Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

600 מליון שקל שהולכים לרשות הפלסטינית ואירגוני הטרור. זאת לא סיבה מספיק טובה להרחיב את היחידה?

הייתי מכניס אפילו פעילות צבאית בנושא.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מה הבעיה ביריה בראש? (טוב נו, נהיה קצת הומנים, לירות ברגליים).

רצים אחר הגנב וצועקים לו "עצור" , כן , הוא ממש יעצור.

אין הרתעה , הגנבים יודעים שהם צ'יק צ'ק בחוץ , אם בכלל יכנסו לכלא.

כנסו ליוטיוב , תראו מה השוטרים האמריקאים עושים לגנבים שם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

"וואקף אה לה בטוחק , באמא'שלי" :lol::lol::lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ראיתי את התוכנית ונהנתי מכל רגע ,זאת עבודת קודש מה שעשו שם!

הבעיה היא אחרת- הגנבים בטוח ראו את התוכנית ,עכשיו הם ידעו איך לרמות את המשטרה וקודם כל לנתק את האנטנה של איתוראן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם כל הכבוד ליחידת אתגר. ויש כבוד , כי בהחלט הם עובדים בכל ליל ועובדים קשה ומסכנים את חיים על הכביש (כמו כולנו)

לא מעט פעמים שיש לי בתפקידי בצבא להשתתף במבצעים בלכידת מבוקשים אשר הם "גנבי מוכניות". ואני מדבר על בירת הטרור בגדה - שכם.

ומיטב יחידות צה"ל משתתפות במבצעים מורכבים ומסוערבים בשביל לכידת אותם "ראשי נחש" בכנופיות גנבי הרכב.

לדעתי יחידת אתגר צריכה להוכיח בכל פעם שיש קשר בן החוליה לארגון טרור, כך היא תקבל יותר "יד קלה על הדק".

הרבה פעמים תפסנו גנבי רכב מכיוון שרק הם יודעים את נתיבי הגישה לעיר. את אותם נתיבים שאנחנו (אני מדבר בשם צה"ל) מנסים לחסום !! אם יוצא גנב רכב מהעיר, אין שום דבר העומד בפניו להוציא גם חגורת נפץ או מכוניות תופת ! רק הוא יקבל משכורות שמנה יותר.

יש להתסכל כי על כל גנב רכב כמפגע פוטנציאלי ! יחידת אתגר ושאר היחידות במשטרה שהשתיקה יפה להן. צריכות לקבל משאבים הרבה יותר איכותיים מה שיש להם עכשיו ועוד תקציב לאימון ותקציב להחזיק אנשים איכותיים.

אני דווקא שמח אחרי שראיתי את סרט הדקומנטרי הזה, מכיוון שהוא לפחות יכול להוריד לאנשים "אבן קטנה" מהלב. ולחשוב כי האנשים שמתעסקים בגנבת הרכבים הם בוגרי יחידות קרביות ולא אותם שוטרים "שמנמנים" שאנחנו רגילים לראות.

דבר שקצת הציק לי הוא , כאשר מדובר על שווי הרכב, אפשר לראות כי הכאשר היה מודבר במרצדס S קלאס, חסמו צומת וכאשר היה מדובר במאזדה 323 הוקצה רק ניידת אתה שהלכה עם הגנב אחד על אחד. נקודה למחשבה....

אני מקווה שהסרט הזה עשה קצת "יחסי פרסום" ליחידת אתגר המדוברת. ושאנשים איכותים יתנדבו או יעבדו בה.

שבוע טוב.:wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אך התמימות - התמימות.

את יחידת המשטרה 'אתגר' מממנות חברות הביטוח, המשטרה ביוזמתה לא עושה כמעט דבר.

יש לי גם השערה למה המשטרה ובתי המשפט לא מתפקדים - ובצורה כ"כ קיצונית:

כי לגנבים יש שותף בכיר מאוד ואיש לא טרח לנקוב בשמו, לשותף הבכיר הזה קוראים מדינת ישראל.

כשמבינים שכל רכב שנגנב מביא לרכישת רכב חדש במקומו, ושחצי ממחיר הרכב החדש הוא מס, אז מבינים לשמדינה אין שום עניין לעצור את התופעה.

שלא יעבדו עליכם, מדינת ישראל - האוצר מרוויחה כסף טוב מכל רכב שנגנב מאיתנו, זו הסיבה שלדעתי הריבון לא עושה דבר למיגור נתופעה.

פורסם

לא ניתן לעצור את זה.

המשטרה גם לא מצליחה להשתלט על עשרות שודדים \ אנסים \ פעולות הונאה. גם זה מביא למדינה כסף?

אי אפשר להשתלט על זה, זה הכל.

זה לא יעזור אם גנב ייכנס ל-7 שנים לכלא.

רוצח נכנס ל-25 שנה, אז אנשים לא עובדים בזה?

או שהמדינה מרוויחה כסף על כל רצח?

פורסם
אך התמימות - התמימות.

את יחידת המשטרה 'אתגר' מממנות חברות הביטוח, המשטרה ביוזמתה לא עושה כמעט דבר.

יש לי גם השערה למה המשטרה ובתי המשפט לא מתפקדים - ובצורה כ"כ קיצונית:

כי לגנבים יש שותף בכיר מאוד ואיש לא טרח לנקוב בשמו, לשותף הבכיר הזה קוראים מדינת ישראל.

כשמבינים שכל רכב שנגנב מביא לרכישת רכב חדש במקומו, ושחצי ממחיר הרכב החדש הוא מס, אז מבינים לשמדינה אין שום עניין לעצור את התופעה.

שלא יעבדו עליכם, מדינת ישראל - האוצר מרוויחה כסף טוב מכל רכב שנגנב מאיתנו, זו הסיבה שלדעתי הריבון לא עושה דבר למיגור נתופעה.

כרגיל - תמיד צודק ! :mm_yeah:

אני מתפלא שאף אחד לא אמר את זה עד עכשיו.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לא ניתן לעצור את זה.

אתה יודע, התוכנית הזו הזכירה לי סרטי מאפיה ישנים שבהם הפושע השתחרר בזכות משת"פ שהיה לו בצד של "הטובים".

תגיד לי, לתפוס ארבע פעמים את אותו הגנב זה נשמע לך נורמאלי? או שאולי נוח למערכת שאותו הבחור חוזר לעבוד...

פורסם

אז מה?

אותו הדבר אומרים על נהג שנסע שיכור \ נסע מהר \ נהג שהרביץ לאישתו ואז רצח אותה.

זה ממש לא קשור!

בהרבה דברים שקשורים לפלילים אפשר קורה שתופסים את אותו בנאדם כמה פעמים וזה לא משנה אם הוא פדופיל \ גנב \ רוצח \ אנס.

על כל מקרה כזה יש המון דוגמאות.

פורסם
לא ניתן לעצור את זה.

המשטרה גם לא מצליחה להשתלט על עשרות שודדים \ אנסים \ פעולות הונאה. גם זה מביא למדינה כסף?

אי אפשר להשתלט על זה, זה הכל.

זה לא יעזור אם גנב ייכנס ל-7 שנים לכלא.

רוצח נכנס ל-25 שנה, אז אנשים לא עובדים בזה?

או שהמדינה מרוויחה כסף על כל רצח?

זה ישמע גס מה שאני אומר, אבל אם לא תיהיה פשיעה למשטרה לא תיהיה תעסוקה.

נכון אנחנו לא גרים בשבדיה, שם המשטרה פעולת בצורה שונה מכיוון שהפשיעה היא נמוכה ושונה יחסית לאוכלוסיה.

הרי ברור שיש "אטינטרס" למשטרה. כי אם לא יהיו גנבות רכבים, לא יהיה צורך להאנשים חדשים לגיוס. לא יהיה צריך איזה תת ניצב שיהיה בראשה, שמתחתיו יהיה סגן. וליחידה הזאת יהיו קצינים. שכולם יקבלנו כסף כי זאת העבודה. האינטרס הוא מהבכירים של המשטרה. ולא מאלה שרק שנתיים שלוש במשטרה.

עוד יחידה = עוד כסף = עוד מינוי.

המשטרה צריכה כסף, מכיוון שאין לה כוח אדם להתעסק עם כל הפשיעה היום !

תראו את האירוע המזעזע עם הילדה רוז. משאבי אנוש אדירים מושקעים בלחפש ילדה !! הם יוצאים בהצהרות "שאם צריך נייבש את הירקון" וזה למה? בגלל התקשורות. (חס וחלילה שאני נגד התקשורות) כי אם האירוע לא היה תופס את עיקר החדשות, אולי לא הינו שומעים על הרצח המזעזע.

האם המשטרה משקיע את "כל משאבי אנוש" בכל רצח ? בכל פשע ? בכל אונס ?. כמה מקרים של פשיעה נמרחים שנים על גבי שנים ? כמה מקרים נסגרים בגלל "חוסר עיניין לציבור" = לא בזיין שלנו להתעסק עם הבעיה שלך !

כמו שנאמר בסרט. יש ביקוש ויש יצוא. לא נצליח להלחם בתעשית גנבות הרכבים, כי היא רוויחית להרבה צדדים. אנחנו נלחמים בעצמינו ! אבסוד

זה כמו שהאמריקאים נלחמים בארגוני הטרור כאשר הם בעצמם קונים נפט מאותם קבוצות אשר מנוהלות על ידי אותם ארגוני טרור.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני אסביר לך בדיוק את "אז מה":

לכל מערכת גדולה יש את רוח המפקד, כולם יודעים בדיוק איך המערכת מצפה מהם לנהוג, אין לכך חוקים כתובים ואף אחד לא אומר את הדברים מפורשות, יתכן שבמקרים מסוימים הנהלים הכתובים עומדים בסתירה מוחלטת לרוח המפקד.

כל חבר באותו ארגון מתיישר לפי הרוח הזו, למה? כי הוא רוצה לשמור על מקומו בארגון, כי הוא רוצה להתקדם, כי הוא רוצה את החיבוק החם של המערכת, אלה הם החיים.

אם שופט שלום יודע שזה לא 'אין' לתקוע גנב רכב ל- 7 שנים בכלא, האמן לי שהוא לא יעשה את זה גם אם ממש בא לו.

כי גם שופט שלום רוצה להגיע יום אחד למחוזי.

למה כל זה קורה? כי מספיק שרוה"מ (או שר בכיר) יגיד שכרגע זה לא הדבר החשוב לטפל בו וכולם ידעו מה מצופה מהם לעשות, קציני המשטרה שמתמקדים בפיגועי פח"ע (אכן תירוץ נפלא), השופט שמשחרר את הגנב וכל שאר השותפים לשערוריה.

היכן בסיפור הזה נמצא הח"כ גלעד - "אפוד זוהר" - ארדן? למה בעניין הזה הוא שותק? אולי כי המדינה תפסיד הרבה כסף?

• תוכן חדש...