Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה מקרה דיי הזוי, לפי מיטב ידעתי אין דוחות על סטריאו מהרכב.

ישבנו אתמול בשעה 12 באיזה גן ציבורי, יש שכנים שמתלוננים פעם ב... המערכת של החבר שהפעיל גם לא מי יודע מה חזקה בכמה מטרים הקרובים שומעים חזק ואני גר 10 מטר משם ולא שומעים כלום בבית.

שוטר ראה שהיינו הרבה יושבים צוחקים שומעים מוזיקה פתאום בא לבעל הרכב, החבר ישר הנמיך והשוטר שאל של מי הרכב ואמר לחבר הזה אם אני שומע אותך עוד פעם אחת תקבל 1000 שקל דו"ח והחרמה במקום של המערכת.

יש דבר כזה ?

נשמע לי הזוי לגמרי.

אפשר לעשות משהו נגד שוטר שאומר דברים לא נכונים במידה ואני צודק ואין דוח על דבר כזה ובטח ובטח שלא החרמה במקום?

יש לציין שהשוטר רק עבר ברחוב ולא בא במיוחד.

הודעה זו עברה דיאטת נקודות רצחנית.

כותב ההודעה מתבקש בזאת לנקות את המקלדת שלו ולהמנע משימוש תכוף במקש הנקודה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לגבי החרמת המערכת נראה לי שהוא הגזים, אך בהחלט יש חוק עזר עירוני האוסר על רעש בימי חול אחרי 22:00 ובסופשבוע אחרי 23:00.

אפילו אירועים בפארק הירקון לא יכולים להימשך אחרי 10 או 11 בלילה.

להבא קצת תתחשבו באוכלוסיה, לא יזיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קיים דו"ח (חבר שלי קיבל אחד) אני לא זוכר את הסכום , ולגבי החרמה נשמע לי שטות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
.

אפילו אירועים בפארק הירקון לא יכולים להימשך אחרי 10 או 11 בלילה.

אני גר בקרבת הפארק, ולצערי לא פעם אני נאלץ לנסות ולהירדם לצלילי הופעות שנמשכות עד 2-1 בלילה.

בתקופה האחרונה הדבר שכיח, אבל אני בטוח שיחזור בבוא הזמן.

פורסם

טוב לדעת... בקשר למקום ציבורי מה ציבורי אני גר 20 מטר מהמקום ובתוך הבית לא שומעים כלום... אבל חוק זה חוק... תודה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לגבי שעות הרעש.

23:00 ביום חול ו 24:00 ביום שישי בלילה בלבד,יום שבת כמו ביום חול.

לגבי דו"ח כמו שידידינו מת"ח רשם,קיים.

לגבי החרמת המערכת גם ניתן במידה והגיע שוטר וביקש להסיק את הרעש ולא הופסק בעבירה חוזרת ניתן לבצע החרמה של הציוד,נכון גם לגבי רעש של מוזיקה מבית מגורים.

פורסם

בתקופה האחרונה הדבר שכיח, אבל אני בטוח שיחזור בבוא הזמן.

שכיח - משמע תקוף - זאת אומרת שזה קורה בתדירות גבוהה.

לא שכיח - קורה בתדירות נמוכה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
שכיח - משמע תקוף - זאת אומרת שזה קורה בתדירות גבוהה.

לא שכיח - קורה בתדירות נמוכה.

שכיח - משמע תכוף - ז"א שזה קורה בתדירות גבוהה.

ולדעתי הכוונה היא לתדר גבוה... :wink:

פורסם
שכיח - משמע תכוף - ז"א שזה קורה בתדירות גבוהה.

ולדעתי הכוונה היא לתדר גבוה... :wink:

מגיע לי... :oops:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...