Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע היתי צריך להחליף מצבר ברכב של אחותי, 205. חיפשתי מצבר זול ובלי להסתובב כל היום בחיפושים בשביל 20ש"ח הנחה.

שנפ ווולטה עולים 1000+ ש"ח. ניגשתי לאוטו דיפו לראות מה יש להם ושמעתי בחנות את הכריזה על המבצע של השבוע - מצברי הי אנרג'י 55 ו60 אמפר במבצע ב500שח בלבד.

ניגשתי למדפי המצברים ולא מצאתי שם מצבר 55 אמפר בשבילי. בדקתי את הגובה של ה60 והוא לא מתאים לי. שאלתי את העובדת במחלקת רכב האם יש מצברים של 55 אמפר במבצע של 500ש"ח. והתשובה היתה מהירה ועוקצנית: "המבצע רק על 60 אמפר ואין מצברי 55 אמפר, אם אתה רוצה 55 אמפר לא במבצע לך לשם..." הלכתי ל"שם", ומה אני רואה שלטי פרסום גדולים על מצברי ה55 אמפר מאותה החברה " רק 699ש"ח למצבר, במקום 1200 ". חשבתי שאני כבר מדמיין ושומע דברים שאני רוצה לשמוע.

חזרתי לבחורה העצבנית ושאלתי אותה איך זה יכול להיות שאני שומע 500 ופה רשום 700. לקחתי את דף המבצעים שלהם וראיתי שרשום 55 ו60 אמפר. הבחורה אמרה שהם טעו בפירסום וזה עולה 700ש"ח.

כאן כבר התעצבנתי ואם הבחורה לא היתה מבוגרת ממני ב200 שנה הייתי מכניס לה כמה מילים טובות. הראתי לה שמספרי המקטים זהים למבצע ולקחתי את המצבר. שילמתי כמובן 500ש"ח, קיבלתי אחריות של 12 חודש של אוטו דיפו ללא התקנה. ( לבקשתי כמובן )

חזרתי לשם אחרי חצי שעה, ( עשיתי קניות באיזור ) המחיר עדיין תלוי על השלטים - 699 ש"ח.

בקיצר קיבלתי שרות חרא ( ולא בפעם הראשונה ) ופשוט אין אם מי לדבר שם. :idea::idea::idea:

בקיצור שימו לב, שלא ידפקו אותכם.

פורסם

הערה קטנה: לאחר שאתה מרכיב את המצבר, גש לאחד מסניפי אוטודיפו לבצע בדיקת טעינה, והקפד שיחתמו על זה בספח האחריות, ללא חותמת שמאשרת שהרכב עבר בדיקת טעינה, האחריות לא תקפה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יפה מאוד!! ככה צריך!!

הם טעו? זה בעיה שלהם! הם פרסמו שהמצברים עולים 500 שקל גם ה 55+ 60 אמפר אז אין מה לעשות, הם צריכים לשלם על הטעות הזאת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
הערה קטנה: לאחר שאתה מרכיב את המצבר, גש לאחד מסניפי אוטודיפו לבצע בדיקת טעינה, והקפד שיחתמו על זה בספח האחריות, ללא חותמת שמאשרת שהרכב עבר בדיקת טעינה, האחריות לא תקפה.

על סמך מה קבעת את המשפט שלעיל?

פורסם

טוב אז רק אותי הם אוהבים לזיין.

וזה נאמר ע"ס זה שקניתי מהם איזה 5 מצברים, תמיד המצב היה שחייבו בדיקת אלטרנטור

ובפעם האחרונה לא ניגשו לעשות אותה, המצבר מת והיה לי בעיה להחליף אותו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ולמה לקנות מצבר באוטו דיפו?! חסרים חשמליות? את המצבר האחרון שקניתי (הנוכחי שלי) הוא שנפ 63 אמפר, עלה לי 580 ש"ח בחיפה, יכולתי גם זול יותר מדגם אחר או יצרן אחר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למרות שאתה צודק , בארץ שלנו לעבוד בשרות או במכירה זאת העבודה הכי קשה ומעצבנת . האנשים חושבים שמגיעה להם את הכל וכל מוכר בחנות צריך לקפץ משמחה ואושר שכבודו הגיע לחנות ואולי אחרי שעתיים של קידוח בשכל הוא יקנה.

תזכרו שמולכם עובדים אנשים , והם לא פחות טובים ממכם גם אם הם עובדים במכירות. לדעתי השרות בארץ חרא כי האנשים מתנהגים בחנויות וברחובות וכבישים כמו חארות.

אז אין הפתעות!!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
יפה מאוד!! ככה צריך!!

הם טעו? זה בעיה שלהם! הם פרסמו שהמצברים עולים 500 שקל גם ה 55+ 60 אמפר אז אין מה לעשות, הם צריכים לשלם על הטעות הזאת.

אנחנו עדיין לא ארה"ב,

ובכל קטלוג פרסומי תמצא באותיות הקטנות למטה את "השילוש הקדוש" של המבצעים באשר הם - ט.ל.ח (טעות לעולם חוזרת).

טעות לעולם חוזרת - הוא ביטוי שמשמעותו היא כי במקרה של טעות, רשאי הטועה לחזור בו מטעותו.

מקובל לשים את הציון 'טל"ח' או 'ט.ל.ח.' בשוליהם של מחירון, דף חשבון ומסמכים עסקיים דומים, כדי להבהיר שטעות שנפלה בהם בתום לב לא תחייב את הטועה.

לביטוי זה משמעות חוזית, משום שהצגת מחירון או הגשת חשבון הן חלק מהמהלכים הכרוכים בכריתת חוזה ובמימושו, כך שטעות עלולה להפוך למחייבת ללא הסתייגות זו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

:shock:

אנחנו עדיין לא ארה"ב,

ובכל קטלוג פרסומי תמצא באותיות הקטנות למטה את "השילוש הקדוש" של המבצעים באשר הם - ט.ל.ח (טעות לעולם חוזרת).

אז אם מוסד תובע אותותך על סמך ספריו בסד"מ, וכתוב שם טל"ח, אפשר להפיל את התביעה?

ואגב, קצת עברית... טעות לעולם חוזר ולא חוזרת...

8)

כי הטעות היא נקבה, אבל העולם הוא הטועה וחוזר וטועה, כמו גבר, שוב ושוב...

ומכאן הביטוי - וחוזר חלילה - בגלל החילול :evil::-Pכמובן...

:?:

• תוכן חדש...