Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם אוט' עם 4 הילוכים SUZUKI SWIFT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מנסה לברר את מספר ההילוכים של SWIFT מודל 99 85 כ"ס? האם זה 4 ולא 3 כמו בדגם החלש?

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

ב-EUROSWIFT יש אוטומט של רק 3 הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ב-EUROSWIFT יש אוטומט של רק 3 הילוכים.

גם ל 85 כוחות סוס?

האוטו של האשה, בשבוע האחרון שמתי לב שעל מהירות של 100 קמ"ש הוא עומד על 3700 סל"ד, די בוודאות אני אומר שזה לא היה כך בעבר.

שמתי לב שהוא מגיע רק 3 הילוכים ואני כמעט בטוח שבעבר זה היה שונה.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

אני לא יודע איזה דגם אצלך, ברשותי פרוספקט רק של EUROSWIFT משנת 99.

מעבר לשזה, לרכב כזה, 3700 על 100 ניראה סביר בהחלט.

אבל, אם אתה בטוח שזה לא היה כך בעבר, זה יכול להעיד על בעייה. אולי ברכב שלך יש כפתור O/D והוא במצב OFF?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני לא יודע איזה דגם אצלך, ברשותי פרוספקט רק של EUROSWIFT משנת 99.

מעבר לשזה, לרכב כזה, 3700 על 100 ניראה סביר בהחלט.

אבל, אם אתה בטוח שזה לא היה כך בעבר, זה יכול להעיד על בעייה. אולי ברכב שלך יש כפתור O/D והוא במצב OFF?

אין שום אופצית ביטול.

חקרתי על דגמים וראיתי דגם אחד (החזק) עם 4 הילוכים אוט'.

פורסם

לסויפט שנת 95-00 יש גיר 3 הילוכים אוטומטי, ו5 הילוכים ידני.

אבל לפי ויקיפדיה, יש שלושה מנועים, ולאף אחד מהם אין 85 כ"ס:

1.0L 55 hp (41 kW) I3

1.3L 70 hp (52 kW) I4

1.3L 79 hp (59 kW) I4

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

• תוכן חדש...