Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רלוונטי , אפשר תמיד להרים רכב יוקרתי וממוגן על משאית גרר ולהסיעו מהמקום - באופן כזה שאני כלל לא בטוח ש 'ההגנה' הזו איתוראן , בכלל תתריע - מכיוון שלא בוצעה פריצה לרכב .

אם אני לא טועה, הרמת הרכב אמורה להפעיל את האזעקה.

לי למשל יש את האופציה לבטל את פעולת האזעקה בזמן "הרמת" הרכב.

בוא נגיד שאם אתה שומר על המפתחות בצורה טובה, זה מפחית בעשרות אחוזים את הסיכוי שיגנבו לך את הרכב בשיטות ה"סטנדרטיות" (בקלות).

ברגע שיש להם מפתח, הכל הופך לפשוט. הגנבים המקצועיים יודעים לפרק את האיתוראן בלי בכלל שהחברה תדע על כך.

בגלל שהם מפרקים את המערכת ומנטרלים אותה (הוצאת הסוללות :)), כנראה אתה תצטרך להודיע לאיתוראן על כך שהרכב שלך נגנב ולא להפך. ככה זה היה במקרה שלנו...

מכיוון שכל תשאול של הלוויין לגבי מיקום הרכב עולה להם כסף, הם לא עושים את זה בצורה תדירה, אלא רק ע"י טריגרים שמתריעים להם (יציאה מכיסוי, הפעלת המערכת...).

אם הם היו מתשאלים לגבי תקינות המערכת כל 10 דקות לדוגמה, במקרה של פירוק האיתוראן, הם היו עולים על זה מקסימום אחרי 10 דקות. דבר שכמובן היה מקל על תפיסת הגנב.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שכל תשאול של הלוויין לגבי מיקום הרכב עולה להם כסף, הם לא עושים את זה בצורה תדירה, אלא רק ע"י טריגרים שמתריעים להם (יציאה מכיסוי, הפעלת המערכת...).

אם הם היו מתשאלים לגבי תקינות המערכת כל 10 דקות לדוגמה, במקרה של פירוק האיתוראן, הם היו עולים על זה מקסימום אחרי 10 דקות. דבר שכמובן היה מקל על תפיסת הגנב.

אתה בטוח לגבי הענין כי זה נשמע לי ממש הזוי ואם אכן המערכת עובדת כך אז ברור שההגנה אותה החברות הללו מספקות לוקה בחסר !

פורסם

ראיתם את ההוא שאמר שתפס את אותו גנב 4פעמים בחודש? חתיכת נאחס יש על הבנאדם :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בכל תחום בו המדינה מגלה את אוזלת ידה, חברות פרטיות נכנסות לשוק ומנסות למלא את החלל החסר.

צודק בהחלט.

ראו מה קורה עם מערכת החינוך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לי גנב את הרכב (מאזדה 3 קומפורט) ערבי מול העיניים שלי (השארתי אותו מונע ויצאתי לפגוש מישהו). היה ברכב סכום גדול של כסף שהייתי צריך להפקיד בבנק.וכמובן שחוץ מהכסף לא הייתי רואה ש ק ל מהביטוח. למזלי הבחור שיצאתי לדבר אתו דהר אחרי הגנב בכיוון הנכון (הוא כבר נעלם לנו משדה הראייה!).

תפסנו אותו ברמזור אדום (מי שמכיר בי-ם אחרי המפלצת לכיוון קניון מלחה) כשלא היה לו לאיפה לברוח.הוצאנו אותו מהאוטו

ומה שהוא חטף באותו יום:roll:..

כשבאו השוטרים לעצור אותו הם אמרו לי שהיה לי מזל של אחד למליון.

ועוד משהו שהם אמרו לי ואני רוצה לחלוק איתכם:

לעולם,לעולם ושוב לעולם לא להשאיר את האוטו מונע. הם מסוגלים לחכות שעות כדי לצוד אוטו אחד!

במקרה שלי הוא קיבל על תנאי לפני הגניבה שלי אז הוא יושב עד תום ההליכים!

חבר,אתה חופר

פורסם

במקרה שלי הוא קיבל על תנאי לפני הגניבה שלי אז הוא יושב עד תום ההליכים!

הבנתם את זה? האזרחים ממתמודדים עם מכת מדינה והגנב מקבל על תנאי, מי יודע כמה פעמים תפסו אותו לפני ששופט "מחמיר" נתן לו על תנאי ...

פורסם
הבנתם את זה? האזרחים ממתמודדים עם מכת מדינה והגנב מקבל על תנאי, מי יודע כמה פעמים תפסו אותו לפני ששופט "מחמיר" נתן לו על תנאי ...

תפסו אותו לפני זה פעמיים ולפני שהוא גנב ,סליחה- לפני שתפסו אותו גונב,הוא היה עובד במוסך מפורסם וידוע בתור מכונאי ראשי. (זה שמעתי מהחוקר)

לפחות כשזה נודע להם הם העיפו אותו מייד.

חבר,אתה חופר

פורסם
אתה בטוח לגבי הענין כי זה נשמע לי ממש הזוי ואם אכן המערכת עובדת כך אז ברור שההגנה אותה החברות הללו מספקות לוקה בחסר !

כן. דיי בטוח. אחרי שגנבו לנו את הרכב יצא לנו לדבר עם איתוראן (אחד הבכירים).

שאלנו איך יכול להיות מצב שפירקו את שני האיתוראנים בלי שהם ידעו על זה ואנחנו היינו צריכים להגיד להם שהרכב נגנב. הרי הם לא אמורים לגלות שהרכב "יצא מכיסוי" בעצמם?

הם הסבירו שאין להם את היכולת לדגום את כל הרכבים כל שניה. שאלנו אם אי אפשר לדגום כל 10 דקות, אז הם אמרו שזה רעיון טוב... (וואלה.)

בלי קשר למקרה, מתוך ידיעה איך המערכת עובדת. כל תישאול לגבי מיקום של רכב מעבר לפעם בנגיד 4 שעות, עולה להם תשלום נוסף וזאת לדעתי הסיבה למה הם לא עושים את זה. אם במקרה אחרי 4 שעות הרכב לא בכיסוי, אז הם מתקשרים לברר...

כמובן שאם האיתוראן מתחיל לעבוד, אז הם יודעים על זה מיד. אבל הבעיה היא שלא תמיד הוא מתחיל לעבוד :)

פורסם

לדעתי, לא צריך אפילו 7 שנים.

מספיק ששופטים יתנו להם שנה - כבר יהיו פחות גניבות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

פיספסתי את התוכנית!!!

אם מישהו יכול לגלות לי באיזה אתר ניתן להוריד את התוכנית? או את שם התוכנית המלא כדי שאני אחפש אותה באימיול ? או בגוגל?

תודה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לצערי גם אני פספסתי את התוכנית, אבל יש לי תחושה שזה חיבור של כמה פרקים שהיו לפני שנתיים בערך.

אני מתכוון לראות את זה בקרוב ולהשלים את החומר שהחסרתי :D

בכל מקרה, לרווחת חברי הפורום מצורף לינק להורדה ישירה לאימיול. לחיצה תשתול את זה ישירות באימיול.

אם זה לא עובד, תעשו קופי פייסט בשורה של האקספלורר.

http://ed2k://|file|Mi.Ganav.Et.Harechev.Sheli.so_up-.[wnet.co.il].avi|372780134|7F97AC24AF0599B05D7B4D550871A4F5|/

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...