Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי חונה תמיד באדום לבן ברחוב שלי בראשון לציון זה רחוב שהולך בסיבוב כזה ואין בו אף פעם חניה כולם חונים באדום לבן ויש הסכם עם ראש העיר שלא נותנים דוחות ברחוב הזה לפני כמה דקות ירדתי למתה וראיתי שיש לי דוח על האוטו על החניה באדום לבן הגיע איזשהו שכן מהבנין ממול ואמר לי שאני יכול לקבל דוח על חניה רק אם מישהו התלונן עלי... הרכב עמד במקום שלא הפריע לאף אחד ורשום שגם צילמו אותי. במקום שחניתי יש בדרך כלל 4 או 3 מכוניות שחונות שם תמיד כל לילה וחלק מהיום ואף פעם אף אחד לא קיבל דוח פה

מה לעשות?

פורסם

יש מסמך כתוב, או תיעוד שבו ראש העיר הצהיר על כך שלא ינתנו דוחות לחניה באדום לבן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שלא יהיה מנוס מלשלם אותו אבל תמיד ניתן קודם כל לשלוח מכתב לחברה לבטחון וסדר ציבורי (או מייל,תכנס לאתר של ראשון לציון) ולהציג את טענותייך עם בקשה לביטול הדוח,אולי אחרי 2,3 מיילים ומכתבים יהיה לך מעט מזל .

בהצלחה.

פורסם

ישנה הצדקה רבה לנתינת דו"חות חניה ברחוב אלחריזי. זהו רחוב צר ועקלתוני והחניות לאורכו מפריעות לתנועה.

• תוכן חדש...