Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר אחד אני לא מבין, הרי גם ככה רכב שנגנב לא יחזור לבעליו במצבו הקודם, אז למה אנשים כן מנויים לאיתוראן?

דבר ראשון, זאת דרישה של חברות הביטוח ולכן זה בכלל לא נתון להחלטתך.

סיבה נוספת, למקרה שזה כן היה נתון להחלטתך, היא ההתרעה שאיתוראן מספק.

לא כל הגנבים יודעים לפרק איתוראן כפול וגם אלה שכן, זה יותר משעה עבודה על הרכב.

אין ספק שגנבים יעדיפו לגנוב רכב ללא איתוראן ולכן איתרואן מגן עליך מפני גנבים קטנים ונסיונות סרק.

אם תשמור טוב על המפתח של הרכב, כנראה לא יגנבו לך אותו :) (רלוונטי לרכבים יקרים עם איתוראן)

לצערי ראיתי רק את הסוף של הכתבה :(

פורסם

איך האיתוראן הזה עובד?

זה רק gps שמקבל פלוס ומינוס או שזה מערכת הזעקה שלמה שיש לה שלוחות בכל האוטו?

והכתבה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה אם חוץ מלהראות מרדפים, היו מסבירים לאנשים מה לעשות כדי להקשות על גניבת האוטו שלהם, כמו למשל להסתיר את המפתחות גם בבית או לנעול את הדלתות בנסיעה..

(או שזה סידרה וזה יהיה הפרק הבא?)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם תשמור טוב על המפתח של הרכב, כנראה לא יגנבו לך אותו :) (רלוונטי לרכבים יקרים עם איתוראן)

לא רלוונטי , אפשר תמיד להרים רכב יוקרתי וממוגן על משאית גרר ולהסיעו מהמקום - באופן כזה שאני כלל לא בטוח ש 'ההגנה' הזו איתוראן , בכלל תתריע - מכיוון שלא בוצעה פריצה לרכב .

פורסם
קונספירציה אולי לא אבל בוא נחשוב רגע ביחד מי המרוויחים ומי המפסידים בכל הסיפור הזה ששוקל כל שנה כמה מאות מיליונים .

[...]

ארץ אוכלת יושביה - בעע .:evil:

בכל תחום בו המדינה מגלה את אוזלת ידה, חברות פרטיות נכנסות לשוק ומנסות למלא את החלל החסר.

מאיזה כיוון שלא תסובב את זה, בסופו של דבר האזרח הפשוט תמיד מפסיד. הרי אתה משלם מס פחות או יותר על כל פעולה שאתה עושה בכסף שלך, גם אם זה לא כולל קניה של רכב.

לא רלוונטי , אפשר תמיד להרים רכב יוקרתי וממוגן על משאית גרר ולהסיעו מהמקום - באופן כזה שאני כלל לא בטוח ש 'ההגנה' הזו איתוראן , בכלל תתריע - מכיוון שלא בוצעה פריצה לרכב .

למה אתה חושב ככה?

ראשית, כשתקום בבוקר ותגלה שאין רכב יש עדיין סיכוי סביר שבעזרת האיתורן יהיה אפשר לגלות את מקומו ולחלץ אותו.

שנית, רכב שנוסע כמה קילומטרים טובים כשמנוע שלו כבוי גם יכול להקפיץ את המוקד. לא בעיה לתכנת מערכת שמזהה תנועה של רכב עם מנוע כבוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה אתה חושב ככה?

ראשית, כשתקום בבוקר ותגלה שאין רכב יש עדיין סיכוי סביר שבעזרת האיתורן יהיה אפשר לגלות את מקומו ולחלץ אותו.

שנית, רכב שנוסע כמה קילומטרים טובים כשמנוע שלו כבוי גם יכול להקפיץ את המוקד. לא בעיה לתכנת מערכת שמזהה תנועה של רכב עם מנוע כבוי.

ציינתי במפורש ש ' אני כלל לא בטוח ' שהמערכת תוכל להתריע במקרה של גניבה על גבי גרר מכיוון שלא בוצעה פריצה לרכב עצמו .

יכול להיות שאני טועה ואשמח לדעת שהמערכות הללו מתריעות גם במצבים חריגים ואתה הוא הצודק .

העיקר שלא נחנה את הרכב מתחת לבנין כי הלווין לא יראה אותו :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223753

פורסם
יש אפשרות נוספת.

חיי אדם חשובים יותר מרכושו.

מחבל מתאבד "זוכה" ליותר משאבים בסיכולו מאשר גנב מכוניות.

במדינה שבה אין רזרבות של מזומנים, משקיעים בדברים החשובים יותר המסכנים חיי אדם או פוגעים בגופו.

בתור אזרח במדינה, אני מעדיף שישקיעו בסיכול פעילויות טרור, צמצום מקרי אונס, צמצום האלימות במשפחה, מיגור נגע הסמים, אלימות והאלכוהול בקרב בני נוער ועוד הרבה דברים אחרים...לפני שמשקיעים הון עתק בגנבי המכוניות.

שלא תבין אותי לא נכון. כמוך, גם אני אוהב מאוד את הרכב שלי ומאוד יבאס אותי אם יגנבו אותו...אבל אי אפשר לשים את זה בראש סדר העדיפויות.

טיעון ענייני.

יש בטיעון הזה רק חור אחד, הטיעון מסביר למה משאבי השב"כ והמשטרה מושקעים בעצירת המפגעים ולא בתפיסת הגנבים.

הטיעון לא מסביר איך זה קורה שאפילו שכבר נתפס גנב, הוא מיד משתחרר, כאן כבר לא מדובר על הקצאת משאבי מערכת אלא על ענישה טהורה - וגם זה לא קורה.

צר לי, כששופט גוזר על גנב רכב עונש מגוחך, הפרקליטות לא מערערת והמערכת השופטת לא מעבירה לשופטים את המסר שיש להחמיר בענישה - אז אני מקבל את הרושם (יתכן ששגוי) שכל העניין הזה מגמתי והמצב הזה נוח למדינה.

פורסם

צר לי, כששופט גוזר על גנב רכב עונש מגוחך, הפרקליטות לא מערערת והמערכת השופטת לא מעבירה לשופטים את המסר שיש להחמיר בענישה - אז אני מקבל את הרושם (יתכן ששגוי) שכל העניין הזה מגמתי והמצב הזה נוח למדינה.

בתי המשפט אשמים לא פחות ואולי גם יותר מהתפקוד של המשטרה

פורסם

עד כאן העובדות שנדמה לי שכולם יסכימו עליהם. מישהו יכול להסביר איך קורה הדבר שאת ארגוני הטרור החשאיים השב"כ מפצח בקלות מדהימה ודווקא האגוזים שקלים לפיצוח הם העמידים מכולם?

האגוזים שקלים לפיצוח הם אומנם עמידים, אבל לא יותר מכולם. כמו שיש מידע מודיעיני/ התרעות לפיגועים, יש גם מידע מודיעיני לגבי כוונות גניבות רכבים. יש מבצעים של גניבות רכב ויש פיצוחים של הרבה חוליות גניבות רכבים. אתה לא במשטרה אז אתה לא מרגיש את זה, אבל נתפס גנב רכב כל כמה ימים, ותאמין לי שאחרי המכות שהוא מקבל, הוא שוקל טוב אם להמשיך לגנוב.

Xbox12341

פורסם

ובגלל זה תופסים את אותו הגנב 4 פעמים בחודש? לא מכות ולא נעליים. כמו שתופסים אותו ככה גם משחררים אותו כעבור כמה שעות.

בדיחה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
גם אני ראיתי את זה.

כבר היתה תוכנית בעבר בערך לפני שנתים שהראו גם מרדפים של איתורן היה נחמד.

אני רואה כמעט כל הזמן את הגרסה האמריקאית למרדפים (סיבת המרדף לא משנה)

וזה עולם אחר!!

פה בקושי 2 ניידות אחרי המכונית שם צי שלם של ניידות מגיע ומאגף את המכונית מכל מקום

"שוטרים בלי צנזורה"...

אבל - רמות הפשע באמריקה גדולות פי 6 מאשר בישראל, ככה שכוח אדם לא הפתרון, כמו שכבר נאמר, הפתרון הוא ענישה גדולה בהרבה, ענישה ללא רחמים מבתי המשפט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
דבר אחד אני לא מבין, הרי גם ככה רכב שנגנב לא יחזור לבעליו במצבו הקודם, אז למה אנשים כן מנויים לאיתוראן?

אתה לא ממש צודק - ידיד שלי, בעל STI, מנוי לאיתוראןהצליח להחזיר לעצמו את הרכב בעזרת המשטרה ואיתוראן.

לרכב שלום (לגנב לא היה זמן אפילו להוריד את הספויילר)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ובגלל זה תופסים את אותו הגנב 4 פעמים בחודש? לא מכות ולא נעליים. כמו שתופסים אותו ככה גם משחררים אותו כעבור כמה שעות.

בדיחה.

4 פעמים בחודש-אכן בדיחה לרגע חשבתי שהם משחקים "תופסת" כמו ששיחקנו שהיינו ילדים.

רק החמרה רצינית בעונשים תביא לירידה בגניבת המכוניות,פריצות,,מקרי רצח,מעלימי תינוקות,מקרי אונס,עברייני תנועה סדרתיים,סחר בסמים,סחר בנשים,דקירות במועדונים וכו',(עם משפחות הפשע אין מה לעשות הם כנראה "מעל החוק"-ראו מקרה חיים רביבו)-כל הרפש של החברה הישראלית הרקובה.

יש עוד בעיה שהיא הצפיפות הבלתי אפשרית בבתי הכלא ומחסור בכלובים לחיות אדם האלה,ביחד עם מחסור כח אדם(שב"סניקים) שגורמים לכך שנמשיך לראות חלאות אדם נתפסים ומשוחררים לחופשי וחוזר חלילה...

איך רודי ג'וליאני הצליח בזמנו להוריד את רמת הפשע בצורה דרסטית בניו יורק של שנות ה-90?

ולמה לא מאמצים את המודל הזה?

turboy

פורסם
לא צריך להכפיל שום צוותים, צריך לתת להם אפשרות לירות בצמיגי המכוניות ובמקרה של מרדף רגלי פשוט לירות בגנבים.

קח את מקרה שי דרומי ותבין כמה זה יעיל

+1

ברגע שהגנבים ידעו שיש אישור ירי על הרכב הגנוב הם ישקלו אם לסכן את החיים שלהם עבור רכב.

אני לא אומרת שזה יהיה יעיל ב 100% כי תמיד יהיו טיפשים שינסו, אך זה בטוח יפחית את מקרי הגנבות באחוז משמעותי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...