Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה פתאום חיפה,

זה היה מאחורי הבית שלי...

חבר'ה לשמור על קצת דיסקרטיה, יש בפורום שוטרים ומלשינים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עדכון נוסף!

היום הייתי שם לבד, הלכתי להתאמן קצת לפעם הבאה שנצא לשם כולנו יחד , אני חייב לציין שהאיביזה הפתיעה אותי מאוד...ניסיתי שם כמה פרובוקציות במהירויות תלת סיפרתיות והאיביזה פשוט לא רצתה להתנתק מהכביש...(הTOYO T1R עושים את העבודה נאמנה)הצלחתי להוציא לה את הזנב רק במהירות ממש גבוהה וזה נגמר בהחלקה ארוכה ומלאת אנדרנלין...אני כבר מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה ,רק הפעם עם מסלול ומטרה ולא סתם .

928678yoho7 179.jpg

799798yoho 2382.jpg

410210yoho 256.jpg

464099yoho 105.jpg

פורסם
מה פתאום חיפה,

זה היה מאחורי הבית שלי...

חבר'ה לשמור על קצת דיסקרטיה, יש בפורום שוטרים ומלשינים.

כל שוטר שבילה כמה ימים בחיפה ידע מיד איפה זה, יש סממנים שאי אפשר לטעות בהם ברקע (תחנת הכוח, המזבלה והמחלף החדש).

"ai motoare capul doare"

פורסם

ה-E30 בנסיעה ממש מרשימה. אני חושב שמכל אוסף תמונות בשרשור הזה, זאת תמונה הכי מרגשת, הרקע בשחל"ב כ"כ מוסיף.

כשבימר הזה עומד, אפשר לראות מה הוא עבר.

לטעמי גבות מעל פנסים והאף ממש לא לעיניין וג'נטים קצת הרבה יותר מידי רחבים. טוב, אבל זה טעם שלי. העיקר שבעל הרכב יהנה ואם טוב לו ככה, אני שמח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלצ'קו- התמונה האחרונה של הלאון מדהימה. בכלל הופתעתי ממנה במגרש.

גם אבא שלי יהיה מאוד מופתע אם הוא יראה את התמונות הללו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אלצ'קו- התמונה האחרונה של הלאון מדהימה. בכלל הופתעתי ממנה במגרש.

גם אבא שלי יהיה מאוד מופתע אם הוא יראה את התמונות הללו...

עידן

תמונות אדירות

כנראה שהצמיגים של DR J כבר לא כאלו חדשים

בן מהגולה שהדבר הכי קרוב למטוריקה שראה זה ריקשה ונומית אמבסדור

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ה-E30 בנסיעה ממש מרשימה. אני חושב שמכל אוסף תמונות בשרשור הזה, זאת תמונה הכי מרגשת, הרקע בשחל"ב כ"כ מוסיף.

כשבימר הזה עומד, אפשר לראות מה הוא עבר.

לטעמי גבות מעל פנסים והאף ממש לא לעיניין וג'נטים קצת הרבה יותר מידי רחבים. טוב, אבל זה טעם שלי. העיקר שבעל הרכב יהנה ואם טוב לו ככה, אני שמח.

תודה רבה על המחמאות, זאת ה325 שלי :-)

למה הכוונה מה האוטו עבר? באותו היום הבימר לא ממש השתתפה, כי הייתי מעיף את הקראנק לבתי הזיקוק. (בגלל שיום קודם לכן הבימר חגגה על הצד והמנוע הגיע לשיא הקריירה שלו, ובימים הקרובים הוא הולך לפרוש לפנסיה).

לגבי החיצוניות, את הגאנט בורבט אני דווקא אוהב למרות שזה הגאנט הכי חרוש על E30 325 בארץ, זה עדיין אחד הגאנטים היפים לאוטו. (Brock קשה למצוא ולא שונה בהרבה, וBBS RS יקר עד דמעות)

את הגבות אני דווקא אוהב, אבל ה"נחיריים" כמו שאני קורא להם ([][]) אני מעדיף את האורגינל בצבע שחור, הבעיה שזה כרגע לא בראש סדר העדיפויות שלי כפי שאפשר לראות לפי מה שכתבתי למעלה.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

עם כל הכבוד לסיאטים, הבימר פשוט מדהימה!

אגב, GTRACER7 , אתה מתכנן החלפת מנוע, או השתלה?

כמה ק"מ יש על המנוע הותיק הזה שאתה צריך להחליף אותו?:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...