Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שכול השיפורים האלו זה חוקי?

עד גבול מסויים כן. הגבול משתנה בין מדינה למדינה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בן דוד שלי גר שם ואמר שהכל שם חוקי, כל עוד אתה עובר את הבדיקת גזי פליטה פעם בשנתיים בהצלחה חוץ מזה תעשה מה שבא לך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אלה תמונות של רכבים שהשתתפו בגאמבול. היה שרשור עם המון תמונות באוף טופיק עד לא מזמן.

לגבי מפגש של שוטר עם הביואיק הירוקה, קודם שיצליח בכלל להגיע לנהג...

פורסם

ומה אתם אומרים על הנשים שיושבות כמעט מחוץ לרכב הירוק? גם זה לא חוקי בארץ נראה לי:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
ומה אתם אומרים על הנשים שיושבות כמעט מחוץ לרכב הירוק? גם זה לא חוקי בארץ נראה לי:roll:

כלל לא בטוח שזה רכב בנסיעה , חשבת על זה ?

פורסם
אני מת לראות תגובה של שוטר בארץ אחרי שהוא נתקל בגאנט כזה.

קורא לימ''מ :lol:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בתכלס איך כל השיפורים הללו מאושרים בארה"ב? מי בודק שהרכב באמת כשיר לנהיגה? לא נראה לי שכל אחד יכול לקחת רכב לשתול בו מנוע מטורף ולעלות על הכביש מבלי לשים לב לגודל הצמיגים, הבלמים, בולמים ושאר האביזרים ברכב, כך שמעניין איך עובדת שיטת הרישוי שם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה עושים את זה, כמו שאני לא מבין למה עושים הנמכות מוגזמות ומגיעים למצב של פסל סביבתי שמוסע בין תערוכה לתערוכה על גרר (Lead Sled), כי הנסיעה בו א)הופכת לעינוי סיני, ב) מחייבת כבישי אידיאלי

לרכבים האלה בדר"כ יש מתלי אוויר או מערכת הידראולית שמרימים את הרכב לגובה נסיעה רצויי.

אבל ברובן עדיין יש בעיה של מחסור בבולמים, ככה שבנסיעה מעל מהירות מסויימת מקבלים מחלת ים.

בן דוד שלי גר שם ואמר שהכל שם חוקי, כל עוד אתה עובר את הבדיקת גזי פליטה פעם בשנתיים בהצלחה חוץ מזה תעשה מה שבא לך

קראתי על חוק במדינת קליפורניה האומר כי ברגע שברכב יש כסא, חגורת בטיחות, ופנסים, הרכב חוקי לכביש.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
ממש מפלצות!!

אתם רוצים להגיד לי שכול השיפורים האלו זה חוקי?

(אם כן אני עובר לגור לשם!!):shock:

למה בארץ אסור לך לשפר את הרכב?!

והרכב הירוק באמת ה-ז-ו-י

פורסם

אני הולך למות.

צילמת לי אקסיג', ועוד כמה מכוניות הזויות ומפגרות, אבל ויירון, למבו, ועוד ועוד ..... שחכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ??? :shock::shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...