Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום היה תשדיר ממש חזק בערוץ 2 על גניי הרכב הערבים בארץ שמעבירים מכוניות לשטחים ערביים

ואיך מצלמים אותם כאשר הם נמלטים , נרדפים , ועושים ראש קטן.

ממש ראו איך שוטרים וסמויים רודפים אחריהם מצולם ,בקיצור תשדיר ממש מהמם , ראיתם אותו?!

נ.ב אם למישהו יש קישור לתשדיר באינטרנט אני אשמח לראות אותו שוב כי לא מצאתי, תודה מראש.

ולכל אלה שיגידו שאני גזען או כל שטות אחרת תחסכו את זה מימני אפילו בחדשות ערוץ 2 אמרו בפירוש שהם ערבים.

אמרו שהוחלט לא לגנוב מכוניות של יהודים בלבד השטחים שהובלו אליהם הם של ערבים אז אל תבלבלו במוח.

פורסם

אבל בנינו, רוב הסיכויים שאחרי גניבה ונהיגה כזו מצד הגנבים הרכב (ובמיוחד אם הוא ספורטיבי) לא יחזור במצב שכולנו נשמח לשמוע עליו.

פורסם

מי אמר שכול גנבי הרכב הם ערבים?! ראית אותי רושם דבר כזה?!

אני מדבר על התשדיר שהיה היום בערוץ 2 אם ראית אותו בכלל.

היה ניתן להבין בפירוש שבתשדיר בערוץ 2 היום אלו היו ערבים . ואפילו בערוץ 2 אמרו את זה , אני לא מבין למה לנסות להפוך את הדברים שאני אומר? אתה רוצה להגיד שאלו שהעבירו אותם לרשות הפלסטינית היו יהודים :?תיהיה רציני כי זה כבר עלוב. לא אמרתי שאלו בהכרח היו ערבים ישראליים למרות שהרוב כן היו דוברים עברית, ומין הסתם בארץ ובעולם לא כול גנביי הרכב הם ערבים, מספיק לנסות לעוות את דברי אני מדבר על הכתבה וזה מה שהיה בכתבה.

ובנוגע לנושא אתה צודק שמתי לב רק אחרי שהגבתי בטעות .. אז מנהלים אפשר לנעול , מתנצל על אי ההבנה.

פורסם

מה אתה רוצה להגיד פה?

הם התמקדו ברכבים שמועברים לרשות הפלסטינית, נכון.

האנשים שהראו שם היו ערבים, נכון.

מה אתה רוצה להגיד בזה?

אף אחד לא חשב שהרכבים שמועברים לשם מועברים ע"י יהודים תושבי קיסריה.

זו לא הפעם הראשונה שאתה בא ומספר לנו שיש ערבים שגונבים \ מעבירים \ עושים מרוצים וכו'.

ידוע. יש גם יהודים כאלה.

פורסם

חלק קטן מהתוכנית הפסדתי.

הרצתי חיפוש כדי להוריד את התוכנית אך לא הצלחתי.

אם מישהו מצא מהיכן ניתן להוריד אני אשמח.

תודה.

פורסם

חבל שהם לא הרחיבו על דרכי הפריצה עצמה של הרכב, מעניין מאיזה סוגי אבטחה הם נירתעים ומעדיפים להמשיך הלאה. ברור לי שכל מיגון ניתן לפריצה, גם רכב מאחורי חומה של 2 מטר וכלבים בחצר.

יש כ"כ הרבה שיטות לגנוב שכבר מעצבן לנסות למגן את הרכב.

הם גם לא הזכירו את העניין שגונבים רכבים "מוזמנים" עם גרר

אני לא מבין למה יש רכבים ספציפיים שגונבים דווקא אותם? יש עשיר בצד השני שרוצה אימפרזה מיוחדת? או אספן חיפושיות?

צריך לתת לגנבים את העונש המוסלמי, לכרות להם את הידיים!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

תגיד לי מה אתה רוצה הא? יש רוצחים וגנבים יהודים?! מה אתה רציני?! :-o

אתה עושה מעצמך צחוק אני פתחתי נושא על הכתבה שהייתה בערוץ 2 על גני המכוניות הערבים , אילו דברים אתה מקשר פה ואילו מילים אתה מכניס לי לפה אני לא יודע כי רק אתה אומר אותם , מה קשר עכשיו לאזרחים הערבים התמימים שלא אשמים בכלום!? ראית אותי רושם מילה עליהם בכלל!? כמה קשה להבין שהנושא הוא התשדיר? בתשדיר צוינו ארגוני הטרור הפלסטינים שהרוויחו כ600 מיליון מכך , על זה הייה התשדיר וזה מה שנאמר בפירוש מה שאתה מנסה להוכיח לא כל כך מצליח לך.

מה שאני רוצה להגיד הוא שהמצב זוועתי כי אנחנו לא יכולים לעשות כלום בשטיחים האלה ובעצם כלום כנגד התופעה הזאת

ואם מישהו רעה את התשדיר מה הוא חושב על זה, וכדי שיביא לי קישור כדי שאוכל לראות אותו שוב , מרוצה ?

פורסם
600 מליון שקל שהולכים לרשות הפלסטינית ואירגוני הטרור. זאת לא סיבה מספיק טובה להרחיב את היחידה?

הייתי מכניס אפילו פעילות צבאית בנושא.

+1

מה הבעיה ביריה בראש? (טוב נו, נהיה קצת הומנים, לירות ברגליים).

רצים אחר הגנב וצועקים לו "עצור" , כן , הוא ממש יעצור.

אין הרתעה , הגנבים יודעים שהם צ'יק צ'ק בחוץ , אם בכלל יכנסו לכלא.

כנסו ליוטיוב , תראו מה השוטרים האמריקאים עושים לגנבים שם.

+2

צריך לתת לגנבים את העונש המוסלמי, לכרות להם את הידיים!

עומר.

למה אתה אומר ככה? מה אתה גזען? :lol: מסכים עם השלוש שמעליי בכול מילה.

אתם יודעים מה הכי הרג אותי? שלשוטרים אין זכות לירות ,בא גנב יוצא מהאוטו ובורח ולשוטוים או לנו האזרחים כאשר תוקפים או שודדים אותנו אין זכות להגן על עצמו , זה חוק עילג שנחקק רק במדינת ישראל שאסור לך להגן על עצמך עד שלא יורים בך או מצמידים לך סכין לצוור, כל כך טיפשי..

ובאמת חבל שרוב הגנבים לא יבואו על עונשים ואפילו לא ירצו את מלואה המאסר שלהם.

פורסם

הבאת כבת את הקישור הזה והגבתי שם.. נ.ב יש למישהו אולי את הקישור צפייה ישירה/הורדה של התשדיר כדי לראות אותו שוב?!

פורסם
ולכל אלה שיגידו שאני גזען או כל שטות אחרת תחסכו את זה מימני אפילו בחדשות ערוץ 2 אמרו בפירוש שהם ערבים.

לא מתכוון לחסוך ממך את שבטי, אתה גם יכול לחשוב(אם יש לך היכולת?!) שזו שטות ולא כל שנאמר בחדשות קדוש הוא.

אתה גזען

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לי רק בעיה אחת עם התוכנית הזאת - איזה מין עגלה הם רודפים אחרי הגנבים שלא זזה גם בטורים גבוהים ? ברצינות הם לוחצים על הגז כמו מטורפים, והאוטו בקושי בקושי מתקדם.

אני שמתי לב שהם שמרו על הילוך בזמן האצה מאפס, למה זה צריך לקרות ברכב שאמור לרדוף אחרי מכוניות אחרות ?

הקלטתי את החצי השני של השידור, בערך 25 דקות שלו עד הסוף בYES MAX.

אם מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר את ההקלטה לדיסק און-קי, או איכשהוא פשוט להעביר למחשב, בכייף אני מעלה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עם כל הצער שגבניבות הרכב יש דבר אחד שדורקי צדק בו - ברגע שרכב נגנב ,בעל הרכב קונה אחד חדש -50 % מיסים למדינה והופ הנה הגלגל מסתובב!

בקיצור -רכב נגנב- בעל הרכב קונה אחד חדש- המדינה מרוויחה מהמיסים .

ועמית ,תפתח את העניים, הערבים הם אלה שגונבים .(תראה לי משחטה בישראל,לעמות הרשות ששם יש כמו זבל משחטות)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...