Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו היית מוגבל לדגמים שהיבואן הסכים לתת להם "אישור שירות".

כך אתה יכול לראות בארץ רכבים כמו הניסאן 350Z, שברולט קורבט, פונטיאק סולסטיס, פורד מוסטאנג וכו' שאינם מיובאים ע"י היבואן הרשמי (והבלעדי), אבל כן קיבלו אישור שירות.

זאת גם הסיבה שפתאום הפסיקו להגיע לארץ רכבים כמו הטויוטה FJ, הFX של אינפיניטי וכו' - הם לא קיבלו יותר אישורי שירות מהיבואן.

מעכשיו, ה"אישור שירות" הזה לא נחוץ יותר, ואפשר להביא כל רכב שתרצה.

השאלה הגדולה היא האם צריך שבכלל יהיה יבואן רשמי בארץ או לא - זה יכול לפתוח את הדרך להגעת רכבים כמו פרארי, למבורגיני, בנטלי וכו' לארץ :)

ניתן לראות בצו הבא של משרד התחבורה איסור חד משמעי ליבוא רכב שיצרנו אינו מיוצג בארץ. לגבי דגם שאינו מיובא של יצרן המיוצג בארץ ניתן להנפיק אישור מיוחד ממשרד התחבורה.

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/PrivateImportPersonalCar08.pdf

אולי אפשר לבקש מפרארי שיכתבו פיאט ברשיון...

(add lightness' (Colin Chapman'

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי שייבא איזה פרארי בשביל לסוע איתה פעם ב... לא מתעניין ממש באחריות ואני בטוח שהוא ימצא מוסכים שיעשו לו טיפולים רגילים.. תוכן התגובה שלי מתייחס ליבואנים שכבר נמצאים כבר בארץ עד כמה שידוע לי פרארי טרם פתחו כאן סוכנות אז למה להגיב סתם ? :roll:

אבל התקנה החדשה הזאת לא פותחת בעצם את כל השוק? מה מונע ממני לפתוח אולם תצוגה עם דגמים של כל חברה שאני רוצה? אני בטוח שאפשר לייבא כל מני זבאלות קוראניות בממש זול, אז אם מוכרים ב20,000 פחות מיבואן רשמי - אנשים יעדיפו את זה ויוותרו על האחריות.המצב שאתה מתאר לא הולך להתרחש זה ישבור את שוק המכוניות בישראל

תגובה באדום 8)

פורסם

זה אכן משמח - אבל קחו בחשבון שאם מישהו ייבא רכב עם סוג מנוע שלא נתמך ע"י מחשבי היבואן, יכול שתווצר לצרכן בעיה לזהות ולתקן תקלות שיתגלו ברכב.

אני עשיתי ברור לגבי ייבוא של קרייזלר וויאג'ר והסתבר שהמנועים המשווקים בארה"ב שונים לחלוטין מהמנועים המשווקים בארץ, וההסתברות לתקלה שלא ניתן לתקן אותה היא משמעותית.

לכן, כדאי לבדוק היטב מה מייבאים, ואם יש סיכוי להתקע בלי חלפים/אפשרות לטיפול נאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה אכן משמח - אבל קחו בחשבון שאם מישהו ייבא רכב עם סוג מנוע שלא נתמך ע"י מחשבי היבואן, יכול שתווצר לצרכן בעיה לזהות ולתקן תקלות שיתגלו ברכב.

אני עשיתי ברור לגבי ייבוא של קרייזלר וויאג'ר והסתבר שהמנועים המשווקים בארה"ב שונים לחלוטין מהמנועים המשווקים בארץ, וההסתברות לתקלה שלא ניתן לתקן אותה היא משמעותית.

אתה לא באמת מאמין במה שאמרת.

הרי בינינו, לא מדובר בחללית, ולא צריך להסחף.

מדובר ברכב. (בסך הכל רכב)

ואין דבר כזה תקלה שלא ניתן לתקן אותה.

אף אחד לא מייצר סקנרים יעודיים למדינת ישראל.

פורסם
ניתן לראות בצו הבא של משרד התחבורה איסור חד משמעי ליבוא רכב שיצרנו אינו מיוצג בארץ. לגבי דגם שאינו מיובא של יצרן המיוצג בארץ ניתן להנפיק אישור מיוחד ממשרד התחבורה.

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/PrivateImportPersonalCar08.pdf

אולי אפשר לבקש מפרארי שיכתבו פיאט ברשיון...

העניין הוא שיש שכבר יש פרארי בישראל, פשוט הדגמים שלה לא מיובאים והיבואן לו מנפיק אישורי שירות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
העניין הוא שיש שכבר יש פרארי בישראל, פשוט הדגמים שלה לא מיובאים והיבואן לו מנפיק אישורי שירות.

אני לא בטוח שפרארי "מיוצגת" מישראל.

לדעתי השתיים שכן יובאו, הובאו תחת סעיף בחוק שמאפשר ליבואן רכב קיים בארץ להביא עד 10 דוגמאות של רכבים מדגם ללא תקינה לצרכי בחינה שלו.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
אני לא בטוח שפרארי "מיוצגת" מישראל.

לדעתי השתיים שכן יובאו, הובאו תחת סעיף בחוק שמאפשר ליבואן רכב קיים בארץ להביא עד 10 דוגמאות של רכבים מדגם ללא תקינה לצרכי בחינה שלו.

לסמל"ת יש זיכיון על יבוא פרארי, ככה שכן יש ייצוג, פשוט אין יבוא

פורסם

לא הבנתי באופן חד משמעי , אם אפשר לייבא עכשיו לדוגמא מארה"ב רכב שיוצר ביפן או גרמניה , או שהתקנה הזאת לא בוטלה ?

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

האמת, שלפי הפרסומים האחרונים (מיכאל לוי מחפש להכניס שותף בסמל"ת, כנראה אחד מיבואני הרכב הגדולים (טויוטה/הונדה)), כנראה שכן חסר כסף :roll:.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564985,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא הבנתי באופן חד משמעי , אם אפשר לייבא עכשיו לדוגמא מארה"ב רכב שיוצר ביפן או גרמניה , או שהתקנה הזאת לא בוטלה ?
התקנה טרם בוטלה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עכשיו אני כבר מתבלבל. מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד מה אסוא לייבא לארץ? כי לפי מה שהבנתי הפסיקו את הייבוא מארה"ב...

• תוכן חדש...