Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגיע אלי לבית בחור של גביה לפני הוצאה לפועל מטעם המחלקה של דוחות חניה של ראשון לציון.

שאלתי אותו מה זה לפני הוצאה לפועל הרי כבר כמה שנים שלא קיבלתי שם דוח חניה. הוא אמר שיש תיעודים שהם שלחו לי תזכורות.

מדובר על שנת 98, 2002 ושנת 2003.

מצאתי בבית סוג של דוח מרוכז של מספר דוחות ששולמו בשנת 2002 לעריית ראשון לציון בגין דוחות חניה.

הגעתי היום בבוקר למחלקת גביה שלהם וקודם ביקשתי לקבל הוכחה לתזכורות שהם שלחו לי ונענתי שזה יקח כחודשיים עד שאני אקבל את דף ההוכחות!

אחרי זה ציינתי שלא יתכן שפתאום רק היום נזכרו לשלוח לי גביה לדוח משנת 1998, הפקידה שם אמרה לי להגיע ביום ראשון לדבר עם היועצת המשפטית שלהם.

קיבלתי ממנה בנתיים רשימה של כל הדוחות שהיו לי אי פעם בראשון לציון, ברשימה מופיעים מספר דוחות חניה כאשר כל אלה ששולמו מגיעים בסכום הכולל שלהם לסכום של אותו דוח מרוכז ששולם בשנת 2002. זאת אומרת שהדוח של שנת 1998 לא נכלל שם בתשלום, ואני שואל למה?

היתי מעוניין לקבל עיצות לחורים בחוק שיכולים לשמש אותי מול היועצת המשפטית שלהם כדי להראות לה שאני יודע את החוק ושלא תנסה להפעיל עלי טריקים של שיטת מצליח.

הדוחות של שנת 2002 וגם 2003 מן הסתם כבר די מבוגרים וישנים, מה צריך לבדוק איתם כדי להוכיח שהם מיושנים ואין אפשרות לגבות אותם ממני?

מה גם שמופיע שם בעבר שהיה מבצע לשלם מחיר מופחת, אבל לא קיבלתי שום התרעה שיש מבצע כזה.

הכל נשלח לפי הרשומות שלהם לכתובת שאני גר בה היום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הם לא יכולים סתם כך לשלוח אליך הוצאה לפועל. לא נראה לי שיש לך מה ללכת לפגישה עם הנציגה מלשכה המשפטית. תברר בדיוק מי גובה את הדוחות שלהם, סביר להניח שזאת חברת גבייה פרטית שמקבלת שכר טרחה ממך בסופו של התהליך. תכתוב מכתב מפורט ותצרף את כל המסמכים, שלח הכל בדואר רשום למי שמטפל בגבייה ושמור אצלך את הספח שליחה והעתק מכתבך.

בכל מקרה, אם יפתח נגדך תיק בהוצאה לפועל אתה יכול להגיע לדיון ולהתנגד להוצאה לפועל על סמך המסמכים שבידך, כמו בכל דיון משפטי.

עכשיו הם סתם מנסים להפחיד אותך, שלח הכל בדואר רשום וחכה בסבלנות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

איזה דואר רשום?

אין לי שום דבר מהם חוץ מהעובדה ששילמת מספר דוחות בשנת 2002 ואת הטופס שלהם לגביה של השלושה האלה שיש עכשיו שצצו משום מקום.

זה לא נמצא כרגע אצל חברה חיצונית אלא אצלם, היתי יכול לשלם היום הכל במחלקה של העריה ולסגור עניין. אבל בגלל שאמרתי לפקידה שלא יתכן שבשנת 2002 שילמתי את הדוחות שלי ופתאום צץ לו אחד משנת 98 שלא שולם אז היא אמרה לי להגיע ביום ראשון לדבר עם היועצת המשפטית שלהם.

אני גם הגשתי בקשה לקבל הוכחות שהם אכן שלחו בזמן את התזכורות כי זכור לי שאם תוך שנה מיום ביצוע העבירה לא שלחו לי תזכורת אז הדוח כבר התיישן, וגם אם תוך 3 שנים לא נשלחה תזכורת גם אז הוא התיישן. ואם לא קיבלתי לבית שלי תזכורות, סביר להניח שזה התיישן. הבעיה שלקבל מהם את ההוכחות לוקח חודשיים!

in the face

with a chair

פורסם

זה לא נמצא כרגע אצל חברה חיצונית אלא אצלם, היתי יכול לשלם היום הכל במחלקה של העריה ולסגור עניין.

העיריה לא שולחת "בחורים" עם התראה לפני הוצאה לפועל.

יש לך משהו ביד בכלל? התראה או כל דבר אחר?

פורסם

בהמציאם אישורי שליחה לתזכורת(שליחה בדאר רשום בלבד, לא חייב להיות אישור מסירה), לא די בכך שהם יראו לך רישום של שליחה מרוכזת אלא יש צורך ברישום פרטני של כל דו"ח שנשלח בשליחה מרוכזת זו.

ביהמ"ש ביטל לאחרונה דו"חות חניה עקב אי המצאה פרטנית שכזו.

פורסם

אני מצטרף את הטופס שהם שלחו לי אתמול ועוד טופס שהוצאתי מהם פרוט של כל הדוחות שהיו לי אצלם ושולמו או לא שולמו.

מה שמסומן במלבן האדום אלה דוחות ששולמו במרוכז בשנת 2002 בסך של 637 ש"ח.

שימו לב שיש דוח אחד משנת 98 על סך של 338 ש"ח שלא שולם לפי הנתונים שלהם באותו הדוח המרוכז בשנת 2002 (מוזר ביותר)

CCI18072008_00000.jpg

CCI18072008_00001.jpg

in the face

with a chair

פורסם

תפנה אליהם בכתב ונמק את טענותיך.

לגבי הוצאה לפועל - הנושא בכלל לא נראה רלוונטי כרגע.

הם ינסו לגבות ממך בדרך הקלה ביותר וללא בתי משפט.

מאוד חשוב לעלות הכל על הנייר ולשלוח בדואר רשום. לאחר מכן תראה לאן זה מתגלגל.

בכל מקרה ובכל שלב ניתן להגיש בקשות להפחתת הריביות שהצטברו וכד' אם באמת לא שילמת את הדו''ח בזמן.

פורסם

לא שילמתי בזמן כי לא שלחו לי תזכורת, זאת הטענה המרכזית!

אם לא שלחו תזכורת, יש גם סיכוי שבשלב הזה הדוחות האלה יחשבו בתור מיושנים ובכלל אין להם מה לדרוש ממני לשלם אותם.

in the face

with a chair

פורסם

עדכון קל

היום הגעתי למשרדים שלהם שוב, ותראו איזה פלא, שני דוחות בכלל מיושנים והם מחקו לי אותם.

שאלתי אם היתי משלם את הדוחות האלה מה הסיכוי לקבל כסף חזרה, אמרו שהיה מאוד קשה.

אז הם בעצם מודים בעובדה שהם עשו לי שיטת מצליח

חסכתי 700 ש"ח בדוחות המיושנים

in the face

with a chair

פורסם

זה נכון, אבל כשמגיע לך לבית גביה לפני הוצאה לפועל, לרוב האדם הרגיל ירוץ לשלם בלי לבדוק אם ההתיישנות חלה על הדוח וזה שיטת מצליח.

למזלי התעקשתי לבדוק מולם התיישנות ובמחשבים שלהם שההתיישנות קיימת כבר משנת 2005 על שני דוחות שאותם הם כמובן ביטלו לי בסופו של דבר. שווה להשקיע מעט זמן לבדיקה של דוחות ישנים כדי לשלם פחות (הרבה פחות)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...