Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיגידו לי לעשות חיפוש, אבל יש לי שאלה אחרת

אני בן 18.5 עם חצי שנה רשיון ואני צריך להשכיר רכב או באזור המרכז או באזור ירושלים ואני חייב להחזיר אותו לטבריה , וכאן הבעיה הגדולה !

מישהו מכיר חברה שמשכירה רכב לצעיר ואפשר להחזיר אותו בטבריה?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

הבעיה היותר גדולה היא שאתה לא נהג צעיר. אתה נהג חדש.

לא הייתי בונה על זה..

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

johny, אתה טועה ומטעה.

יש חברות שמשכירות רכבים לנהגים צעירים וחדשים, בתוספת מחיר כמובן.

מצד שני, כיוון שאלו חברות קטנות ולא החברות הגדולות, אין להן ריבוי סניפים, ולכן אתה חייב להחזיר את הרכב במקום מממנו אתה לוקח אותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
johny, אתה טועה ומטעה.

יש חברות שמשכירות רכבים לנהגים צעירים וחדשים, בתוספת מחיר כמובן.

מצד שני, כיוון שאלו חברות קטנות ולא החברות הגדולות, אין להן ריבוי סניפים, ולכן אתה חייב להחזיר את הרכב במקום מממנו אתה לוקח אותו.

אשמח אם תיתן לי מספר של חברה כזאת , ואני מצטער אם הטעיתי.

פורסם

תריץ חיפוש על חברה בשם "אביב" (אם אני זוכר נכון, הם יושבים בבני ברק).

פורסם

אני גם 18 וחצי והשכירו לי רכב ב"קאפיטל ליס קאר" בכפר סבא.

חבל שאני מפרסם אותם אחרי שהגטס שנתנו לי בלי ABS וצמיגים גמורים וזבל עשיתי ב50 קמ"ש איתה 180 מעלות לפני רמזור בעצירה. חרא רכב.

S2000

פורסם

מה בדיוק לא מומלץ?

לDAR היה נסיון לא טוב עם חברת השכרה מסויימת.

1- זה לא מעיד על השירות של החברה עם כלל לקוחותיה (יכול להיות מקרה ספציפי).

2- זה לא מעיד על החברות האחרות שמשכירות רכב לאנשים מתחת לגיל 24.

כמו שציינתי, חלק נכבד מהחברות הקטנות (דהיינו לא הבינלאומיות כמו ניו-קופל, יורופקאר, HERTZ, אויס וכו') - משכירות כבר מגיל 18.

פורסם

למה לא מומלץ?

1.העלות היא מאוד גבוהה.

2.להסתבך בתביעה בגיל 18 לא כל כך חוויה על אחת כמה וכמה שאין תמיכה של ההורים.

3.האם הוא יוכל לעמוד בהשתתפות עצמית במידה וידרש?

פורסם
מה בדיוק לא מומלץ?

לDAR היה נסיון לא טוב עם חברת השכרה מסויימת.

1- זה לא מעיד על השירות של החברה עם כלל לקוחותיה (יכול להיות מקרה ספציפי).

2- זה לא מעיד על החברות האחרות שמשכירות רכב לאנשים מתחת לגיל 24.

כמו שציינתי, חלק נכבד מהחברות הקטנות (דהיינו לא הבינלאומיות כמו ניו-קופל, יורופקאר, HERTZ, אויס וכו') - משכירות כבר מגיל 18.

אני אסביר כי לא נתתי את כל הפרטים. באותה רמה יש להם פולו עם ABS והיא היתה בחנייה והם לא רצו לתת לי אותה למרות שהחברה שמעסיקה אותי היתה מוכנה לשלם יותר אפילו דרגה 2 אבל הם יכלו להביא לי בדרגה 2 אקסנט בטענה שאין לי זכות לבחור את המכוניות ותירוצים שזה לא הולך ככה.

שבאתי להחזיר להם אתמול את הרכב סיפרתי להם את הסיפור שלי ואמרתי להם כבר בהתחלה שקיבלתי את הרכב שהצמיגים האחוריים לקראת סיום חייהם והם כנראה העבירו אותם ממה שהיה מקדימה ולכן נשחקו בשני הכיוונים.

שאלתי אותם איך הם נותנים לאנשים לנסוע על רכב עם גלגלים שהם 14 אינץ על חתך 65 ורוחב של 175 צמיגים הכי זבל שאפשר למצוא רכב עם מרווח גחון מהכביש גבוהה וקצר צויין בפני יותר מפעם שהרכב יכול להתהפך במהירויות נמוכות במקרה של ברקס פתאומי.

ללא ABS או כל בקרת נעילת גלגלים!

ושסיפרתי להם שהרכב הסתובב לי בכביש ולמזלי אף אחד לא נפגע והשרכב מסוכן לכביש אחד האנשים שם אמר לי שאני לא יודע לנהוג. התעצבנתי ושאלתי למה הם נותנים רכב כזה עם כאלו צמיגים כאשר אין שום דבר בטיחותי ברכב הוא אמר לי בחוצפה "ברכב שלך תשים איזה צמיגים שאתה רוצה" אמרתי לו שאני שם את הצמיגים הכי טובים שאני יכול לשים ברכב שלי ועל בטיחות אני לא מתפשר אני לא מוכן לסכן את עצמי על הכביש ולא אף אחד אחר.

ולכן השירות שלהם לא היה בסדר גם שרציתי להחליף רכב אף אחד לא רצה לדבר איתי.

החברה שמעסיקה אותי משכירה מהם הרבה רכבים ויש להם קשר עם ההנהלה שלהם ולמרות שהם דיברו כמה פעמים איתם על החלפת הרכב שלי לא היה אכפת להם אף אחד לא דיבר איתי.

מכוון שאני נוהג כמה מאות קילומטרים כל יום בעבודה הזאת אני לא הייתי מוכן להמשיך לנסוע עם הרכב הזה ולכן החזרתי אותו.

S2000

פורסם

אני יכול לדווח שיש לי התנסות פשוט מצוינת אם חברת הרץ

ונכון שלרוב אין השכרת רכבים מיתחת ל21 אך במקרה שלי השכירו ואני בן 18

בכל מקרה ההתנסות שלי איתם מצוינת פשוט שירות מדהים

כאשר גיליתי תקלה בברקסים במיידי אמרו לי תבוא תחליף בלי הרבה שאלות ותהיות

בקיצור התנסות מצוינת איתם

פורסם

DAR - שוב, מדובר על מקרה שהיה לך בו קיבלת שירות שלא היית מרוצה ממנו. אפשרי ובהחלט מתקבל על הדעת.

חברים שלי שהשכירו מהם 2 מכוניות (יחד) בשביל נסיעה לכינרת (לאיזה פסטיבל בסוכות) - היו מרוצים מאוד.

• תוכן חדש...