Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להיות באיזור ה8 ליטר.

יש עוד מספיק זמן לנסוע ולא צריך להלחץ.

לא חושב שיש סיבה למלא דלק לפני שהנורה נדלקת, אלא אם אתה יודע שיש לפניך נסיעה ארוכה או איזור ללא תחנות דלק.

פורסם

בספר רכב רשום שנשאר עוד כ-10 ליטר,אך אצלי במאזדה 3,נדלקה הנורית דלק,ונסעתי עוד כ-200 ק"מ (מחולון לתל השומר כמה פעמים) ואחרי זה תידלקתי ונכנסו 53 ליטר,(מיכל של 55 ליטר).

אך לפעמים נורית הדלק נדלקת ואני נוסע לתדלק ומתדלק 40-43 ליטר.

כך שהכמות לא תמיד מדויקת אך אפשר להניח שנשאר משהו כמו 12-13 ליטר ואולי לפעמים גם יותר.

פורסם

איך זה יכול להיות שנסעת עוד 200 ק"מ?

ואם אתה אומר שנשאר לך בערך 12-13 ליטר כאשר הנורה נדלקה זה אומר שזה בערך רבע מיכל!! ואין מצב בחייםםם שתדלק הנורה ברבע מיכל.

אני חושב שאתה סתם מדבר שטויות. אין מצב לנסיעה של עוד 200 קילומטר כשנורה נדלקת. יכול להיות שיש אצלך איזה בעיה .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני חושב שאתה סתם מדבר שטויות.

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

סיפרתי מקרה שקרה לי,לא מתאים לך להאמין-אל תאמין.

פורסם

חבר , יש לי מאזדה 3 ואלף פעם הגעתי לרבע טנק ואף פעם לא נדלקה נורה.

היא צריכה להדלק מתי שנשארו ליטרים בודדים.

לפי מה שאתה מתאר שאם נשאר לך בערך 13 ליטר , זה אומר רבע טנק, מה שנשמע לא הגיוני למרות ה 200 קילומטר שאתה "טוען" שעשית .

בגלל זה אני אומר שיכול להיות שיש אצלך בעיה שנורה נדלקת מוקדם מדי!!

פורסם

היום גם כמה פעמים, שנדלקה הנורה, ונסעתי 4-5 ק"מ עד לתחנת הדלק, ותידלקתי כ-40 ליטר,מה שאומר שנשארו לי כ-15 ליטר במיכל.

פורסם

טוב כנראה שאתה צודק, עשיתי גם חיפוש וענו למישהו ששאל מה הקיבולת של המיכל במאזדה והיא אכן 55.

פשוט אני לא מבין למה הנורה נדלקת כל כך מוקדם כש 15 ליטר זה יחסית הרבה.

פורסם

הויכוח די מטופש.

קודם כל הוא לא נסע 200 ק"מ עם 13 ליטר דלק, כי אין בארץ מאזדה עם מנוע 1300 דיזל.

בשביל 200 ק"מ במאזדה 3 אתה זקוק לפחות ל18-23 ליטר דלק. זאת עובדה.

לגבי התדלוק: בעת שהתדלוק מסתיים באופן אוטומטי עדיין ניתן להכניס למיכל עוד כ5-6 ליטר דלק באמצעות לחיצות קטנות .

ברבע מיכל נורית האזהרה לא תידלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...