Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיאט 500 - עכשיו גם בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי במשך השנים, תמיד בסמל"ת אוהבים לתת מחיר התחלתי גבוה במיוחד ( כמו שעם השקת הגראנדה פונטו בארץ היא עלתה 110K!!!) . מי שרוצה מחיר נמוך יותר יתאפק חצי שנה - ואז המחיר ירד.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנציג יכול לומר "אבל מיני עולה הרבה יותר", בכלל אפשרי להשוות את ה 500 למיני?

המיני עולה על ה 500 בכל פרמטר, המנועים שלהם מאוד חזקים (ה1.6) וחסכוניים, ההתנהגות הכביש של המיני הרבה יותר טובה מה 500, ה500 בכלל מבוססת על אותה פלטפורמה של הפנדה.

גם מיני זה מותג, זה מותג שביסס את עצמו באירופה, אין מה להשוות את ה 500 למיני. בכל מקרה לדעתי ה 500 תימכר במספרים זעומים, אין מקום לגיר הרובוטי הנוראי שיש ב500.

חבל שסמל"ת לא מייבאים את הברבו החדשה, הבעיה היא שגם תג מחיר תחרותי הם לא יצליחו להשיג.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
הנציג יכול לומר "אבל מיני עולה הרבה יותר", בכלל אפשרי להשוות את ה 500 למיני?

המיני עולה על ה 500 בכל פרמטר, המנועים שלהם מאוד חזקים (ה1.6) וחסכוניים, ההתנהגות הכביש של המיני הרבה יותר טובה מה 500, ה500 בכלל מבוססת על אותה פלטפורמה של הפנדה.

גם מיני זה מותג, זה מותג שביסס את עצמו באירופה, אין מה להשוות את ה 500 למיני. בכל מקרה לדעתי ה 500 תימכר במספרים זעומים, אין מקום לגיר הרובוטי הנוראי שיש ב500.

חבל שסמל"ת לא מייבאים את הברבו החדשה, הבעיה היא שגם תג מחיר תחרותי הם לא יצליחו להשיג.

'

ה 500 יותר טובה מהמיני.

בכל דבר חוץ מאיכות יצור גרמנית\אנגלית לעומת פולנית\איטלקית.

ה 500 מבוססת על פלטפורמה של מכונית קטנה.

המיני היא קומבינה של BMW.

במיני שיפרו את המנועים עכשיו , הקודמים היו זוועה מדרום אמריקה.

למיני אין מושב אחורי אמיתי בגלל המתלים שלא מתאימים למכונית קטנה.

ל 500 יש מושב אחורי גדול.

ל 500 יש מנוע דיזל מעולה.

בFIFTHGEAR ה 500 הייתה יותר מהירה על מסלול.

אין כמו גיר רובוטי בצריכת דלק וביצועים.

הסיבה למכור את ה 500 בארץ:

כמו ששברולט מפרסמים את הקורבט כאחת מהמכוניות שלהם בשביל הדימוי הטוב.

כמו שמזדה כאילו מוכרים את ה MX5 בארץ בשביל הדימוי.

סמל"ת צריכם למכור את המיני בשביל להביא לקוחות לאולם התצוגה.

אם היו מציעים בחברות ליסינג פיאט 500 במקום מזדה 3,מה הייתם לוקחים?(השאלה מיועדת לרווקים ורווקות בלבד)

סמל"ת לא יצליחו להביא לארץ כמויות כאלה של מכוניות בשביל חברות הליסינג.

אייל

פורסם

אין ספק שהמחיר גבוה , אבל סכ"ה מיתגו אותה נכון לפי דעתי.

מכונית אופנתית לצפונבון הממוצע.

למען האמת לא הייתי מתנגד לאחת האברט כזו בשבילי.

תארוז לי אחד בצבע שנהב מטאלי עם 2 פסים אדומים.

פורסם
'

האם היו מציעים בחברות ליסינג פיאט 500 במקום מזדה 3,מה הייתם לוקחים?(השאלה מיועדת לרווקים ורווקות בלבד)

בחלק מחבות הליסינג אפשר היה לקבל סיטרואן C3 במחיר טיפה יותר גבוה ממאזדה3/פוקוס.

עדיין, זה לא הצליח, ולא נראו המוני C3 ליסינג על הכבישים, למרות שאחוז הצעירים הרווקים, שמשתמשים ברכב ליסינג, גבוה מאוד.

פורסם
'

אם היו מציעים בחברות ליסינג פיאט 500 במקום מזדה 3,מה הייתם לוקחים?(השאלה מיועדת לרווקים ורווקות בלבד)

למעשה אם היו אפילו מציעים לי מאזדה 6 או פיאט 500 הייתי הולך על הפיאט.

אני נגד כל המכוניות ליסינג האלו אני מעדיף ידני בכל מחיר מאשר מכונית המונית שעושה רע לראות ורע לנהוג.

S2000

פורסם
מצטער לומר אבל בגדול, הוא צודק. בהנחה וה-500 מגיעה ברמת אבזור גבוהה, המתחרה שלה בארץ צריכה להיות המיני - פשוט כי אין מכונית פרימיום קטנה אחרת שנמכרת כאן. ביחס לתמחור המוגזם של המיני, ה-500, שאין ספק שהמחיר שלה יקר באופן יחסי למה שהיה צריך להיות, היא כמעט מציאה.

אין ספק שהמחיר גבוה , אבל סכ"ה מיתגו אותה נכון לפי דעתי.

מכונית אופנתית לצפונבון הממוצע.

500?! מתחרה במיני?! :screwy:

בלי תיבה אוטומטית ועם סמל של פיאט בחזית צריך גאון שיווקי כדי להפוך את החיה הזאת למתחרה אופנתית במיני.

זה כמו שפופא מיפו יעלה את מחיר ההמבורגרים שלו ב200% ויכריז שהוא מתחרה אופנתי בבלאק (או אגדיר), או שאובונוטו יתחילו לגבות תשלום על מערכת ההפעלה שלהם ויכריזו שעכשיו הם מתחרים בווינדוס ויסטה.

יש דברים שגם מחיר גבוה יתקשה למתג כיוקרתיים ו"שווים". לדעתי ה500 היא אחת מהן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מתי הספקת לנהוג על ה500 ?

אנא, שתף אותנו בעוד חוויות.

500 זמינה בחברות השכרה בחול - אחותי נהגה בה ביוון בטיול.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני יודע.

ההודעה שלי הייתה הערה צינית לבחור, שרשם, שיש ל 500 גיר נוראי, והתנהגות כביש הרבה פחות טובה מהמיני.

משום מה, יש לי הרגשה, שהוא לא נהג על הרכב.

פורסם
500?! מתחרה במיני?! :screwy:

בלי תיבה אוטומטית ועם סמל של פיאט בחזית צריך גאון שיווקי כדי להפוך את החיה הזאת למתחרה אופנתית במיני...

למה בלי גיר אוטומטי?

בגלל שהוא רובוטי?

ישראלי מצוי לא מבין מה ההבדל.

אירופאי מצוי מעדיף גיר רובוטי כי הוא יותר טוב.

אייל

פורסם
זה כמו שפופא מיפו יעלה את מחיר ההמבורגרים שלו

פופא לא פשט את הרגל?

כמה פעמים שעברתי שם החנות שלו הייתה סגורה:-(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
למה בלי גיר אוטומטי?

בגלל שהוא רובוטי?

ישראלי מצוי לא מבין מה ההבדל.

אירופאי מצוי מעדיף גיר רובוטי כי הוא יותר טוב.

בטח שלא מבדיל, בשל כך הפכה הגרנדה פונטו הרובוטית ללהיט היסטרי בארץ..

"אירופאי מצוי", איזו הגדרה מדוייקת להפליא.

אותו "אירופאי מצוי" גם קנה זוועות מוטוריות כמו פיאט רגאטה וכרומה, שלא לדבר על אוסטין אלגרו ומוריס מרינה, או אסקורט MK4. (90-98

ונשמח אם תסביר לנו למה גיר רובוטי שמטלטל את נוסעי המכונית כהוגן, הוא "יותר טוב".

ובקשר לאירופאים - הגיעה העת להפסיק לייחס להם אנינות מוטורית ברמה כה גבוהה.

עד לפני כמה שנים הם ייצרו מכוניות ללא מזגנים, בטענה שאין בהם צורך.

ואותם אירופאים כה אניני טעם ונאורים, מנעו במשך שנים ארוכות מכירה חופשית של מכוניות יפניות, כי הם ידעו בדיוק שמצפה להם גורל דומה לזה של תעשיית הרכב האמריקאית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם הגיר הרובוטי של ה-500 זהה לזה של הפנדה (ואני חושב שכך הוא הדבר) אז אחרי נהיגת מבחן די ארוכה וממצה בפנדה אני יכול להעיד שמדובר באחד הרובוטיים הטובים ביותר שבנמצא - כפי שניתן לצפות מיצרן שמפתח ומיישם את הטכנולוגיה כבר שנים ארוכות (להבדיל מטויוטה, שעל הנסיון הראשון שלה בתחום מתענגים אלפי נהגי ליסינג מדי יום).

• תוכן חדש...