רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,613 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני לפני מכירת רכב ויש לי מספר שאלות אני רוצה להחתים את הבן אדם שאני מוכר לו על משהו בסגנון *שמתאריך זה וזה אחריות עלו *אין ביטוח מתאריך זה *את מחיר הקנייה *וזהו מישהו מוכן לעזור לי למוצא "חוזה" שכזה מוכן רק למלות את הפרטים הרלוונטים?
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם, כבר הרבה זמן חשבתי להיכנס לתחום הרכב כמקצוע, חשבתי על חשמלאי רכב, אני יודע שכדי לעבוד בזה צריך הסמכה מקצועית, אבל האם יש אפשרות לעבוד בזה בתור התחלה אפילו ללא הכשרה מקצועית? בתור תקופת ניסיון או משהו כזה? והאם מישהו מכיר ויודע על מקום שמחפש עובד? יש לי הכשרה כהנדסאי אלקטרוניקה,
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סוף סוף דלפו התמונות של המגאן החדשה http://www.km77.com/00/renault/megane/2009/g01.asp פרוטון הוציאו מכונית שעובדת על בנזין ו\או LPG (אין לי מושג מה זה) http://www.motorauthority.com/news/hatchbacks/proton-launches-dual-fuel-gen-2-ecologic/
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום. נעים מאוד . שמי רחל ואני חדשה פה. יש למישהו מושג אם יש בעיה להוסיף מושב בברלינגו ודומיו (פיאט דובלו / פורד קונקט וכדו')? אני מתכוונת, כמובן, למושב תקני, במוסך רציני, עם עיגון חגורת בטיחות לשאסי, כמו שצריך, לא בחאפריות. שמעתי שאי אפשר להוסיף לכל סוג רכב, גם אם יש בו מקום. ומה הבעיה בדיוק? בטיחות? ביטוח? משטרה? איפה אפשר לקבל מידע אמין בנושא? חן חן למי שירים את הכפפה ויוציא אותי מהתהיות... :mm_surpri:mm_surpri
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. זיכוי תושב חוץ, הרשום גם כאזרח ישראלי, מנסיעה עם ר.נ. זר ולא ישראלי. 2. זיכוי מפניה ימינה שאינה צמודה למדרכה.
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה מה שלומכם???? מחפש באיזור אשקלון מישהו שקונה רכבים בכל מצב אני נכנסתי לחובות קטנים ואני רוצה למכור את הרכב שלי. הרכב לא במצב מי יודע ומה וקשה לי להאמין שמישהו יקנה אותו ...אז חשבתי על האנשים האלה שקונים רכבים בכל מצב מישהו יכול לעזור לייעץ ??
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3591611,00.html אלו הם תמונותיה הראשונות של מחליפת הגטס, שהיתה המכונית הקטנה הפופולארית ביותר בארץ. טרם פורסם מפרט טכני, אבל ללא ספק, במחיר נכון ועם תיבת הילוכים אוטומטית "רגילה" היא תמשיך לשמור על מיקומה בצמרת טבלת המכירות.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
החודש מגיע רכב שאני מביא בייבוא אישי. מישהוא מכיר סוכנים שמבטחים רכבים בייבוא אישי? חברות הביטוח הישיר אינן מבטחות רכבים אילו ורוב הסוכנים גם אינם עוסקים בזה...
הודעה אחרונה מאת rosudan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה ללמוד מכונאות וחשמל רכב באופן כללי באיזה קורס או משהו הקטע הוא שאני בן 15 ויש לי בעיה ללכת לבית ספר מקצועי(תעודה גרועה...)בכל מיקרא אני מקווה ללכת לקורס כל שהוא שלא מתחשב בגיל או בתעודה המפגרת(זה אפילו לא קשור לנושא!)אז אממ יש לכם רעיונות כל שהם??.תודה
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים, הייתי מעוניין לדעת האם מישהו מכם עשה ביטוח רכב דרך זוכנות ביטוח רוזין בכפר סבא. אם כן, האם היו בעיות כלשהן. אשמח לכל פיסת מידע. תודה!
הודעה אחרונה מאת supergirl, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, במידה ואעשה השחרת חלונות בשמשה האחורית ברכב (איפה שנמצא השלט נהג חדש) , האם העניין חוקי ולא יהיו בעיות עם משטרה בנושא? בנוסף , בשמשה האחורית יש את הקווים האלו של האנטנה בתוך השמשה , האם הדבקה פנימית של החלון שחור יגרום לנזק כלשהו? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכר חושש לרישיונו.. שרשור זה נרשם בלשון "אני". נסעתי בכביש עירוני שמותרת בה מהירות של 50 קמ"ש, הכביש היה פנוי ממכוניות נסעתי והרמזור שממולי הבהב להתחלף.. ניסיתי לתפוס אותו ועברתי בכתום ומאית השניה של אדום שכבר הייתי בפנים. אחרי הרמזור הזה כ50 מטרים יש פניה ימינה/כניסה לכביש שבה עמדה ניידת שסתם עברה במקום ורצתה להשתלב לכביש. אני חלפתי על פניה במהירות ולא שמתי לב אליה, ועצרתי ברמזור שהיה אדום לאחר עוד 100 מטרים בערך. אחרי זה השוטר אמר לי להזיז את הרכב לצד והתחיל לצעוק עליי ולהטיח בי האשמות שנהגתי כמו מטורף וצריך להוריד אותי מהכביש ושאני מסוכן.. על הרמזור הכתום/אדום הוא לא יכל להגיד כלום כי הוא לא ראה שום דבר וגם זה לא היה אדום אבל הנהג מאחור גם זרק כמה מיל…
הודעה אחרונה מאת Honda Type R, -
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני לא יודע אם שמעתם עליה(עשיתי חיפוש בפורום, ולא מצאתי) אבל ה-Citycat היא המצאה צרפתית יחסית חדשה (המציאו אותה לפני שנתיים) שמייצרים אותה בהודו, והיא עובדת על אוויר - אתה מנפח אותה בתחנת דלק (בעלות כמעט אפסית) למשך כמה דקות והיא נוסעת עד שנגמר האוויר (אחרי כ200ק"מ) היא מגיעה למהירות מרבית של 110 קמ"ש (טוב מאוד יחסית למכונית מסוג חדש)... מחירה הוא 3500 יורו לדגם הכי פשוט שזה 24000ש"ח(במידה והיורו= 7שקל).. כנסו לכאן: מה אתם אומרים? שווה או לא?
הודעה אחרונה מאת romer-, -
שלום , היום בלילה נהגתי להנאתי בכביש 4 מחלף יבנה (המחלף שמגשר בין יבנה לראשון /איילון צפו לא בטוח שזה שמו*) הכביש הנ"ל מחיל מספר מכובד של מצלמות (אני מאמין שכל איזה 100 מטר הייתה שם מצלמה מכל צד) ואני נהגתי כחוק על 110 ,לאומת אחרים שעקפו אותי כמו כלום משאירים מאחוריהם רק אבק ,אני מאמין שנהגו לפחות על 140 , הקטע המוזר הוא שלא ראיתי אפילו הבהוב פלאש קטנתן ואז חבר שלי טען שהמצלמות הללו לא עובדות אלה סתם מצלמות "ראווה" כדי להפחיד נהגים, אמרתי לו שאין סיכוי ולכן אני פונה למבינים שביניכם , מה דעתכם על העניין?
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. אתמול פגעתי ברכב בפעם הראשונה. היתי בשוק טוטלי כשזה קרה חשבתי שחצי מהרכב שלי נהרס. התאוןנה קרתה ליד הבית שלי. כאשר נסעתי עם הרכב ופיספסתי פניה ימינה,אז מה שעשיתי היה במקום לעשות פרסה בכביש פשוט נסעתי רוורס באמצע הכביש,ופגעתי ברכב שעמד בצד שמאלי שלי כשלא הבחנתי בו. פשוט הרכב שפגעתי בו רצה להיכנס לחניה שאני רציתי לפנות שמאלה ופשוט נכנסתי בו בכנף הקידמי שמאלי. לי לא נגרם נזק רציני אבל אצלו הדלת התעקמה והכנף היה מעוך. נאמר לי על ידי חברת הביטוח שאני אשם מכיון שאני נסעתי ברוורס בכביש. שזה אותו דבר כמו לצאת מחיה או לא לתת זכות קדימה. עוד טענו בפני שאני צרייך לשלם 1700 השתתפות עצמית מכיון שאני נהג צעיר,שבלי נהג צעיר היתי משלם 1100. עוד אמרו לי ששמאי בחן…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
עברתי עכשיו ברח' הבריגדה היהודית בהרצליה וראיתי את המחזה הבא: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5471 בחמש דקות הנהיגה שהיו לי עד הבית הייתי בטוח שמדובר בפרובוקציה של עמותה כזו או אחרת לבטיחות בדרכים שנועדה לזעזע את הנהגים. זה ההסבר היחידי שהצלחתי לתת לעצמי איך רכב "עוטף" פסל תמים ולא עוקר אותו ממקומו. כניסה זריזה לאתר HNN פתרה את החידה. מדובר בתאונה אמיתית עם נפגע אמיתי לגמרי. עדיין לא החלטתי מה יותר מדהים...המזל של הנהג או האיתנות של הפסל. החלטתי לבחור באיתנות הפסל, נראה שהפסל או מי ששתל את הפסל הזה שם התכוון שהוא ישרוד גם מלחמה גרעינית כולל שרידת פגיעה ישירה של טייס קמיקזה יפני. אז עירית הרצליה היקרה, העיר בה גדלתי וחונכתי (יש…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי. מקווה שז הפורום הנכון לשאלה... יש לי מספר שאלות בנוגע למערכות איתור וגילוי (כגון: איתוראן פוינטר וכו') 1) האם יש כדאיות בהתקנת מערכת כזו לרכב פרטי שהוא לא נחשב לרכב יוקרה אלא רכב משפחתי? 2) האם חברות הביטוח מוזילות את עלות הביטוח המקיף? 3) מה העלות של מערכת כזו? 4) האם יש תשלום חודשי כלשהו?
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 845 צפיות
קראתי קצת בפורום על סקודה פליסיה וכל אחד אומר משהו אחר אז לא כל כך הבנתי אולי מישהו יודע במדויק? ואיך הרכב הזה באופן כללי 95-98 מומלץ או לא? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים! אני מנסה לברר את מספר ההילוכים של SWIFT מודל 99 85 כ"ס? האם זה 4 ולא 3 כמו בדגם החלש?
הודעה אחרונה מאת baSS4, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תהנו חברים
הודעה אחרונה מאת SimoNs, -
-
- 1 תגובות
- 918 צפיות
הייכן בצפון יש פירוקיה של משאיות\אוטובוסים? אני צריך חלק ממקרר קטן של משאית או אטובוסים.
הודעה אחרונה מאת mush, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 85 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
ממש עכשיו התחיל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ודווקא עכשיו קרייזלר מחליטה למכור http://www.youtube.com/watch?v=sczC1GK30xc&feature=related
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
חבר שלי נתפס על מהירות 160 קמש"! [לא עבריין,כמובן. זה במקרה,כמובן. לבצע חיפוש, כמובן] 1 2
מאת tomush18-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
חברה חבר שלי לא עבריין תנועה נוהג כבר 10 שנים על הכביש אבל נתפס אתמול במהירות 160 קמש בכביש מהיר בין סינמה סיטי להרצליה פיתוח מי שמכיר מה יתנו לו איזה עונש ?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם, אני חדשה כאן. אני נוסעת עם אחי חולה הגה לאיטליה ולכן אני מבקשת המלצות/אתרים וכל מה שיכול לעזור לנו למצוא סוכנויות רכבים או מוזיאוני רכב באיטליה בעיקר באזור מילאנו רומא. תודה!
הודעה אחרונה מאת sunny day, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי רישיון, דרגה C1 ודרגה B האם הדרגה C1 מאפשרת לי לנהוג על קטנוע 125 סמ"ק? או שזה תקף רק לבעלי רישיון D?
הודעה אחרונה מאת NivuSh, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי שלא יודע על מה אני מדבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223414 נפגשתי היום עם השמאי והפחח .. אחרי שהשמאי הלך אני והפחח סגרנו ככה כל צד שמאל עובר צבע + הטמבונים מחליף דלת של הנהג ואת השניה זה רק סריטות אז הוא יתקן בגג ישלי כו בועת חלודה כזאת דיברתי איתו והוא יוריד לי את זה על כל שאר האוטו בגלל שהתעקשתי שיעשה לי צבע בכל הרכב ולא הצלחתי לשכנע הוא יעשה לי פוליש ... ביקשתי שיצבע לי את הידיות החיצוניות בצבע הרכב הוא הסכים ואם יש תיקונים קטנים אז הוא יסדר לדעתכם זה בסדר ? בהתחלה הוא היה אמור לחליף רק דלת לצבוע את 2 הדלתות וכנף אחורי... וסגרתי איתו על כל זה יש לי עוד בעיה שזה קשור לחשמל אני לא יודע אם הוא יתקן החלון האחורי של צד ימ…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 5 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם.. החנתי את רכבי לנסר 2001 ושכן פגע בכנף השמאלי שהוא לא מקורי השכן אמר שישלם עבורו ושאתן הצעת מחיר ( האם כדאי לערב ביטוח ?) קבלתי הצעת מחיר ממורשה להחלפת כנף בסך 1200 ש"ח נשמע סביר ?
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, כשאני חונה ומנסה לחנות מאחורי רכב כשאני חונה ברוורס אני לא מצליח לראות את המרווח בין הרכב שלי למכונית שמאחורי ואז אני מפחד להכנס בו. איך אני יכול לראות את המרווח ברמה הגבוהה ביותר? כי אני לא מוצא שדה ראיה ברוורס כמו שצריך. מה לעשות? (נהג חדש)
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מצורף להנאתכם
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- santiago
- Jeka88
- amlh
- אברהם א
- Michazzz
- ידית
- daniel.asu
- IsraCar
- adir10
- מייק24
- AviorXD