להכניס פאן בידורי א-לה טופ גיר - אבל הם רחוקים שנות אור.......

בכל מקרה - בחזרה לטופ גיר - אני מכור אליהם :)

הבחור השני, הצעיר, יש לו פינה לא רעה על מכוניות משומשות. רוב התוכנית זה מבחן של ג'ייסון וטיפ.

אני מכור לשני התוכניות, אבל באמת שאני לא מתייחס למה שנאמר בטופ גיר על המכוניות כי הכול שם בולשיט ומושפי מגורמים לא ממש מקצועיים.

פורסם

עוד פעם, כמו שכתבתי בטרד על הפרסומת לפני שיצא הפרק הראשון בעונה.

התוכנית הזו מסכמת את מהות הגבריות, מכוניות מחליקות מצד לצד, טויוטה איגו משחקת כדורגל נגד 10 אחרות במגרש FULL SIZE, פעלולים מטומטמים כמו הקפיצה ברוורס, כל מני משימות משעשעות כמו המשטרה וההומור המשובח של החברה.

לא רוצה יותר מזה, לא צריך יותר מזה אני מעל ומעבר מרוצה.

בתור אחד שראה פחות או יותר כל פרק מהעונה הראשונה, אני יכול להגיד שאם היו משדרים פעם בשבוע פרק של טופגיר חדש ככל הנראה תוכלת החיים שלי הייתה עולה בעשרות מונים :lol:

אגב המלצה למי שלא יצא לו לראות את הפרק המיוחד שהם עשו על אנטרטיקה לפני כשנה(?) אז זה הזמן!

אבי.

פורסם
אגב המלצה למי שלא יצא לו לראות את הפרק המיוחד שהם עשו על אנטרטיקה לפני כשנה(?) אז זה הזמן!

זה היה פרק על אולימפיאדת הקרח.

אני אישית אהבתי את העונה החדשה. עדיין שמרו על אותו הומור טוב , והתוכנית הייתה מעניינת.

פורסם

זאת אחלה של תוכנית שמשלבת מכוניות!!!

היה אחלה של פרק, אני מאוד נהנתי.

מי שמחפש משהוא יותר פרקטי, גם קיבל בפרק הזה:

1. הם עשו השווה בין מכוניות ספורט לגבי צריכת דלק, מסקנה: תקנה את האודי.

2. והם גם השוו בין צריכת דלק של טויוטה פריאוס לבין M3, מסקנה: תקנו את ה-M3.

ניתן גם טיפ קטן למי שלא שם לב, חשוב איך נוהגים ופחות הרכב לגבי צריכת דלק!

מצפה לפרק הבאה...

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

ההבדל הוא שטופ גיר לא לוקחים את עצמם ברצינות תהומית כמו פיפט' גיר.

זה נראה כאילו עם השנים התוכניות רק מתרחקות והופכות להפכים אחת של השניה , כשמדי פעם פיפט' מבליחים בעוד איזה פינת חיקוי "אנחנו רוצים רייטינג כמו טופ גיר"

מבחינתי זה טוב.

אני רואה תוכנית בידור מהנה על התחביב שלי מכוניות.

אם הייתי רוצה שיחפרו לי על סקירות ונתונים מדוייקים - הייתי מחפש בויקיפדיה.

אם הייתי רוצה לדעת באמת כמה מהר בדיוק אפשר לנהוג בה עם נהג מקצועי - הייתי מחפש מרוצי GT וזמני מסלול

אם אני רוצה להינות ולראות תוכנית גם עם חברים שלאו דווקא הענין של המכוניות מרכזי כמו אצלינו ועם אישתי מדי פעם - אני רואה טופ גיר.

וכשמשעמם בלילה מכיוון שזה מוקלט בHOT MAGIC (וככה אין פירסומות) אני רואה המופע המוטורי ומדי פעם מגוון עם פיפט' גיר כדי לראות איזה מבאסות הן.

זה כמו לראות סרט אומניות לחימה.

לא אכפת לך אם השחקן עושה את התנועה נכון או אם הם נעזרו באפקטים ממוחשבים / חבלים וכל מני טריקים לצלם את הסצינה - אכפת לך שיש מכות :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבחור השני, הצעיר, יש לו פינה לא רעה על מכוניות משומשות. רוב התוכנית זה מבחן של ג'ייסון וטיפ.

פיליפ, תעשה בדיקה עם מדידות ותראה שטיפ וג''יסון לא מקבלים 80% של זמן מסך.

אני לא מצליח להזכר בבדיקות שעשה הבחור הצעיר של רכבים משומשים - אני מיד נזכר בקטע שלו עם סמארט, עם רולס רויז וכו' - דברים שלא קשורים לכלום.

לגבי פרק של אנטרקטיקה - הם כל כך סבלו שם שזה השאיר בי רושם דכאוני משהו......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גנדי זה היה בעונה האחרונה של פיפט גיר, בכל פרק הייתה פינה של רכב יד 2.

גם הפינה של הרכב עם ויקי והשמנצ'יק לא רעה אגב לדעתי, שהם בחניה בודקים רכבים ולוקחים אותם לסיבוב, רכבים שאשכרה אפשר לקנות ולא אקזוטיות במאות אלפי דולרים.

אז כן יוצא ש-80% מהתוכנית זה טיפ ויקי וג'ייסון.

אני גם מאוד אוהב את טופ גיר, מכור, ראיתי כל פרק ב-5 עונות האחרונות, אבל כל פעם מחדש היא מתרחקת מתוכנית רכב ונהפכת יותר ויותר לבידורית, אין אם זה שום דבר רע, והתוכנית מאוד מצחיקה ועניינת אבל לא כתוכנית רכב, ואת כל המבחנים שלהם לקחת בערבון מוגבל, זה כל מה שאני טוען.

פורסם
האורחים השבוע ממש עיצבנו אותי. אני לא מבין איך האנשים האלו בטלוויזיה :evil:

מסכים,

לתוכנית הראשונה אפשר היה להביא מישהו מעט יותר מעניין.

בדרך כלל אני מעביר את קטע הדיבורים ומסתכל רק על ההקפה, כי רוב הפעמים הדיבורים ממש משעממים.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

אני גם מאוד אוהב את טופ גיר, מכור, ראיתי כל פרק ב-5 עונות האחרונות, אבל כל פעם מחדש היא מתרחקת מתוכנית רכב ונהפכת יותר ויותר לבידורית, אין אם זה שום דבר רע, והתוכנית מאוד מצחיקה ועניינת אבל לא כתוכנית רכב, ואת כל המבחנים שלהם לקחת בערבון מוגבל, זה כל מה שאני טוען.

מתרחקת? בשנים האחרונות אין שום קשר ירוק בין עיתונאות רכב לבין התוכנית.

זהו בידור נטו, ובידור נהדר.

הקטעים הרציניים נמצאים באולפן, למשל בשלב חדשות הרכב (תחת מעטה כבד של בדיחות, כרגיל) וזהו.

גם את מבחני הרכב של פיפת' גיר צריך לקחת בעירבון מוגבל,

ובעצם, את כל מבחני הרכב צריך לקחת בעירבון מוגבל,

כי תמיד תהיה מעורבת בהם הדעה האישית של הבוחן,

ברגע שאתה מגיע לדברים שהם מעבר לנתונים אובייקטיביים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...