Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול פגעתי ברכב בפעם הראשונה.

היתי בשוק טוטלי כשזה קרה חשבתי שחצי מהרכב שלי נהרס.

התאוןנה קרתה ליד הבית שלי.

כאשר נסעתי עם הרכב ופיספסתי פניה ימינה,אז מה שעשיתי היה במקום לעשות פרסה בכביש פשוט נסעתי רוורס באמצע הכביש,ופגעתי ברכב שעמד בצד שמאלי שלי כשלא הבחנתי בו.

פשוט הרכב שפגעתי בו רצה להיכנס לחניה שאני רציתי לפנות שמאלה ופשוט נכנסתי בו בכנף הקידמי שמאלי.

לי לא נגרם נזק רציני אבל אצלו הדלת התעקמה והכנף היה מעוך.

נאמר לי על ידי חברת הביטוח שאני אשם מכיון שאני נסעתי ברוורס בכביש.

שזה אותו דבר כמו לצאת מחיה או לא לתת זכות קדימה.

עוד טענו בפני שאני צרייך לשלם 1700 השתתפות עצמית מכיון שאני נהג צעיר,שבלי נהג צעיר היתי משלם 1100.

עוד אמרו לי ששמאי בחן את הרכב שלו ועלות תיקון הינה 3000 שקל.

בסופו של דבר אני יצטרך לשלם זאת ועלות התשלום של 1700 שקל הינה עלות תיקון הרכב שפגעתי והרכב שלי.

אני בקרוב יעלה תמונה.

האם לפי דעתכם מה החוק אומר על נסיעה ברוורס?

הרכב עמד בצד "המת" שלי.

לא הבחנתי בו האם ניתן בנוסף להסתדר על הביטוח על תשלום פחות?

בתודה מתן.

פורסם

מה החוק אומר בנסיעה ברוורס? מה שבטח הוא לא אומר זה: "כאשר נסעתי עם הרכב ופיספסתי פניה ימינה,אז מה שעשיתי היה במקום לעשות פרסה בכביש פשוט נסעתי רוורס באמצע הכביש".

ממליץ לחזוק לספר תיאוריה ולקרוא את הכללים שוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מבין איך יכול להיות "צד מת" בפיאט פונטו (מה שאני זוכר זה הרכב שלך), מסובבים ראש ואין שום דבר מת.

זו לא הנקודה.

המלצה אישית: אם התיקון לרכב שלו הוא 3K, שלם את זה ישירות, אל תתפתה לשלם 1.7K לביטוח, כי אחרי זה נחשב שיש לך תביעה, פרמיה יקרה יותר ב3 השנים הבאות, לא משתלם.

אם כבר היו לך תביעות (כמוני למשל) אז תרגיש חופשי לשלם השתתפות עצמית, גם אם זה בהפרש של 500 ש"ח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...