Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני טס לחודשיים לארה"ב עם הדודה ואנחנו הולכים להשכיר אוטו באזור החוף המזרחי של ארה"ב.

מישהו יותר מה תווך המחירים של רכבי הספורט עם ה4 דלתות כגון הmitsubish evo..?(מחיר לחודש השכרה)

אני נהג צעיר, דודה שלי לא, האם צריך להוסיף כסף גם אם אני יהיה נהג "מישני"?

פורסם

לשאלה הראשונה:

אין לי מושג לגבי מחיר. אני אפילו לא יודע איפה אפשר להשכיר.

אבל מה שאני בטוח זה שאף חברת השכרה לא תתן לנהג בגיל שלך מיצובישי EVO.

לשאלה השניה: כן. משתנה מחברת השכרה אחת לשניה וממקום ההשכרה (השכרה בניו-יורק הכי יקרה גם במחיר הרכב וגם במחיר התוספת עבור נהג מתחת לגיל 24).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השכרת רכב ספורט בעולם בד"כ מוגבלת לנהגים מעל גיל 30, עם 2 כרטיסי אשראי זהב (משתנה בין חברות ההשכרה השונות).

אם אתה לא עומד בקריטריונים אלו תשלם מחיר מופקע מאוד, בנוסף להתחייבות להשתתפות עצמית גבוהה במיוחד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רוב החברות בכלל לא יסכימו לשמוע על להשכיר לך רכב כזה בתור נהג "משני" אפילו או לא משנה איזו קומבינה.

מה שכן אולי אפשרי יהיה להשכיר איזה מוסטנג 6 צילינדר פתוחה או אפילו 8 שנחשב יחסית לא כזה מיוחד להשכרה וקיים ברוב החברות הגדולות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...