Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא יודע על מה אני מדבר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223414

נפגשתי היום עם השמאי והפחח ..

אחרי שהשמאי הלך אני והפחח סגרנו ככה

כל צד שמאל עובר צבע + הטמבונים

מחליף דלת של הנהג ואת השניה זה רק סריטות אז הוא יתקן

בגג ישלי כו בועת חלודה כזאת דיברתי איתו והוא יוריד לי את זה

על כל שאר האוטו בגלל שהתעקשתי שיעשה לי צבע בכל הרכב ולא הצלחתי לשכנע הוא יעשה לי פוליש ...

ביקשתי שיצבע לי את הידיות החיצוניות בצבע הרכב הוא הסכים

ואם יש תיקונים קטנים אז הוא יסדר

לדעתכם זה בסדר ? בהתחלה הוא היה אמור לחליף רק דלת לצבוע את 2 הדלתות וכנף אחורי...

וסגרתי איתו על כל זה

יש לי עוד בעיה שזה קשור לחשמל אני לא יודע אם הוא יתקן החלון האחורי של צד ימין לא יורד ולא עולה אני יכול מתי שהוא יסיי פשוט לגיד לו שלפני זה זה עבד ? מה אתם אומרים זה יעבוד ? זה עניין של 250 שקל גג נראלי שאם שכנעתי אותו על הכל אז זה לא תהיה כזאת בעיה

אני חושב שהוא יבין אותי הוא מסתדר איתי אין לו בעיה עם זה אני פשוט יסיבר לו וזהו

בסך הכל יצא בסדר הכל ?

HONDA

פורסם

אז ככה:

1. אם אתה רוצה צבע חדש לכל הרכב, אתה יכול לשאול את הפחח שלך כמה הוא רוצה על זה תוספת. יכול להיות שמדובר בסכום שכבר שווה לך להוסיף.

2. הקטע עם החלון זה קטע מגעיל ומסריח. אני מקווה שלא תעשה אותו.

בעל מקצוע מגיע ויוצא איתך גבר, מנסה לעזור ולצ'פר אותך ואתה בא כמו איזה **** ומנסה אחרי הכל לעבוד עליו ולסחוט עוד כמה שקלים בצורה מגעילה.

מה המסקנה שלנו?

1. אל תהיה בסדר עם אף אחד, זה עניין של זמן עד שיבוא אלייך איזה שי שמילוב וינסה לדפוק אותך.

2. איזה חרא זה להיות נותן שירות בארץ הא?

פורסם

התכוונתי להסתדר איתו הוא כבר מודע לזה והכל דרך אגב הוא עזר לי מאוד עם השמאי

וכן הוא ביקש 1500 מזומן והוא עושה לי פחחות וצבע לכל הרכב..

משתלם אני חושב שכן אבל אני שבועיים לפני גיוס וכל שקל כרגע חשוב לי

השאלה היותר חשובה פה זה האם הוצאתי משהו טוב מהמכה שקיבלתי

HONDA

פורסם

בהחלט הוצאת משהו יותר טוב מהמכה.

עצם העובדה שצובעים לך את כל צד שמאלה של הרכב, ע"מ לטשטש את הבדלי הצבע, כולל פגושים ועוד, במקום שיתקנו דלת, יחליפו דלת ויצבעו את שניהם.

אני אישית הייתי מוסיף עוד 1500 ש"ח ומקבל רכב "חדש", מהסיבה שהאוטו עלול לצאת כמו לוח דמקה, פחחות צבע כללי ללא תאונה, אצל פחח טוב עולה סביב 6000 ש"ח, אז כן כדאי להוסיף עוד 1500 ש"ח בשביל 3/4 רכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איך הוא עושה לך צבע ופחחות לכל הרכב ב1500 ש"ח? החומרים עולים יותר..

אלא אם הוא הולך לצבוע לך עם טמבור.

S2000

פורסם
בהחלט הוצאת משהו יותר טוב מהמכה.

עצם העובדה שצובעים לך את כל צד שמאלה של הרכב, ע"מ לטשטש את הבדלי הצבע, כולל פגושים ועוד, במקום שיתקנו דלת, יחליפו דלת ויצבעו את שניהם.

אני אישית הייתי מוסיף עוד 1500 ש"ח ומקבל רכב "חדש", מהסיבה שהאוטו עלול לצאת כמו לוח דמקה, פחחות צבע כללי ללא תאונה, אצל פחח טוב עולה סביב 6000 ש"ח, אז כן כדאי להוסיף עוד 1500 ש"ח בשביל 3/4 רכב.

בשמחה הייתי צובע אבל אין עליי ממש כסף וכמו שאמרתי אני עוד מתגייס עוד שבועיים צריך כסף רצת לצבא.

בקשר ללוח דבמקה שאתה אומר לא ניראה לי שזה יקרה הרכב כבר אחרי צבע זה לא הצבע המקורי של הרכב ופעם קודמת אותו אחד עשה את הצבע יש את מספר הצבע והכל, אם אני יראה שיש הבדלים אז אני יהיה חייב לצבוע לא תהיה ברירה.

אבל אני לא כלכך דואג כי הוא הבטיח שהוא יעשה אותו הדבר,טוב נחכה ליום חמישי ונראה.

אני מצרף עוד שאלה אם אפשר.

ישנם סריטות קטנות בכמה מקומות ברכב האם אחרי הפוליש ירדו הסריטות?

והאם הפוליש לא מזיק לצבע? הרכב שלי מטאלי אז הוא יעשה פוליש שצריך למטאלי,אבל עדיין זה קצת מדאיג אותי אני לא רוצה אחר כך קילופים בצבע כי הבנתי שזה מוריד שכבה מהצבע שיש עכשיו ברכב.

כמה אמרו לי שאם אני יעשה ווקס פעם בחודש בערך אז זה ישמור והצבע ישאר אותו הדבר האם זה נכון ?

HONDA

פורסם

רציתי לשתף אותכם במקרה דומה שקרה לי כמה שנים אחורה.

היה לי רכב שעבר תאונה בכנף שמאל, טמבון, פנס באשמתו של נהג שלא כל כך מסתכל לצדדים כשהוא יוצא מהחניה.

לקחתי את הפרטים הפעלתי ביטוח.

פניתי לפחח רכב באזורי. הוא ראה את המכה והציע לי שהוא יזמין שמאי מטעמו שכנראה "יעזור" לי יותר מאשר שמאי אחר.

בכל מקרה הגיע שמאי הוא והפחח הסתובבו מסביב לאוטו ורשמו מה שצריך.

הפחח הציע לי אם אני מעוניין להוסיף לו 3000 שקלים והוא כבר יעשה לי פחחות וצבע כוללת לכל האוטו.

אני עשיתי את החישוב שלי.

אחרי העבודה הכל יצא טוב ויפה רכב חדש ב3000 שקלים. מה טוב.

הרכב היה שווה בזמנו 20 אלף שקיבלתי את החשבון מהביטוח לאחר 45 ימים התברר לי שהפחח והשמאי קבעו נזק של 9 וחצי אלף שקלים מהביטוח.

לדוגמע טמבון שהוא הביא מפירוק. חוייב הביטוח ב 2300 שקלים וככה גם שאר הירקות שהוא החליף.

בקיצור מר פחח הרוויח 12 וחצי אלף שקלים על עבודת פחחות וצבע שעשה בכמה ימים.

ROVER=~~

פורסם
רציתי לשתף אותכם במקרה דומה שקרה לי כמה שנים אחורה.

היה לי רכב שעבר תאונה בכנף שמאל, טמבון, פנס באשמתו של נהג שלא כל כך מסתכל לצדדים כשהוא יוצא מהחניה.

לקחתי את הפרטים הפעלתי ביטוח.

פניתי לפחח רכב באזורי. הוא ראה את המכה והציע לי שהוא יזמין שמאי מטעמו שכנראה "יעזור" לי יותר מאשר שמאי אחר.

בכל מקרה הגיע שמאי הוא והפחח הסתובבו מסביב לאוטו ורשמו מה שצריך.

הפחח הציע לי אם אני מעוניין להוסיף לו 3000 שקלים והוא כבר יעשה לי פחחות וצבע כוללת לכל האוטו.

אני עשיתי את החישוב שלי.

אחרי העבודה הכל יצא טוב ויפה רכב חדש ב3000 שקלים. מה טוב.

הרכב היה שווה בזמנו 20 אלף שקיבלתי את החשבון מהביטוח לאחר 45 ימים התברר לי שהפחח והשמאי קבעו נזק של 9 וחצי אלף שקלים מהביטוח.

לדוגמע טמבון שהוא הביא מפירוק. חוייב הביטוח ב 2300 שקלים וככה גם שאר הירקות שהוא החליף.

בקיצור מר פחח הרוויח 12 וחצי אלף שקלים על עבודת פחחות וצבע שעשה בכמה ימים.

אתה צודק זה ככה.

בגלל זה אני התעקשתי ואמרתי לו שאני יביא דלת של נהג במצב חדש בזול והוא פשוט יצבע ויסדר את הדלת השניה אז הוא הבין שאני יודע על כל הדברים שקוראים בינו לבין השמאי והציע לי דיל טוב מה שרשמתי ובגלל זה עכשיו אני רוצה להוציא מהפחח גם שיעבוד החלון האחורי .

עכשיו אתם מבינים מי פה עובד על מי ? הפחח עושה את הכסף שלו זה ברור,עכשיו נישאר רק להסתדר איתו צריך פשוט להראות לו שאתה יודע על הדברים האלו וזהו הוא יעזור לך ואתה תעזור לו.

לי יצא נזק של 4 אלף שקל עם מע"מ בערך. אז הסתדרתי איתו כמה שיכלתי ולדעתי זה טוב ב1500 שקל צבע לכל הרכב

HONDA

פורסם

זה מצויין צבע לכל הרכב ב1500, ביחוד אם אתה יודע שהוא עובד כמו שצריך (אמרת שהוא כבר צבע לך את האוטו, אם אתה אצלו שוב סימן שזה בסדר).

לגבי החלון: עזוב שכח מזה, פחח זה פחח, זגג זה זגג.

היות ויש לך מציבושי לאנסר: רוב הסיכוים שהמנוע שרוף בגלל הפסנתר של הכפתורים שנדפק ומעביר + קבוע למנוע ושרף אותו.

גש לזגג לבדוק את זה, אם זה רק מנוע בלי פסנתר, תחליף מנוע ב300 ש"ח וסע לשלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יצאת דיי בזול הייתי אומר, מחיר סביר בהחלט.

אגב.

עם כזו כותרת, ציפיתי למינימום תמונת ענק של איבר כלשהוא:lol:

:shock:

:?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...