רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 843 צפיות
לוטוס http://www.autoblog.com/2008/07/22/london-2008-lotus-unveils-the-evora/ מאתר אחר http://carscoop.blogspot.com/2008/07/lotus-evora-project-eagle-in-detail.html עוד אתר http://www.topspeed.com/cars/lotus/2010-lotus-evora-ar61199.html WRX STI 330S London 2008: Subaru shows off Impreza trifecta New Subaru Impreza WRX-S with 255 PS Ferrari Watches Premiere at London Show
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש למישהו מידע ממקור ראשון על צריכת הסולר של פאסאט TDI 130 כ"ס 2002, נתוני היצרן נראים קצת מופרכים 1/14 בעיר 11/19 מחוץ לעיר.
הודעה אחרונה מאת soli, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי - רק לשם ההדגמה עד כמה נהיגה נכונה יכולה לחסוך במשאב היקר: 1. אשתי נוסעת מדי יום כ-3-4 ק"מ לכל כיוון (בבוקר ירידה לעיר ובערב עולה לכרמל). המנוע קר, התערובת עשירה והאישה לוחצת כשבא לה. התוצאה - 6-7 ק"מ לליטר. והיא לבד ברכב ריק. 2. אתמול נסענו מחיפה ליהוד. 2 מבוגרים, 2 ילדים וציוד ב-35 ק"ג בערך. שמרתי על 90-100 קמ"ש עם האצות רגועות והתבוננות רחוק לשם המנעות מבלימות והאצות מיותרות. 220 ק"מ מהם כ-15 בשטח עירוני והשאר באיילון וכו'. התוצאה - 7 ליטר ל-100 ק"מ בממוצע, קרי 1:14. עם מזגן פועל כל הדרך. המסקנה - נהיגה נכונה חוסכת והרבה. גילוי נאות - כל האמור לעיל לא רלוונטי לגבי הטוסון שלי. הבהמה תצרוך תמיד 1:6, אפילו אם בעליות אני אדחוף ובירידות אכבה את המנוע…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
האם ניתן לקבל הצעות הוגנות ופחות יקרות דרך סוכן ביטוח בהשוואה להצעות של הביטוחים הישירים למינהם ??
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2008/07/peugeot-308-cc-first-official-images.html http://www.autoblog.com/2008/07/09/lotus-releases-eco-elise-ahead-of-london-motor-show/
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 992 צפיות
להזכירכם, רשות הרישוי הפעילה סעיף זה והטילה שלילות ארוכות על נהגים "מועדים לפורענות". הנהגים ערערו לביהמ"ש לתעבורה, כבוד השופט אלחנן טננבוים קבל את ערעורם ופסק שאין לרשות סמכות. היום נערך דיון במחוזי, כשהמדינה מערערת על קביעת ביהמ"ש לתעבורה. כבוד השופט עוני חבש דחה את הערר והשאיר את הפסיקה על כנה.
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
השבוע היתי צריך להחליף מצבר ברכב של אחותי, 205. חיפשתי מצבר זול ובלי להסתובב כל היום בחיפושים בשביל 20ש"ח הנחה. שנפ ווולטה עולים 1000+ ש"ח. ניגשתי לאוטו דיפו לראות מה יש להם ושמעתי בחנות את הכריזה על המבצע של השבוע - מצברי הי אנרג'י 55 ו60 אמפר במבצע ב500שח בלבד. ניגשתי למדפי המצברים ולא מצאתי שם מצבר 55 אמפר בשבילי. בדקתי את הגובה של ה60 והוא לא מתאים לי. שאלתי את העובדת במחלקת רכב האם יש מצברים של 55 אמפר במבצע של 500ש"ח. והתשובה היתה מהירה ועוקצנית: "המבצע רק על 60 אמפר ואין מצברי 55 אמפר, אם אתה רוצה 55 אמפר לא במבצע לך לשם..." הלכתי ל"שם", ומה אני רואה שלטי פרסום גדולים על מצברי ה55 אמפר מאותה החברה " רק 699ש"ח למצבר, במקום 1200 ". חשבתי שאני כבר מדמיין ושומע …
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 5 תגובות
- 815 צפיות
האם הטורבו משפיעה על צריכת הדלק ? איך ו למה? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת DARKWOOD, -
- 3 תגובות
- 883 צפיות
במידה ורכב בעל ביטוח חובה וצד ג פוגע בבעל חיים ובעקבות התאונה נזקק הבעל חיים לטיפול רפואי האם הביטוח מכסה את ההוצאות במידה והנהג הפוגע מודה? והאם יש השלכות נוספות לגבי הביטוח כגון: העלאת פרמיה וכ''ד ולגבי הרשיון של הנהג הפוגע?
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב ששולמה בו האגרה לפני חודשיים אבל עקב אילוצים כאלו ואחרים עדיין לא נעשה טסט ( יש כמה ליקויים ) שאלה ראשונה , האם ניתן להקפיא רישיונות של רכב כבר ללא רישוי ( טסט ) בתוקף? שאלה שניה , האם לאחר ההקפאה במידה ואפשר אני אקבל החזר של הסכום ששלמתי לא מזמן על האגרה וזאת אבל ללא שיהיה לי רישוי בתוקף אלא רק חותמת של הדואר שהאגרה שולמה אך הרכב לא עבר טסט . ולסיכום , האם לאחר שאסיר את ההקפאה יהיה צורך רק בטסט הנוכחי שלא עברתי או עוד אחד? בברכה , לירן.
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- 16 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
חבר עשה תאונה (הכל בסדר) ברכב מבוטח מקיף והרכב קיבל מכה די רצינית אבל הבעיה היא שהרכב ללא טסט חודשיים וקצת והוא די יקר... מה עושים ? הביטוח מכסה מקרה כזה ?
הודעה אחרונה מאת אריק, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! לפעמים אני רואה שהודעות בפורום שאנשים פה אומרים הטורבו גודש ב1 באר, 1.5 באר וכו' עכשיו אני רוצה לדעת למה את מתכוונים שאתם אומרים שהטורבו גודש ב1 באר וכו'? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום על הדרך אני חדש אז נעיםם לכיר. חברים אתם מדברים עם אדם שמכוניות היא האהבה הגדולה של חייו אבל(וזה אבל גדול) לא יכול לממש .. ז''א עם תשאלו אותי על כל מכונית חדשה והמערכות שלה אני יידע.. אבל בתכלס עם תשאל אותי את פנים מול פנים אני לא ידע איך זה נראה אפילו וזאת הבעיה אני נואש לידע אבל לא ככה במחשב אני מדבר על אמת יש למישהו המלצות איך אני יכול לממש את התחביב הזה לא בתור מקצוע (אני לא ילך ללמוד במכללה ) זו בעיה שממש מטרידה אותי..ואני אודה לכם על הדרך בפעם השנייה עברתי טסט(אושר אושר אושר) ואני ממש לפני צבא ככה שכל החיים לפני.. ועוד שאלה שמסקרנת אותי ..איך אתם למדתם על הדבר המופלא הזזה שנקרא רכב ? [= have a nice day
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
-
אהלן, במהלך העבודה היום (באחד מהקאנטרים הגדולים בחיפה) צפצפה האזעקת ביפר בכיס, ראיתי "מכה חלשה", עזבתי את העבודה ויצאתי החוצה (עניין של חצי דקה עד החניון של המקום שממוקם מבחוץ) לראות "על מה המהומה". להפתעתי ראיתי מזדה 323 איפשהו משנת 98+ לבנה כולה חבוטה והרוסה מנסה להיכנס בחניה לידי ותוך כדי גם משפשפת את הטמבון שלי, שרטה אותו וצבעה בלבן. מכיוון שזה כבר קרה ואין לי מה לרוץ למזדה להתחיל לעשות הצגות, הלכתי עד אליה וחיכיתי מאחוריה לראות מי ייצא ומה אפשר לעשות. הדלת נפתחה ויצא לי בן אדם זקן איפשהו בסביבות ה-70 לחייו שבקושי יצא מהרכב, אמרתי לו בוקר טוב ושאלתי אם הוא יודע שהוא שפשף לי את הרכב. הוא ענה שאין לו מושג על מה אני מדבר, אז הראתי לו את השפשוף והשריטו…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
Nice MyCar: All-Electric City Car Styled by Italdesign Debuts in London היא חשמלית ומיועדת לאנגלים.
הודעה אחרונה מאת ilan 206, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבוקר, נסעתי לעבודה ונסעה לידי רובר 25 שנראתה ממש חדשה, טמבונים חדשים עם ספויילרים קטנים וחיישני רוורס,טמבון קדמי עם פנסי ערפל חדשים, ופנסי חזית חדשים לגמרי, בקיצור. נראתה 2008 . אני יודע מה ראיתי וזו לא רובר רגילה עם שיפורים קוסמטיים.
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש ספר רכב לשברולט קורסיקה להורדה או אני מוכן גם לקנות
הודעה אחרונה מאת Alex_Brikman, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזה חודש יורדים המחירים של רכבים בצורה משמעותית בעיקבות כניסה של רכבים של 2009?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
שלום רציתי לדעת עם היגוי יתר הורס מכני את המכונית? ואיך נכנסים למצב של היגוי יתר?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כיצד אני מברר קוד צבע של רכבים חדשים כגון מאזדה, רנו וכו'? ניסיתי להתקשר לסוכנויות אבל הם לא ששים לעזור למי שלא מעוניין לקנות רכב חדש.
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול הגיע אלי לבית בחור של גביה לפני הוצאה לפועל מטעם המחלקה של דוחות חניה של ראשון לציון. שאלתי אותו מה זה לפני הוצאה לפועל הרי כבר כמה שנים שלא קיבלתי שם דוח חניה. הוא אמר שיש תיעודים שהם שלחו לי תזכורות. מדובר על שנת 98, 2002 ושנת 2003. מצאתי בבית סוג של דוח מרוכז של מספר דוחות ששולמו בשנת 2002 לעריית ראשון לציון בגין דוחות חניה. הגעתי היום בבוקר למחלקת גביה שלהם וקודם ביקשתי לקבל הוכחה לתזכורות שהם שלחו לי ונענתי שזה יקח כחודשיים עד שאני אקבל את דף ההוכחות! אחרי זה ציינתי שלא יתכן שפתאום רק היום נזכרו לשלוח לי גביה לדוח משנת 1998, הפקידה שם אמרה לי להגיע ביום ראשון לדבר עם היועצת המשפטית שלהם. קיבלתי ממנה בנתיים רשימה של כל הדוחות שהיו ל…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
התוצאה מחרידה מאוד. כל המכונית נכנסה בתוך הקיר. הנה הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=weFVM7K4Clo&feature=related מפחיד מאוד לדעת שרכב כל כך גדול יהיה כל כך גרוע בהגנה.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביהמ"ש לתביעות קטנות - כבוד השופטת מלכה אביב. לאור כל האמור לעיל התובעים זכאים להחזר על-פי החישוב שלהלן: על-פי הפוליסה, דמי הביטוח השנתיים היו 1,046 ₪. אני מעמידה, לצורך הליך זה בלבד, את החלק של הכיסוי עבור נזק עצמי על 40%, קרי על סך 418.4 ₪. הנתבעת שילמה לתובע סך של 36,532 ₪ כאשר ערך מלא של הרכב ללא ההפחתות הוא 50,000 ₪, מכאן שבגין ההפחתות הורידה הנתבעת מתגמולי הביטוח 27%. התוצאה היא שאם שילם התובע, כל שנה, עבור ביטוח נזק עצמי סך של 418.4 ₪, יש להפחית ולהחזיר לתובע מתוך סכום זה 27% בגין ההפחתות הספציפיות לרכב זה. כך, על הנתבעת להשיב לתובע סך של 113 ₪ עבור כל שנה בה היה הרכב דנן מבוטח אצלה.
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקודם נסעתי בעיר והייתה משטרה עם שוטר שצילם עם מצלמה. אמא שלי שהייתה לידי אמרה לי שיש משטרה ואני ישר שמתי רגל על הברקס. עכשיו כמה שאלות קטנות : אם השוטר לא עצר אותי , ונגיד ועברתי את המהירות המותרת בהרבה , זה אפשרי שישלחו לי ד"וח הביתה? דבר שני הוא באיזה מרחק בערך המצלמה קולטת את המהירות של האוטו? אני הייתי בערך 50-70 מטר מהניידת. אם נגיד נסעתי ב 70 קמ"ש , זה יחסית חמור? זאת אומרת 20 מעל המותר ויש הפחתה של 5 קמ"ש שזה 15. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום האם כדאי לעשות מנוי לשרותי גרר בנפרד מפולסית הביטוח במשרין מול חברת הגרר? אם כן איזו חברה מומלצת? תודה
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
הקיצר הזמנתי מEBAY בקליות שקופות לסופר לנסר שלי בלה בלה בלה , הגיע וזה תקוע במכס התקשרתי ואומרים לי שצריך אישור ממשרד התחבורה על הבקליות האלה ? הייתכן ? שצריך אישור על בקליות אחוריים ? אני לא הראשון שמזמין משהו יודע מה הבעיה פה ? ולמרות שאני לא חושב שיהיה בעיה להשיג אישור בסך הכל מדובר בפנסים אחוריים שקופים ולא "קסנון" תודה , דרך אגב אני חדש כאן !!
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יושב לי לארוחת צהריים ופתאום שומע צפירות ללא הפסקה,מביט מהחלון ורואה דייהו חונה לייד המכונית שלי ונצמדה לי לכנף. ירדתי למטה אני רואה כמו תמיד את השכן ממול,שיכור מת! כמעט כל יום הוא מגיע ככה,לא יודע איך הוא נוהג ככה אבל הוא מסטול בעננים. איכשהו הצלחתי להביא רוורס קטן ולהוציא את האוטו למרות שהגלגל שלו היה צמוד לשלי וסרט לי את הטאסות + הוריד לי 2 ס"מ צבע מהכנף השמאלית. סבא שלי אומר לי להזמין משטרה אבל לא בא לי להיכנס פה לאימות עם שכנים ולהוציא שם רע למשפחה שלי כ"מלשנים". מה לעשות ? הוא יכול להרוג פה ילדים הבן אדם..
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול קרה מקרה דיי הזוי, לפי מיטב ידעתי אין דוחות על סטריאו מהרכב. ישבנו אתמול בשעה 12 באיזה גן ציבורי, יש שכנים שמתלוננים פעם ב... המערכת של החבר שהפעיל גם לא מי יודע מה חזקה בכמה מטרים הקרובים שומעים חזק ואני גר 10 מטר משם ולא שומעים כלום בבית. שוטר ראה שהיינו הרבה יושבים צוחקים שומעים מוזיקה פתאום בא לבעל הרכב, החבר ישר הנמיך והשוטר שאל של מי הרכב ואמר לחבר הזה אם אני שומע אותך עוד פעם אחת תקבל 1000 שקל דו"ח והחרמה במקום של המערכת. יש דבר כזה ? נשמע לי הזוי לגמרי. אפשר לעשות משהו נגד שוטר שאומר דברים לא נכונים במידה ואני צודק ואין דוח על דבר כזה ובטח ובטח שלא החרמה במקום? יש לציין שהשוטר רק עבר ברחוב ולא בא במיוחד. הודעה זו עברה דיאטת נקודות רצחנית. …
הודעה אחרונה מאת OSH205, -
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
יש לי ידידה שאח שלה קיבל זימון למשפט על מהירות 140 בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90, כמובן שאני מכיר את החוקים ואמרתי לה שבסיל להניח שהוא יקבל שלילה לתקופה מסויימת, רק שהבעיה היא שהוא כבר לא גר בארץ כי לפי התאריך שהיה על הזימון העבירה היתה לפני בערך שנה וחצי, מה עושים במצב שהבנאדם כבר לא גר בארץ בכלל?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.leftlanenews.com/renault-megane-future.html
הודעה אחרונה מאת CX25GTI,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6