Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את כל הבעלי מיקצוע הממורמרים שרק בגלל שהם תקועים בעבודה שלהם מקום המדינה,

וכל דבר שתגידו הם פשוט יענו לכם בצורה שהם מבינים יותר טוב ממכם כי הם עובדים בזה ואתם לא...

אז זהוא שלא תמיד הם צודקים

כי מסתבר שלפעמים דווקא אנחנו הבעלים של המכוניות שלנו שאנחנו נוסעים עליהן כל יום ויום לכל מקום שאנחנו צריכים

ואנחנו כבר רגילים לכל רעש קטן ומכירים את הרכב בע''פ, אז מסתבר שאנחנו יודעים לפעמים מה טוב לאוטו שלנו ומה לא.

כי מנסיון שלי אחרי כמעט שבוע של התרוצצויות בין מוסכים לגבי בעיה שבעצם לא הייתה קיימת (נשמע ודפוק אבל זה נכון)

מסתבר שהתחושה שלי מאותו רגע הייתה נכונה...

ושום מוסכניק ושום בעל מקצוע לא הצליח למצוא את הבעיה

אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא למצוא מוסכניק שלא יהיה עם הראש תקוע בתחת בגלל שנמאס לו מהעבודה שלו

אלה למצוא מוסכניק שידע להקשיב ולעשות את העבודה שלו כמו שצריך

ותתפלאו אין לי בעיה לשלם קצת יותר (בגבולות השפיות וההגינות) בשביל לקבל טיפול נכון.

למי שקצת מבולבל אז ככה:

הגעתי לחשמלאי לעשות שיפוץ לסטרטר,

אחרי השיפוץ הוא שכח לחבר חוט מהאלטרנטור לסטרטר (שבסופו של דבר מגיע למצבר)

וכתוצאה מכך לא הייתה טעינה אבל מה שהיה מוזר שהמנורה של המצבר נדלקה ממש ממש חלש

ורק אחרי הרבה ריצות, 3 אלטרנטורים, 2 חשמלאים ומוסכניק מצאתי את הבעיה כשהעלתי את הרכב על ליפט...

ומה שמצחיק שאם היו מקשיבים לי הייתי מסיים את הבלאגן הזה ב 5 דקות ואפילו פחות

אבל תודות לאותם אנשי מקצוע אידיוטים ובראשם דוד שלי שבגלל שהם זקנים וממורמרים

אז הם חושבים שהם יודעים הכל, לקח לי 6 ימים לסדר את האוטו ולשלם על זה 400 שקל

טוב לפחות יצא לי מזה אלטרנטור נוסף ורדיאטור חיצוני למזגן...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...