Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיבו.. ערכו לי את ההודעה והזהירו אותי כי לא השתמשתי מספיק בסימניי פיסוק ובסך הכל שאלתי שאלות פשוטות מאוד, מי שאין לו תשובה שפשוט יסתום את הפה וכל מי שחושב שהוא איזה חכם גדול אז אתם ממש לא אין לי שום עיניין להרוג אף אחד ואני לא משתולל אני גם לא מבין למה אני מצטדק לפניכם כאילו מה עשיתי לא שמתי לב לרמזור בפנייה וגם זה לא בטוח. אני בטוח באלף אחוז שאף אחד ממכם לא מושלם ובטוח שעשיתם טעויות בחיים שלכם גם אם שמתם לב וגם אם לא, אבל אתם בוחרים לתקוף ולהשמיץ ולאחל לי דברים בלי בכלל להכיר אותי. אני בטוח שאתם נהנים לכם לשבת מאחורי המקלדת ולשמוח בצרות של אחרים ואפילו לזרות מלח ולתת תגובות עוקצניות אז אני מאכל לכולכם שכשאתם לא תשימו לב וזה יקרה כי זה קורה לכולם הטעות הקטנה שלכם באמת תהרוג מישו ושתלכו לכלא ושתסבלו ממש ממש טוב.

ואני רק יוסיף שגם במקרה הכי הכי גרוע אני לא ישב בכלא ואני לא יורחק לצמיתות מהכביש ואני יחזור לנהוג וכולכם יכולים לקפוץ לי ביחד עם כל הברכות שלכם וכל מה שאתם מאחלים לאחרים.

ועל זה ייאמר - מזל טוב על כניסתך למעקב הודעות. הצעד הבא - חסימה. תודה ויום טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...