רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,613 נושאים בפורום הזה
-
סיפור-הטוטאלוס שלי 1 2
מאת tommyros- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה חברים...לפני כ-3 שבועות סיימתי לעבוד והיתיי בדרך לבית...אז לקחתי את הרכב והתחלתי לנסוע ... היה לי (יותר נכון של ההורים) קרייזלר נאון. לאחר כמה דקות נסיע שאינ נוסע על 90 קמש בערך...אני מגיע לכיכר...מין הסתם עכשיו אני צריך להאט...אבל לא...אין ברקסים...כן כן ..אני לוחץ על הבלמים ופשוט לא קורה כלום הרכב ממשיך לנסוע כאילו אין מעצורים...כשהגעתי לכיכר לא היו לי הרבה אפשרויות (יש לציין שזה עניין של שניות) ואני לוקח את הכיכר והרכב פשוט עף....התחיל להחליק מצד לצד...ואני מנסה לבלום וכלום לא הולך...וניכנסתי בחומה (עכשיו בטח יהיו כאלו שיגידו שחבל שלא ניסיתי להשתמש באמברקס...אבל זה פשוט עניין של שניות ואין לך בדיוק ממש זמן לחשוב על זה..אתה רק חושב על איך לייצב את הרכב). …
הודעה אחרונה מאת tommyros, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה ייראו ערים בעתיד?
הודעה אחרונה מאת yosik, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
ברצוני להוריד את הספסל האחורי לצמיתות, כדי להגדיל את הבגאז'. בכך, הרכב יהפוך מ-9 נוסעים כמצויין ברשיון, ל-6. האם עלי לדווח על כך למשרד הרישוי ולשנות ברשיון הרכב? (כדי שלא יהיו בעיות בטסט, או בביקורת דרכים). או שזה לא מעניין אף אחד? בתודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת eggi, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב. רציתי לדעת האם אפשרי שיש שלט המורה כי שני מקומות החניים הקרובים הינם של נכים, אולם אין סימון על הכביש ושפת המדרכה מסומנת בכחול לבן?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
קיבלתי דו"ח על מהירות של 108 קמ"ש בדרך 2 ק"מ 68 מדרום (לכיוון צפון). העבירה לכאורה צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית. היות ואין בכביש 2 מצלמות קבועות, כנראה מדובר בניידת עם מצלמה. ביקשתי שישלחו לי את התמונה של העבירה, ושם רואים את הרכב שלי בנתיב השמאלי, אך בקצה התמונה ניתן לראות משאית ומכונית כשצולמו רק החלק האחורי שלהם, ואפילו לא רואים את המספר. אבל ברור שיש שם שני רכבים. שאלתי היא האם ייתכן ולא אני עשיתי את העברה אלא אחד משני הרכבים הללו? מציאות קצה הרכבים הללו בתמונה מהווה עילה לביטול הדו"ח? תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מאזדה mpv 1994 אני מאוד אוהב את הרכב הזה, ואני רוצה תמיד לדאוג שהרכב יהיה במצב הכי טוב מכנית וקוסמטית , אני צריך כלמיני חלקים קטנים, כמו תריס למזגן, וגם אני רוצה להחליף את שני המראות שהם כבר חצי שבורות, עכשיו אני לא מוצא חלקים לרכב הזה בזול או מפירוק, אפשר רק למצוא מקוריים מהחברה וכל חלק מתחיל מ 600 שקל ומעלה, מישהו יכול לעזור לי למצוא חנויות ומקומות שאפשר למצוא חלקים לרכב הזה בזול?
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
היי, לצערי חזרתי מוקדם מהצפוי מקורס הנהיגה המתקדמת שתכננתי לעשות היום במסלולים. במהלך החלק של תירגול בלימת חירום והתחמקות ממכשול על כביש רטוב, מערכת הABS הפסיקה לעבוד מסיבה בלתי ברורה. בזמן בלימת החירום (הדבקת דוושת הברקס לקרקע) בערך ה-5 במספר, מסיבה כלשהי ה-ABS הפסיק לעבוד, הגלגלים ננעלו, ההגה לא הגיב וגם המנוע כבה (זה קרה למרות קלאץ' לחוץ). לאחר מיכן היה רשום ESP Failure ולא היה ניתן להדליק את הESP חזרה. גם לא לאחר התנעה מחדש והמתנה ממושכת (רשום בספר רכב שרשום ESP Failure גם במקרה של בעיה בABS). בעקבות זאת החלטתי לא להמשיך עד שאני אוכל לברר מה הסיבה לבעיה. כשהתחלתי לנסוע הביתה, אחרי מספר בודד של ק"מ ניסיתי להדליק שוב את הESP והוא נדלק בהצלחה ולכן עכש…
הודעה אחרונה מאת gil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום, באמצע טיול בעיר לפתע ראיתי מאזדה 3 יפהפייה, מעוטרת בניקלים..צבע מבריק..פנסים..ומין כתוביות משונות מאחורה. בפנים הכל עץ, מושבים מאוד מיוחדים, מערכת שונה..הכל מיוחד שכזה. האם יש למישהו מושג איזה דגם זה? יבוא אישי אולי? מהדורה מיוחדת? מאחורה למטה איפו שהסמל, שמתי לב לכיתוב משונה..תודה רבה למי שיעזור ...
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לפני כמה ימים החניתי את רכבי ליד אולם NOKIA, ביד אליהו, ת"א. המדרכה היתה צבוע בכחול-לבן, אבל היא נצבע לפני זמן קצר (בפעם הקודמת שהייתי שם, בערך שבוע-שבועיים לפני כן היא עדיין הייתה אפורה). לאחר שקיבלתי את הדו"ח הסתכלתי וראיתי שלא מופיע שלט המורה על חנייה בתשלום, רק מדרכה צבועה. האם יש לי סיבה לערער על הדו"ח מהסיבה הזו, או שלא חייב להיות שלט המורה על חנייה בתשלום. תודה רבה, מושיקו
הודעה אחרונה מאת 11moshiko11, -
- 17 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
ערב טוב חברה. לאחרונה התחלתי לשמוע על רפליקות של רכבים, בעצם רכבי דמה שבנויים מפיבר / פח, האם מותר להחזיק ברכב כזה? האם יש לזה רשיונות? כמה עולה ? נשמע מעניין, קרוב לוודאי שמה שאומר עכשיו ישמע חירטוט רציני למדי אך אני לא אחד שמבלבל במוח, באשדוד, יש לבחור אחד (אספן רכבים כבר שנים, גר 100 מטר לידי) רכב מסוג לבמורגיני שחורה, הרכב בלי זכוכיות, כולו מפונצ'ר ואפילו סקאלה והגה אין, מושבים יש, הרכב אחד על אחד עם למבורגיני מקורית, הרכב עכשיו נמצא במוסך "ראלקס" באשדוד מי שמכיר, מוסך מורשה טויוטה, הבעלים הוא משפץ ענתיקות ידוע, בקיצור - הבעלים של הלמבורגיני, או לפחות מכונית שנראית כמו למבורגיני (בדיוק) הכניס את הרכב למוסך ונאמר לי שהוא הולך לעבור שיפוץ רציני להבאת הרכב למצב חדש. …
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש את הגלאי הטוב ביותר שקיים היום בעולם, אחד כזה שמגלה כל סוג של מכמונת מהירות, מהמרחק הכי גדול ועם כמה שפחות אזעקות שווא ותקלות. בחיפושים שעשיתי ברשת מצאתי שני גלאי מומלצים והם: K40 CALIBRE ו- ולנטיין 1. מה ההבדלים בניהם? איזה מהם מומלץ יותר והאם קיים גלאי יותר טוב משניהם?
הודעה אחרונה מאת kfirkb, -
- 2 תגובות
- 933 צפיות
יום שישי בלילה,אני חוזר מבילוי אני נוהג עוד חבר באוטו,בכניסה לעיר מחסום של משטרת התנועה עומד בחור מסמן לי לעצור בצד עד פה הכל יפה. מבקש רשיונות ומסמכים ומקבל,הולך מאחורי האוטו עומד מול השמשה האחורית "צא החוצה בבקשה" אני יוצא,השוטר שואל אותי איפה השלט נהג חדש,כנראה שבמחלף (לקחתי את הסיבוב מהר טיפה)אז השלט שמונח על השמשה בין הפלסטיקים של הפגש לשמשה עף ובמקום לעמוד לרוחב נעמד במאונך מצד שמאל במקום ____ אז | בתשובה לשאלה השוטר עניתי לו "אתה לא רואה?" הוא כנראה חשב שזו התחצפות אז החליט לשחק אותה גבר "אתה מקבל על זה דוח" אני הולך איתו לניידת הוא מוציא את הספר הזה של התקנות שלהם ובו רשום משו בסגנון ברכב פרטי ומסחרי עד 4 טונות יש להציג שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית. ע…
הודעה אחרונה מאת Liran C, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
כרגע נתקלתי בבאנר שקפץ לעיני :ttp://62.90.166.152/yad2/Kitchens/Minsite/Motorola_Minisite_June08_v7.html , האם מישהו מכיר את המוצר הזה ?
הודעה אחרונה מאת gil_24, -
ביום שישי ה-15 לחודש איבדתי שליטה על הרכב בירידה שקרו שם טיפה יותר מכמה תאונות קטנות ולא מזיקות. אני נוסע בנתיב השמאלי,(המהירות שלי יחסית לסיבוב כנראה גבוהה מדי) אז האטתי כמה שיכלתי ולאחר הסיבוב האוטו התחיל לעוף לי מצד שמאל לימין בלי סוף, מצאתי את עצמי ממש קרוב לגדר הפרדה ואיכשהו הצלחתי לצאת מהסחרור ולסוע ישר,כעבור בערך שניה או שתיים של נסיעה האוטו בבום עף לי 90 מעלות לצד ימין ואני עף לכיוון עמוד שנכנס ישר בדלת שלי(הנהג) משם עליתי על כמה מדרכות והסתובבתי קצת וחבר שנסע מאחורי אומר שגם הייתי קצת באוויר עם האוטו, ולבסוף נעצרתי הדלת הייתה די הרוסה שהייתי צריך לבעוט בה כדי שהיא תיפתח. הייתי בחקירה יום שני האחרון והשוטרים פשוט לא נתנו לי לדבר או לנסות להגן על עצמי,התייחס…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 3 תגובות
- 906 צפיות
אני יודע שזה נושא חרוש בפורום, אבל אחרי חיפוש מעמיק, וקריאה של רוב הנושאים, לא גיבשתי הבנה. אני מעוניין להזמין זוג פנסים קדמיים לפולו שלי. לא מאיביי, אלא מאתר אחר, באירופה. לצורך העניין העסקה ביורו, ועוברת את הסכום של ה50$. זוג הפנסים 180יורו + משלוח 42יורו. איך עובד כל העניין של המשלוח? איך איפה/איך אני בוחר דרך איזו חברה לשלוח? (UPS,FEDEX,EMS וכו') מה עדיף לסכום כזה? כמה אני אצטרך לשלם מעבר למוצר+משלוח? איזה תהליכים צריך לעבור על מנת לקבל את המוצר? כעקרון, זה המוצר: http://www.orange-tuning.com/shop/product_info.php?currency=EUR&products_id=4633&language=en&sort=1a&osCsid=f5149a94155f6e089b7c03615f975c80 תו…
הודעה אחרונה מאת nex, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שזה נושא קצת מוזר. אני מאוד רוצה להתחיל לחסוך כסף שישמש אותי בעתיד. הבעיה - אני נחשב לבחור די בזבזן שקשה שלו לשמור על הכסף. לכן החלטתי לעשות צעד שונה אני יסביר: יש לי את האפשרות לפתוח תוכנית בבנק כמו כל אחד שרוצה לחסוך כסף, אבל אני "מפחד" : - אם אני אפתח תוכנית חסכון - הכסף יהיה תמיד נגיש - אם אני אפתח תוכנית חסכון לטווח הארוך - יכול להיות שאחרי תקופה מסוימת זה יהיה "כבד" בשבילי ו/או "ישעמם" אותי ,כי הכסף לטווח הארוך. כמו שרשמתי החלטתי לעשות משהו שונה : לקחת הללואה לרכב יד שנייה במחיר של 70K מהסיבות: - הכסף ישתמש אותי - אחרי כמה שנים אני יכול להתקדם וכך גם הכסף. - אני חייב רכב כך שהוצאות תמיד יהיו (ביטוח טיפולים וכו…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למיטב ידיעתי אין לייבא לארץ רכב עם הגה ימני. לא רכב חדש, ולא רכב אספנות. השבוע שמתי לב, שרכבי נקיון של העיריה (דגם שנקרא HOFMANS 426) נוסעים בעיר, עם לוחיות רישוי, כלומר יש להם כמובן רשיון רכב בתוקף, וביטוח חובה. פירצה בחוק ? ניתן להעלות לכביש רכב עם הגה ימני באופן קבוע ?
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני רוצה לשתף אתכם במקרה שקרה לי. אני עובד באחת מחברות הדלק הגדולות מזה שנה. לפני חודש וחצי , הגיע אלינו רכב פיאט פונטו סולר (כן סולר!) קרה והתבלבתי ,ודלקתי את האדם בבנזין . מיד אחרי שראיתי את הטעות הסברתי לאדם , ובקשתי / דרשתי שלא ידליק את הרכ (הרכב היה כבוי) לצערי הרב מדובר באדם לא הכי ישר , בעל מוסך שרצה לגזור קופון על חשבוני. למרות שיש דרכים הרבה פחות יקרות לטפל במקרה הוא החליט שהוא רוצה לגרור את הרכב למוסך שלו ולטפל בוא שם. לא היה לי הרבה ברירה , אולי זה לא "יפה" מבכינתו אבל זה זכותו המלא. דיברתי איתו שעה ארוכה וסכמתי איתו על סכום של כ400 שקל כלל הכל. אבל לפני 3 ימים , מנהל התחנה קרה לי , ו…
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לקוראים את המסמך הנ"ל קיבלץי מחבר, פעלתי לפיו ומצאתי אותו מאד שימושי. יכול להיות שיהיו שאלות ואולי גם שאלות קנטרניות. את האנרגיות החיוביות של הקוראים כדאי להפנות למנכ"ל משרד התחבורה על מנת שיפשט את התהליך ומספיק אם יעשה דבר אחד פשוט ושאינו מסובך טכנית: כל "הוראות הרישום" יהיו על המחשב ואין לכם מושג עד כמה זה יקל ויפשט ויקצר את העבודה של המכס ושל משרד הרישוי ייבוא אישי של כלי רכב.doc
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים. לפני חודשיים קיבלתי דו"ח בפ"ת משוטרת מתחילה שהיא כתבה לי "נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרור ב-42 המוצב במקום (ממה שראיתי,התמרור הזה מראה שעלי לנסוע אחרי התמרור ימינה בלבד) בכך שנסעת ימינה אחרי התמרור" (מה שסותר בשניה את מה שהיא כתבה מקודם). בכל מקרה,בסעיף של "נסיבות מיוחדות" שבו היא מתארת הכל לפרטי פרטים,היא כתבה בדיוק ההפך,כלומר,מה שקרה באמת. שבתמרור הזה אני לא נסעתי ימינה אחרי התמרור אלא נסעתי ישר לכיוונה. אני ערערתי לביטול לפני כחודש ולא החזירו לי תשובה מהמשטרה בטענה שעדיין לא קיבלו אותו.גם לא ראיתי אותו באתר שלהם. היום ראיתי את הדוח באתר. אבל מה שהכי הרגיז אותי,שישבה שם אז שוטרת מה זה מטומטמת שאני הייתי צריך ללמד אותה את החוקים ועל זה היא לא רצתה ל…
הודעה אחרונה מאת eggi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה קורה ליפנים לאחרונה? גם טויוטה ב 2003 עם המנועים וגם מאזדה 3 עם הצמות חשמל (והשטיחים) http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1331328
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת דומה לאודי R8 אבל עדיין יפה מאוד (חבל שאנחנו עדיין לא יכולים להנות ממנה בתמונות מלאות). רכב עם 313 כ"ס ורק 109גק"מ אני חייב לראות כדי להאמין. http://www.autobloggreen.com/2008/08/20/paris-preview-peugeot-rc-hybrid-concept/
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
מניעת גניבה - אונו 1 2
מאת GoodWIll- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
למה אני צריך לפחד כל כך מהבני דודים? למה אני חושב פעמיים אם להשקיע ברכב מכנית או אפילו להשקיע במערכת נורמלית? זה כל כך מבאס ההרגשה הזאת! יש לי מנעול הגה ומנעול גיר ואימבולייזר אבל אני יודע שאם הרכב מסומן כלום לא יעזור לי. אני גר באיזור ירושלים והם מגיעים גם לפה... מה אתם עושים בשביל להגן על הרכב? במיוחד אלו עם הרכבים הישנים. האם יש דרכים מתוחכמות,אולי מכניות להקשות עוד יותר על הבני *****? עצות ועידוד יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 9 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אני רוצה לבנות נגרר (כמובן בסדנה מורשת לצורך הרישוי) שעליו מתקן קל. אני צריך שזה יהיה גדול יותר מנגררים סטנדרטיים של רכבים פרטיים, אבל אין לי בעיה לעמוד במשקל כולל של 750 ק"ג וגם הרבה פחות. האם אפשר להוציא לעגלה גדולה רישוי עד 750 ק"ג ואז לגרור אותה עם רכב פרטי? האם בזמן מכירה אני אוכל להעלות את הרישוי חזרה למשקל המקורי ? או לחלופין ,אני יכול לקנות עגלה יד שניה ולהוריד ברישוי את המשקל המותר? אם המתקן מתחבר לנגרר ,אני צריך ריצפה ודפנות? תודה לעונים אומי
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 752 צפיות
במקרה ראיתי היום פוליסת ביטוח של רכב חדש (מדובר על מקיף). נכתב שם שהרדיו מבוטח בסכום מסויים, נדמה לי עד 1600 שקלים. למה? ברוב הרכבים המכשיר מקורי, וכמעט בלתי-גניב. (וגם אם גניב, אין סיבה לגנוב אחד). אותי זה סתם עיצבן. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי הרגע חזרתי מנסיעה קצרה, סתם בישביל הכיף. על פי מה שהראה המד באוטו עשיתי 53 ק"מ, במשולב (קצת בעיר וקצת מחוצה לה). ניכנסתי לתחנת הדלק לתדלק כשאני יודע שאני לא אמור לשלם יותר מ50 ש"ח. התחלתי לתדלק אבל מיד קפצה המשאבה. (אחרי שמילאה ליטר וקצת) מוזר חשבתי, ולחצתי שוב, ב 1.4 היא קפצה שוב. לפני זה המיכל היה מלא עד סופו. אגב שילמתי רק 9.1 ש"ח איך זה אפשרי שנסעתי 50 ק"מ בליטר אחד (כמעט)? למישהו יש הסבר? נ.ב נסעתי ממש אבל ממש כמו סבתא, (ולפי העצות של קלרקסון לחסכון בדלק ), אם ראיתי שהרמזור אדום, מיד הורדתי רגל מהגז, בירידות (באצ'קלון ליד הים יש כמה ירידות רציניות)נסעתי בניוטרל, מחוץ לעיר נסעתי 90-100 קמ"ש) בקיצור דיי חסכוני, אבל עדיין, לא ניראה…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 1 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכולם.. ברשותי יונדאי אקסנט 96 עם 245 אלף ק"מ ורציתי את דעתכם בנוגע להשתדרג לרכב אמרקאי הנ"ל, זה פחות או יותר אותו המחיר אבל ההבדל הוא שמיים וארץ מבחינות רבות ( חוץ מהדלק ) ,אני לא נוסע הרבה ק"מ בחודש, האם כדאי ללכת על זה??? תודה.
הודעה אחרונה מאת ferez, -
- 2 תגובות
- 851 צפיות
מישהו יודע
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 19.5 אלף צפיות
התחדשתי לי ב4 צמיגים כאלו, 800 ש"ח, יש חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
אחרי שנחשפה באירוע גרנדיוזי באיטליה, לפני מעט יותר משנה, הפיאט 500 נוחתת בארץ הקודש. הגרסא הידנית נמכרת תמורת כ-130 אלף שקלים חדשים ואילו עבור התיבה האוטומטית יתבקשו הקונים המאושרים להוסיף כ5 אלף ש"ח. בארץ מסתובבות כבר מספר יחידות אשר יובאו באופן אישי, אליהן הצטרפו לאחרונה 7 יחידות נוספות בייבוא רשמי של סמל"ת. שאר האנשים שברשימת ההמתנה לרכב ייאלצו לחכות למשלוח המכוניות הבא שיגיע בחודש ספטמבר. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3105834,00.html
הודעה אחרונה מאת tisan4us,