Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה זה מגיע לי? חוויות מה S-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהגזמת קצת. כבעל אותו הרכב בדיוק (אספתי אותו כמה שעות לפני חבר שלך) יש לך כמה טעויות:

- הקלאץ לא "רך ונעים כמו חמאה" - הוא מנותק

- הגיר גם כן לא "רך" הוא מעורפל

- (הטעות הכי גדולה שלך) הסאונד ממש ממש לא מרהיב. נשמע כמו מנוע טורבו סטנדרטי, בלי שום רעשים מעניינים ואפילו נשמע שטוח כשהוא בסל"ד הגבוה. הדבר המעניין היחיד זו השריקה ב5K+.

סה"כ הרכב הוא GTI משודרג בכל אספקט. מאוד מאוד נעים לשבת בתוכו (במיוחד על מושבי הבאקט

:)) והוא משרה המון רוגע, אבל הוא לא גורם לך לרצות לנהוג כמו חוליגן. פשוט אין בזה דבר מרגש מלבד להגיד וואו, איזו מהירות.

עברת מS2000

למה ציפית?:evil:

STI 2004

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עברת מS2000

למה ציפית?:evil:

בדיוק מה שחשבתי... S2000 היא מכונת נהיגה לכל דבר.

הS3 היא A3 מהירה, הרבה יותר מכונית שיוט מהירה עם קצת התנהגות מאשר מכונית ספורט טהורה כמו הS2000.

כמו שאחרים אמרו לגבי הEVO/STI זה קטגוריה אחרת לחלוטין לטוב ולרע כמובן.

מה גם שמעניין איך כל אוטו נראה מפרספקטיבה אחרת, רואים שלכותב המקורי של הטופיק אין יותר מידי ניסיון עם מכוניות בטווח המחירים הקצת יותר גבוהה כאשר לך יש הרבה יותר ניסיון על מכוניות ספורט ולכן נקודת המבט הכל כך שונה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לא כזה מדוייק:idea:

דווקא יש לי -קצת- נסיון עם רכבים מהLEVEL הזה (לא כבעלים...) אחרי נהיגה די רציפה בS2000 של חברשהיא אגב גג קשיח(איזה מגניבה..)

ברור שיש הבדל והנק' מבט שלך היא אחרת לגמרי. אתה משוה חיות נהיגה נשכניות לרכב הנ"ל,לכן ציינתי בהתחלה שזהו אך ורק שיתוף מנק' מבט אישית,ולא שרשור השוואתי.

אגב אחרי תקופה עם WRX (של אחי) אני ממש לא טועה,אולי יש לך אחת ואני מוריד ת'כובע. אבל חביבי כל מה שכתבתי היה על הכביש. וכן-הוא רך ונעים(נבדק אחרי שראיתי את ההודעה שלך-לא מזמן) ואכן יש LEG,אין ספק.

דרך אגב איזה צבע שלך?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

LAG. לא רגל, אלא פער, עיכוב, איחור (דהיינו השהיה עד כניסת הטורבו הטורבו). כמו Jet-Lag.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין ספק שמרגישים את ה4*4,פשוט יציבות מטורפת בהאצות פניות ובלימות.

איך 4X4 עוזר בפניות ובלימות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש שם משמעותית יותר לאג מבGTI, והמנוע גם לא מושך טוב באותה מידה מאיזור 2000 סל"ד. מצד שני, כשהכוח מגיע...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא משווה את זה ל- S2000, באמת שאין מקום להשוות - אני מדבר על הרכב בצורה אבסולוטית. אני חושב שהאנשים שיתלהבו מרעש המנוע, הרגשת הגיר והקלאץ' הם במיעוט. הם לא טובים ולא באופן יחסי לרכב כזה או אחר אלא למה שאתה מצפה מרכב עם יומרות ספורטיביות.

הרכב שלי בצבע כמו של חבר שלך (הזמנתי אותו ראשון :)).

אני מתקן את עצמי: בחניון, נחמד להקשיב לרעש המנוע. הוא באסי, גרוני ומגרגר. אבל זה הזמן היחיד שאני רווה נחת מהסאונד.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

נשמע ונראה מדהים.

אולי יחלקו עלי כאן כמה חברים אבל אני אישית הייתי נותן לרכב הרצה קטנה בטרם הייתי לוחץ אותו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא כזה מדוייק:idea:

דווקא יש לי -קצת- נסיון עם רכבים מהLEVEL הזה (לא כבעלים...) אחרי נהיגה די רציפה בS2000 של חברשהיא אגב גג קשיח(איזה מגניבה..)

ברור שיש הבדל והנק' מבט שלך היא אחרת לגמרי. אתה משוה חיות נהיגה נשכניות לרכב הנ"ל,לכן ציינתי בהתחלה שזהו אך ורק שיתוף מנק' מבט אישית,ולא שרשור השוואתי.

אגב אחרי תקופה עם WRX (של אחי) אני ממש לא טועה,אולי יש לך אחת ואני מוריד ת'כובע. אבל חביבי כל מה שכתבתי היה על הכביש. וכן-הוא רך ונעים(נבדק אחרי שראיתי את ההודעה שלך-לא מזמן) ואכן יש LEG,אין ספק.

דרך אגב איזה צבע שלך?

תשמע כל עוד לא היית בעלים של אף אחת מהמכוניות שאתה מדבר עליהן לא נחשבות שיש לך ניסיון.

בעלות אומרת נסיעה ברכב מסויים בהרבה מצבים ובהרבה מקומות (לילה, גשם, חום, קור וכבישים טובים ורעים).

כל עוד לא חווית את זה לאורך זמן הדעה שלך מאוד מוגבלת אם בכלל.

Pavi נשמע שאתה לא מי יודע מה מרוצה מהאוטו, ציפית למשהו אחרת לפני שהזמנת ומה שקיבלת בסופו של דבר?

מסקרן אותי מה דעתך ומה היה בזמנו האפשרויות האחרות לקניה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
איך 4X4 עוזר בפניות ובלימות?

4X4 עוזר מאוד בפניות - קל מאוד לתת הרבה גז ולצאת מהר

4X4 עוזר גם בבלימות - בלימת מנוע עוברת לכל ארבעת הגלגלים

מניסיון של כמה עשרות אלפי קילומטרים.

STI 2004

פורסם

אני מתקן את עצמי: בחניון, נחמד להקשיב לרעש המנוע. הוא באסי, גרוני ומגרגר. אבל זה הזמן היחיד שאני רווה נחת מהסאונד.

זה הרעש של האגזוז...

4X4 עוזר מאוד בפניות - קל מאוד לתת הרבה גז ולצאת מהר

4X4 עוזר גם בבלימות - בלימת מנוע עוברת לכל ארבעת הגלגלים

מניסיון של כמה עשרות אלפי קילומטרים.

1. לזה נקרא עוזר בהאצות, כולל האצה בפנייה (אם תשים לב המשפט המקורי הפריד האצות מפניות).

2. התיאוריה טוענת שיש יותר rotational mass (הנה משהו שלמדתי בפורום אחר) שדווקא מקשה על הבלימה (בייחוד כשלא בולמים עם המנוע, כמו בנהיגה ספורטיבית).

AWD עוזרת בהאצות וזה תפקידה ואנשים נוטים לייחס לה יכולות שאין לה (כמו שיפור אחיזה אבסולוטית, לדוגמא).

פורסם

זה הרעש של האגזוז...

1. לזה נקרא עוזר בהאצות, כולל האצה בפנייה (אם תשים לב המשפט המקורי הפריד האצות מפניות).

2. התיאוריה טוענת שיש יותר rotational mass (הנה משהו שלמדתי בפורום אחר) שדווקא מקשה על הבלימה (בייחוד כשלא בולמים עם המנוע, כמו בנהיגה ספורטיבית).

AWD עוזרת בהאצות וזה תפקידה ואנשים נוטים לייחס לה יכולות שאין לה (כמו שיפור אחיזה אבסולוטית, לדוגמא).

זה נקרא להתחכם.

פנייה זהה - רכב זהה בעל עוצמה זהה, 4X4 או הנעה אחורית\קדמית - 4X4 יסיים יותר מהר,וידרוש פחות מהנהג.

אם זה לא עוזר בפניות אז מה כן? אז מה כל המטרה בפניות, או בנהיגה תחרותית בכלל?

ושוב - ללא קשר לאחיזה אבסולוטית - שם אני מסכים איתך.

STI 2004

פורסם
זה נקרא להתחכם

לא, זה נקרא לא לקרוא. מי שהגבתי אליו רשם ש-AWD עוזר בהאצות, פניות ובלימות. AWD עוזר בהאצות בלבד, בין אם בקו ישר ובין אם בפניה.

לגבי בלימה, השאלה פתוחה.

• תוכן חדש...