Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BMW_525_89 - אם אתה חושב שהפורץ יודע שברכב X יש איתוראן, אתה טועה. הוא נתקל בו רק אחרי שהוא כבר בתוך האוטו.

אחרי שהוא נכנס לאוטו וגילה את האיתוראן, לוקח לו פחות מדקה לנטרל את האיתוראן ולעוף משם עם הרכב.

והאיתוראן/מנוי יתקשרו למשטרה - סביר להניח שהרכב יהיה כבר מעבר לקו הירוק/כמה דקות ספורות משם.

האיתוראן הזה הוא בדיחה. לא מעולה. לא מצויין. לא כלום.

סתם כי הבעלים של איתוראן הוא חבר של אחד שהיה פעם בתפקיד בכיר באחת מחברות הביטוח הגדולות, וככה הוא דחף את הרעיון לחברות הביטוח.

"תחייבו את המנויים לשים מכשיר איתור עם קוד בתור אביזר למניעת גניבה. הם יקנו ממני את המערכת, ישלמו לי דמי מנוי חודשיים ואני אעשה עליהם עשרות מליוני דולרים."

למה סתם מתלכלכת :shock:

לפני כ 3 שנים עצרתי בשדרות ירושליים ביפו באמצע היום , חם וידידה משגעת צמאה ורוצה מים קרים .

ניגשתי לפיצוחיה , הרכב נשאר עובד עם מזגן וגברת מתוקה , שבדיוק קיבלה שיחת טלפון מעניינת מחברה .:silly:

ויצאה בהתלהבות מהרכב המונע , תוך שניות הרכב נגנב :wave2: ואני שומע אותה צועקת צא משם ..

באותו הרגע התקשרתי לאיתוראן ודיוחתי על כך , הם מיד איתרו את הרכב , יצרו קשר עם צוותי משטרה שהיו בסביבה

אחת הנידות הגיעה אלינו וביצעה תיחקור זריז, הם סרקו את איזור רחוב יפת ותוך 10 דקות מצאו את הרכב הגנב ברח .

הרכב נלקח לתחנה המשטרה לבדיקת טביעות אצבעות , וכו'

בשורה התחתונה קיבלתי את הרכב חזרה אחרי 1 שעה מרגע הגניבה ,ללא כל נזק .

נכון זה מקרה פרטי , לא תמיד מצליחים , בגדול לי זה היה כדאי ,, :wink: קיבלתי גם פיצויי נוסף של רגשי אשם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האיתוראן הזה הוא בדיחה. לא מעולה. לא מצויין. לא כלום.

סתם כי הבעלים של איתוראן הוא חבר של אחד שהיה פעם בתפקיד בכיר באחת מחברות הביטוח הגדולות, וככה הוא דחף את הרעיון לחברות הביטוח.

"תחייבו את המנויים לשים מכשיר איתור עם קוד בתור אביזר למניעת גניבה. הם יקנו ממני את המערכת, ישלמו לי דמי מנוי חודשיים ואני אעשה עליהם עשרות מליוני דולרים."

יש לי עם disco מחלוקת חריפה ביותר ( :lol: ):

הוא טוען שאיתוראן בדיחה (ראה לעיל) ואני חושב שאיתוראן היא בדיחה עצובה שנעשת על חשבוננו.

מילא הכסף שהם לוקחים - אבל הנזק שהם גרמו למערכת החשמל של הרכב מטריד אותי בהרבה.

פורסם

נו משניכם לקבל תשובות כאלה ., :roll: אני חוזר לישון .

אז מתקין הצמיגים לא איזן את הצמיג טוב - לא נחליף צמיגים .

אתם עם הקשרים שלכם :grin: לא מצאתם מתקין מערכות מיגון טוב .

יש לנו ב 10 שנים האחרונות שלושה רכבים עם איתוראן , ללא בעיות או תקלות .

מצבר הרכב מוחלף כל 3-4 שנים כמו בכל רכב

והבטריה הנוספת כל שלוש שנים , במסגרת טיפול שותף .

אייל . ( המקווה שלא פתח פה לשטן ) :evil:

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתם עם הקשרים שלכם :grin: לא מצאתם מתקין מערכות מיגון טוב .

אייל - את מתקין המערכת בחר בעבורי יבואן הרכב. נכון, ניתן להתקין את המערכת אצל מתקין אחר, אבל אז אני נחשף לבעיות אחריות.

מה שכן, את מיקום לוח המקשים אני קבעתי. לא הסכמתי בשום אופן שהמתקין יחבר את הגועל-נפש הזה איפה שהוא רוצה.

הזוועה מוסתרת בתוך תא קטן עם דלת, התא נמצא בין המושבים הקדמיים.

פורסם

יש מקרה של חבר פורום עם STI ששפורסם ממש לאחרונה,

אשר בו מע' האיתור (לא יודע אם איתוראן או פויינטר) עזרה לו להשיב את הרכב שנגנב ממנו למול עיניו.

אני אישית ישן טוב יותר עם העובדה שיש לי מע' איתור ברכב,

שמצורפים אליה עוד לא מעט "ממתקים" אשר הופכים את הרכב לבלתי גניב (יחסית),

וגם מודיעים לי אם מישהו מנסה "להתעסק" איתו עוד בשלב הראשוני.

אני קניתי את הרכב עם חלק מהמע' הזו, והוספתי עליה עוד כל מיני דברים.

ייתכן (ואף סביר להניח) שלא הייתי מתקין אותה מיוזמתי אם לא הייתי נדרש,

אבל אם היא כבר שם, והעלות החודשית זהה, אז עדיף להוסיף עליה אי אילו דברים ולישון טוב יותר (יחסית) בלילה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איתוראן זה מערכת חרטע כול גנב שיש לו מוסג טיפה בחשמל רכב ינתק את המערכת הזאת תוך 5 דקות חבל על הכסף עם לא חייב אז למה לזרוק כסף סתם?

פורסם
אתם עם הקשרים שלכם לא מצאתם מתקין מערכות מיגון טוב .

גם ברכב שלי וגם ברכב של אבא שלי, אנחנו בחרנו את המתקין, אחד שאנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות (וכמעט כל העבודות התקנה שיש לעשות ברכב אנחנו עושים אצלו.

לזכותו יאמר שאצלנו אין שום תקלת חשמל ברכב.

אבל לא חסרים סיפורים על עשרות מקרים אחרים בהם התקינו את האיתוראן בצורה לא תקינה וגרמו לנזק משמעותי למערכת החשמל ברכב, לפעמים עד כדי גרימה לנזק בלתי-הפיך לאחד הרכיבים החשמליים (מחשב רכב?).

באופן כללי - כמה שפחות להתעסק עם מערכת החשמל, במיוחד ברכבים המתקדמים שמיוצרים היום בהם הכל עובד ע"י מחשבים, עדיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

התעוררתי ( סתם חזרתי מהעבודה ) ו Discover ו dorki שוב אהובי ..:lol:

אלה תשובות שאני רגיל מכם .

בכל אופן לעתיד , לא צריך לקבל את החלטות היבואן כמוחלטות .

אני מתקשר למנהל שירות הלקוחות של החברות כגון איתוראן , קוברה .

שואל על מתקינים אייכותיים באזור , עם פידבקים חיובים או ללא תלונות של לקוחות על התקנת מערכת מיגון .

הם קצת נילחצים .. ובסוף מתאמים לי התקנה אצל מתקין טוב .

עצם זה שאני מגיע דרכם , המתקין עושה עבודה מעולה .

ושושו שלא אפתח פה ל ..

וכמו שאמר Kundason אם כבר , אז שיהיה בתנועה שלא נשתגע .. ושלא נרוץ - הטוב ביותר

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה שעושה לך את זה :)

אבל בכל מקרה, בשורה התחתונה, למה לשלם אלפי שקלים על המערכת+התקנה ועוד ~50 שקל כל חודש על שירות שבפועל, ב98.3% מהמקרים, לא באמת יהיה יעיל ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...