Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד מכונאות וחשמל רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה ללמוד מכונאות וחשמל רכב באופן כללי באיזה קורס או משהו הקטע הוא שאני בן 15 ויש לי בעיה ללכת לבית ספר מקצועי(תעודה גרועה:shock:...)בכל מיקרא אני מקווה ללכת לקורס כל שהוא שלא מתחשב בגיל או בתעודה המפגרת(זה אפילו לא קשור לנושא!)אז אממ יש לכם רעיונות כל שהם??.תודה

פורסם
שלום אני רוצה ללמוד מכונאות וחשמל רכב באופן כללי באיזה קורס או משהו הקטע הוא שאני בן 15 ויש לי בעיה ללכת לבית ספר מקצועי(תעודה גרועה:shock:...)בכל מיקרא אני מקווה ללכת לקורס כל שהוא שלא מתחשב בגיל או בתעודה המפגרת(זה אפילו לא קשור לנושא!)אז אממ יש לכם רעיונות כל שהם??.תודה

ההפך,עם תעודה גרועה תתקבל לבצפר מקצועי בקלות. ברוב בתי הספר המקצועיים

אתה יכול ללמוד רק מכיתה י

איפה אתה גר?

פורסם

אני בכיתה י,ואני ניסיתי להתקבל לאחד והם עושים לי בעיות בינתיים מזל שיש לי קשרים שם וקרובת משפחה שלי מדברת איתם הם לא ממש רצו לקבל אותי אפילו שיש לי התנהגות טובה ואין לי בעיה אחרת חוץ מהתעודה...רוב השנה בקושי למדתי למעשה לא למדתי בכלל(בצדק)מאז כיתה א' לא כל כך אהבתי את המסגרת הזאת ותמיד תהיתי למה לעזאזל אני צריך ללמוד את החרא הזה כדי להצליח?? ספרות מתמטיקה לשון מקצועות תנך למיניהם לא אמורים להכתיב לבן אדם אם הוא יכול ללמוד מקצוע מסוים או לא זה רק אמור לתת למעסיק כזה או אחר דרך מאד מטופשת לשאר או יותר נכון לנחש אם יש לו שכל או לא,בכל מיקרא סליחה שאני סוטה מהנושא חחח,אתה מכיר מקום בוא מלמדים מכונאות בלי קשר לתעודה ולכמה שלמדתה? אחרי הכל בית ספר מקצועי אולי פחות נורא אבל בסופו של דבר יש לו גם פאקים דומים של בית ספר רגיל:|.

ואני גר ביהוד

פורסם

גם בבצפר מקצועי אתה צריך ללמוד (ולעשות בגרות) בהיסטוריה וספרות וכל החרא הזה.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
גם בבצפר מקצועי אתה צריך ללמוד (ולעשות בגרות) בהיסטוריה וספרות וכל החרא הזה.

כן אני יודע וגם רמזתי למשהו דומה למעלה אבל אמרו לי שזה יותר דינאמי שם ולומדים הרבה פחות בכל מיקרא:-),וחוץ מיזה שם באמת אוכל לעשות אם עצמי משהו ולא לשבת כל היום ולחכות שהבית ספר יסתיים,אין קורס בישביל מכונאות בישביל בני 15?.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...