Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לטסט שנערך לי היום.

הנסיעה עברה בקלות, הוא ניסה "ללכוד" אותי פעם אחת בכניסה לאין כניסה ופעם שניה בכניסה מוטעית, אך יצאתי מזה טוב ולא התפתתי.

למרות זאת במהלך הטסט נסענו ברחוב דו סטרי ולטענתו(למרות שאני ממש לא סבור כך) היינו צמודים לרכב, הטסטר נבהל וישר שלח יד להגה(לא נגע לי בהגה אבל התנפל עליי), המשכתי לסטות שמאלה בכדי להתרחק מהמכוניות.

סה"כ היה לי טסט טוב השאלה שלי אם הוא יפסול אותי על הצמדות לכלי רכב חונים?

הטסט שלי היה קצר מאוד, הוא לא ביקש ממני לבצע חניה ולא שום דבר "דרסטי", האם זה מעיד על משהו(התקלה שתיארתי מעלה קרתה בערך באמצע הטסט)

אשמח לשמוע את דעתכם,

טסט שני שלי.

תודה רבה

פורסם

כן, הוא יכול להכשיל אותך להצמדות למכוניות חונות.

זה שהטסטר לא ביקש ממך לעשות חניה ובמיוחד שהטסט עצמו היה קצר זה אומר שלצערי נכשלת, אך חכה לתוצאות, היו מקרים..

פורסם

חביבי...

סיכיו סביר שתצטרך לחזור על זה שוב...

תשמור על אופטימיות, אבל תהיה ריאלי. טסט קצר, בלי חניה ובלי כלום...

בהצלחה בכל מקרה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

ברוב המקרים שטסטר נוגע בהגה אז זה נכשל.

אבל היו מקרים מעולם ואנשים עברו על דברים שלא היית מאמין בכלל.

אצלי למשל מי שהיה איתי בטסט הראשון שכח לחגור חגורה, התחיל לנסוע ואז באמצע הכביש היה צפצוף של החוגרה. הוא עזב את ההגה באמצע הנסיעה!! הסתובב ורצה לשים חגורה. הטסטרית אמרה לו לעצור בצד ולסדר את זה, ובסופו של דבר הוא עבר את הטסט.

נגיד שיש לך אולי 30 אחוז סיכוי לעבור. עכשיו זה תלוי רק בטסטר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ממ שמע אחי גם אני חשבתי שלא עברתי כי היה לי טסט ממש קצר אבל בסוף עברתי כמו גדול.. אל תפחד מהקוצר זמן.. תתקשר למורה שלך הטופס הירוק שלך אצלו ורשום עליו מתי עברת תיאוריה, כנס לאתר ותבדוק. או שתתקשר למספר שלהם

פורסם

אי אפשר לדעת מה יהיה

אני עברתי טסט כאשר הטסטרית נגעה לי בהגה

ובחניה לא הבנתי אותה איפה היא רוצה שאני אחנה והיא בלמה אותי (לא כי טעיתי אלא כי לא הבנתי אותה)

ועברתי טסט

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...