Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר חושש לרישיונו.. שרשור זה נרשם בלשון "אני".

נסעתי בכביש עירוני שמותרת בה מהירות של 50 קמ"ש, הכביש היה פנוי ממכוניות נסעתי והרמזור שממולי הבהב להתחלף.. ניסיתי לתפוס אותו ועברתי בכתום ומאית השניה של אדום שכבר הייתי בפנים.

אחרי הרמזור הזה כ50 מטרים יש פניה ימינה/כניסה לכביש שבה עמדה ניידת שסתם עברה במקום ורצתה להשתלב לכביש. אני חלפתי על פניה במהירות ולא שמתי לב אליה, ועצרתי ברמזור שהיה אדום לאחר עוד 100 מטרים בערך.

אחרי זה השוטר אמר לי להזיז את הרכב לצד והתחיל לצעוק עליי ולהטיח בי האשמות שנהגתי כמו מטורף וצריך להוריד אותי מהכביש ושאני מסוכן.. על הרמזור הכתום/אדום הוא לא יכל להגיד כלום כי הוא לא ראה שום דבר וגם זה לא היה אדום אבל הנהג מאחור גם זרק כמה מילים על זה.. ואני מדגיש זה לא היה נכון אבל נגיד.

השוטר לא רצה לסיים את זה בדוח והתעקש להוריד אותי מהכביש (שלילה), הזמין גרר, ורצה שאני אלך ברגל הבייתה. אחרי שכנועים וויכוחים שלא נסעתי מהר ומה שזה לא יהיה השוטר ראה שאני לא נהג צעיר ושאין לי עברות רציניות, אבל עדיין ממש היה עצבני עליי, והיה בעיה עם הגרריסט לפי מה ששמעתי בקשר, (היה מאוחר בלילה) אז הוא לקח את הפרטים שלי ומספר טלפון ואמר לי לנסוע רגוע הבייתה וביום ראשון הם יצרו איתי קשר ולהגיע לתחנה לבירור מול קצין

עבירות קודמות על מהירות 85 במקום 60 בדרך מנחם בגין בת"א (כביש יחסית מהיר ורכב) לאחר משפט נתנו לי תנאי של 3 חודשים שלילה אחרי עבירת מהירות נוספת

עבירה על אי ציותר לתמרור עצור

נהיגה בנתיב ציבורי

יש לי ממה לחשוש ? האם השוטר באמת יחמיר איתי בעניין הזה במידה ולא לקח לי את הרשיון או רשם לי דוח במקום ?!

אולי רק ניסה להפחיד אותי ?

אני ממש חושש לגבי הרשיון שלי....

הרי הוא לא מדד אותי והסעיף היחידי שהוא יכול להאשים אותי זה "נהיגה בקלות ראש"

ועכשיו מדבר 106DEVIL :

אני חושב שסתם השוטר ניסה להפחיד אותו,כי הוא לא נתן לו בעצם כלום,רק הפחדה,מה אתם אומרים?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לדעתי האישית הוא ניסה להפחיד אותו.

היה לי מקרה דומה ביום שבת בבוקר. עם ניידת סמויה ושוטר אחד שכולה רצה לחזור הביתה.

אומנם הרקורד שלי נקי יותר (עבירה אחת + אזהרה על מהירות) ואני כבר 10 שנים על הכביש.

השוטר לקח את פרטי ולא נתן לי דוח.

זה קרה לפני שנה ושלושה חודשים.

הדוח לא הגיע (טפו טפו טפו טפו)

כי מי שמשקיע, שוקע....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמשיך לעדכן

לפחות עד סוף הרבעון השני של 2009

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מניח שאם הוא היה יכול להוכיח שחברך נסע מעל המותר (ולא רק ע"פ התרשמות (בלתי) מזוינת), הוא היה מתחיל לשלוף לו מספרים, ולא סתם משאיר את זה באוויר.

הגיוני לצאת מנקודת הנחה שכל עוד לא מדובר במצלמה נייחת, השוטר יכול לדעת במקום את תוצאות המדידה?

שונא את הנהגים האלה שמאחורה. "כן! הוא נסע נורא מהר, גם אני ראיתי אדוני השוטר!"

יום טוב :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השוטר התגרזן עליך,

הוא מזכיר לי את כל הפקחי צעצוע האלה שמסתובבים בפארקים בשעות הלילה,

תמייייד, איך שהוא עובר[חלקכם יראו בזה כחוצפה], לפני שהוא אומר מילה, אני ישר אומר לו "תזמין משטרה",

רוב הפעמים הוא מנסה להתחכם, צועק למירס: "רעוווווות, תזמיני משטרה יש פה אחד משוגע",

ואז אני נזכר להגיד לו, שהוא שכח ללחוץ על הכפתור של הווקי טוקי.

לאחר מכן הוא מזמין משטרה, אני נשאר עוד 40 דקות בערך והולך,

לניידת משטרה בשעות הלילה בקרית אונו לוקח בממוצע 45 דקות להגיע.

למעט אירועי רצח ודברים דומים.

ולעניינו,

השוטר התגרזן עליך,

הדבר היחידי שאפשר להאשים אותך בו הוא נסיעה שלא בתנאי הדרך[לגבי נהיגה בקלות ראש - כאן השוטר יוצא כבר זבל],

שגם כאן במידה ויש משפט, יש אפשרות טובה לבטל את הגזירה.

----

פורסם

לא יודע מה איתך Kernel,

אני מכיר רק 3 פירושים למונח "להתגרזן":

1.

c0057bcd8c33.jpg

2.

07r6_black_6a_68fa8ec1.jpg

3.

112_0407_race_drift03_z.jpg

לא מכיר שוטרים שעושים אף אחד מהנ"ל... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...