Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הזמנתי ביום רביעי פולקסוואגן טוראן רמת האבזור הבינונית (טרנדליין אני חושב ? או קונספט, לא זוכר בקיצור, היקר מביניהם)

עם זה גם אני הזמנתי חישוקי מגנזיום מקוריים 17" והשאלה היא כזאת :

האם יש הבדל שבגללו החישוקים יקרים בהרבה ממשהו תחליפי ? (בסביבות ה5500+ ש"ח ל4 הגלגלים)

שמעתי פעם שבחישוקים זולים יש מקרי עיוותים, בהם מכל מיני מכות וכדומה החישוקים פשוט מאבדים את צורתם (ומתקלפים).

האם זה נכון ? והאם עשיתי את הקנייה הנכונה לדעתכם ?

(פולקסוואגן טוראן DSG דיזל רמת האבזור הבינונית, צבע שחור מטאלי, חישוקי מגנזים, 8 רמקולים, מחשב דרך, מזגן מפוצל ובקרת אקלים אלקטרונית, רדיו מקורי וחלונות חשמל בכל הדלתות + חלונות כהים מאחורה בהדבקה, איתוראן, הכל ב174000 ש"ח)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בד"כ חישוקים מקוריים חזקים הרבה יותר ממה שאפשר בזול לקנות באפטר מרקט. חישוקים האלה מיועדים להחזיק משקל של רכב עם מקדם בטחון מתאים.

העניין שיש יבואנים ששמים כל מיני תוספות אפטר מרקט בעצמם, כגון סאן רוף לא מקורי, חישוקים לא מקוריים וכד'.

גם 5.5K זה בכלל לא יקר לחישוקי 17" איכותיים. חישוקי אפטר מרקט מחברות מובילות גם במחירים דומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חישוקים באיכות גבוהה ואני מניח שהחישוקים המקוריים הם כאלו, חזקים יותר, מדויקים יותר וקלים יותר מאלו שתמצא ברמות מחיר נמוכות יותר, בפנצ'ריות למיניהן. בכל מקרה תתחדש. יופי של אוטו לדעתי.

פורסם

כמו תמיד זה מוזר שמשלמים כל כך הרבה על רכב ומקבלים טאסות מפלסטיק....

חישוקי סגסוגת מקוריים עדיפים ולו בגלל שאין צורך במתאמים אשר פוגעים באיזון.

המחיר סביר.

תתחדש. רכב מאוד מרשים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנציג של היבואן נתן לי להרגיש שני ג'אנטים שהם מציעים, בקוטר 16".

הכם כבדים בהרבה מכל ג'אנט שאני מכיר, הוא אומר שזה סימן לאיכות הגבוהה של הג'אנט, האם זה באמת מעיד על איכות הג'אנט ? הג'אנט שהחזקתי דומה לזה שבתמונה למיטב זכרוני :

http://www.tir.co.il/var/2520/72737-B_40.jpg

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא יודע אילו ג'נטים אתה מכיר, אבל תן חברות של ג'נטים טובים שאתה מכיר ספציפית. אם אתה מדבר על כאילו ג'נטים תוצאת סין שאפשר לקנות ב-3K ש"ח ואפילו פחות, איכותיים הם - לא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הג'אנטים המקוריים הם לא תוצרת פלוצפאגן, הם תוצרת קבלן משנה כלשהו, כלומר חברת ג'אנטים אחרת שזכתה במכרז (או משהו).

5500 ש"ח לג'אנטים טובים (ואני די בטוח שהם טובים) זה לא הרבה בכלל, בטח שלא ב17".

זה שהם כבדים זה בגלל שהם גדולים ויחסית חזקים (בכל זאת מדובר בג'יפון ולא בפונטו).

מה שכן - ג'אנטים טובים, חזקים וקלים במידה שלך יעלו פי שניים בערך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הג'אנטים המקוריים הם לא תוצרת פלוצפאגן, הם תוצרת קבלן משנה כלשהו, כלומר חברת ג'אנטים אחרת שזכתה במכרז (או משהו).

5500 ש"ח לג'אנטים טובים (ואני די בטוח שהם טובים) זה לא הרבה בכלל, בטח שלא ב17".

זה שהם כבדים זה בגלל שהם גדולים ויחסית חזקים (בכל זאת מדובר בג'יפון ולא בפונטו).

מה שכן - ג'אנטים טובים, חזקים וקלים במידה שלך יעלו פי שניים בערך.

התרגלתי למחירים מצוננים בהרבה :?.

בכיוון הקודם שלי, הטנדרים, הציעו לי 4 ג'אנטים, מקוריים, בסביבות 4 אלף .... נושא מעניין..

והתבלבלת, הג'יפון זה הטיגואן, הטוראן זה המינימיני ואן.:roll:

פורסם

דני, ממתי טוראן הוא ג'יפון? מיני וואן...

החישוקים המקוריים של VAG הם בדר"כ מתוצרת Ronal הגרמנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הנציג של היבואן נתן לי להרגיש שני ג'אנטים שהם מציעים, בקוטר 16".

הכם כבדים בהרבה מכל ג'אנט שאני מכיר, הוא אומר שזה סימן לאיכות הגבוהה של הג'אנט, האם זה באמת מעיד על איכות הג'אנט ? הג'אנט שהחזקתי דומה לזה שבתמונה למיטב זכרוני :

http://www.tir.co.il/var/2520/72737-B_40.jpg

אחד מסימני ההיכר של ג'אנטים איכותיים הוא משקל נמוך ולא להיפך.

פורסם

לדעתי, המקוריים על כל סוג של רכב, זה היפה ביותר כי הייתה השקעה במחשבה על העיצוב. הם באמת ניזוקים הרבה פחות בקלות מהזולים. ועוד יתרון חשוב של המקוריים: אם אחד נשבר / ניזוק, גם אחרי 10 שנים, אתה יכול על חשבון הביטוח המקיף להזמין אחד חדש מקורי מהחברה. כשיש לך אפטר מרקט, הביטוח לא מכסה אותם (אלא אם כן שילמת תוספת פרמיה יקרה) וגם לא תצליח למצוא אחד זהה לשלושה שיש לך, ואז תצטרך לקנות סט חדש.

על פי ניסיוני, המקוריים בדרך כלל באמת יותר קלים מהזולים, אבל אתה צריך להשוות ג'נטים במידה זהה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי, המקוריים על כל סוג של רכב, זה היפה ביותר כי הייתה השקעה במחשבה על העיצוב. הם באמת ניזוקים הרבה פחות בקלות מהזולים. ועוד יתרון חשוב של המקוריים: אם אחד נשבר / ניזוק, גם אחרי 10 שנים, אתה יכול על חשבון הביטוח המקיף להזמין אחד חדש מקורי מהחברה. כשיש לך אפטר מרקט, הביטוח לא מכסה אותם (אלא אם כן שילמת תוספת פרמיה יקרה) וגם לא תצליח למצוא אחד זהה לשלושה שיש לך, ואז תצטרך לקנות סט חדש.

על פי ניסיוני, המקוריים בדרך כלל באמת יותר קלים מהזולים, אבל אתה צריך להשוות ג'נטים במידה זהה.

הג'אנט שבחרתי הוא כזה :

http://www.volkswagen-me.com/vwcms_publish/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/me/models/touran/touran/stage.Par.0005.Image.jpg

והמחיר של 4 כאלו הוא 5 אלף ס"כ.

מקורי כמובן.

פורסם

זה לא משנה איך הם נראים (פרט ליופי). מה שחשוב הוא האיכות.

אתה יכול למצוא שני סוגים דומים אבל אחד יהיה דרק סיני והשני יהיה באיכות גבוהה.

דרך אגב טיוגון הוא ג'יפון והטוראן הוא מיני וואן.

פורסם

מחיר טוב מאוד לג'אנט מקורי ועוד בכאז מידה.

היום לא תימצא ג'אנט (כולל צמיג) שהוא של חברה טובה ואיכותי בפחות מ7.5K

כמובן שכמו שכל השאר אמרו יש זבל סיני שיעלה כולל צמיג 3.5K אבל בור אחד ואתה זורק אותו לפח.

אל תישכח שהאוטו במכור לא מגיעה עם ג'אנט 17 ככה שזה 5.5K כולל צמיגים וזה גם בטוח צמיג טוב

ככה שזה מחיר מאוד טוב.

פורסם
דני, ממתי טוראן הוא ג'יפון? מיני וואן...

החישוקים המקוריים של VAG הם בדר"כ מתוצרת Ronal הגרמנית.

טוב בסדר אז התבלבלתי בין אלפי השמות המונפצים של פלוץפאגן - חוץ מזה, אתה יודע שלדעתי גם הפאביה היא סוג של ג'יפון :)..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...