Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמודי.

אתה אכן בפורום הלא נכון.

יש כאן מומחים לרכב שאין בשום פורום אחר. ואני יודע כי אני "מסתובב" כאן כבר כמה חודשים (וכותב כבר חודש).

מה שאתה צריך זה יעוץ משפטי. יש לך את הלשכה ליעוץ משפטי של משרד המשפטי שייעצו לך חינם וילוו אותך למשפט בבית הדין לעבודה אם חלילה ידרש. כי כמו שכבר אמרו לך כאן אינך אמור לשאת בשקל עלות מכיסך גם אם מדובר ברשלנות.

המעביד יכול לתבוע אותך על נזק רק אם יוכיח שבצעת אותו בזדון. בכל שאר המקרים המעסיק אמור לשאת בכל הנזקים וההפסדים שקורים במקום העבודה.

כשם שאינך שותף לרווחיו אינך אמור להיות שותף להפסדיו.

ניצלו את היותך צעיר וחסר נסיון וגזלו ממך 400 שקלים שעבדת עבורם קשה.

בקיצור-אני לא יודע אם קישורים עובדים כאן אבל זו הלשכה לסיוע משפטי חינם. פנה אליהם. (משאירים להם הודעה מנומסת במשיבון והם חוזרים תוך יום-יומיים) תדגיש להם בהודעה שאתה על סף פיטורים וצריך יעוץ דחוף באיסוף מסמכים וכאלה.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/SiuaMishpati/Odot.htm

שיהיה בהצלחה ואל תוותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לפגוע בעניין השרשור:

כל מי שטוען כנגד (וגם בעד) מועדפת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221926

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סליחה שאני אומר את זה, אבל לא מבין את החבר'ה שעובדים בתור מתדלקים ומשלמים מכיסם על נזקים (לא מדבר על חוסרים, זה משהו אחר,ובמקרה כזה לרוב חיוב העובד מוצדק).

ראשית, לכל תחנת דלק יש ביטוח למקרים של נזקי רכוש.

דווקא בגלל שכתבת שמנהל התחנה איים לפטר אותך,אני הייתי מודיע לו חגיגית שאני לא מתכוון לשלם מכיסי בגין הנזק, ושאני גם מתכוון לתבוע אותו (את מנהל התחנה) בבית דין לעבודה על כך שאיים לפטר אותך בגלל טעות שקרתה, ובמקביל מסביר לו בצורה עדינה שאם ייגע לך במשכורת באיזושהי צורה אתה תתבע אותו גם על זה.

ונראה את אותו מנהל תחנה באמת הולך ומפטר אותך או מפחית ממשכורתך בגין אותה טעות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סליחה שאני אומר את זה, אבל לא מבין את החבר'ה שעובדים בתור מתדלקים ומשלמים מכיסם על נזקים (לא מדבר על חוסרים, זה משהו אחר,ובמקרה כזה לרוב חיוב העובד מוצדק).

גם כאן אותו דין.

אם אתה חושב שגנבתי, או התרשלתי בניהול קופה, תגיש תלונה במשטרה ותתבע אותי לדין.

לאף אחד אין אישור לגעת לכם בשכר.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

עכשיו אתם לומדים איך העשירים מתעשרים והעניים נדפקים.

חברות הדלק גובות נזקים מהמתדלקים.

סופר מרקטים גובים חוסרים מהקופה מהקופאיות (ד"א - אם יש עודף, אז כמובן שהוא לא הולך לכיס של הקופאית אלא לסופר).

פעם חברה שלי לשעבר עבדה בתור קופאית.

ביום סה"כ הסתכם הסכום שעבר אצלה בכמה עשרות אלפי שקלים.

היה לה עודף של אני חושב 20, 20 ומשהו שקל בקופה.

הכל הועבר לקופאית ראשית.

יום אחרי היה לה חוסר של אני חושב סביבות ה-11 שקל, היא הייתה צריכה לשלם שקל מהכיס שלה, במזומן במקום. (כל סכום מעל 10 שקל משלמים).

כנ"ל עם חברות הביטוח שמנסות לעשות קומבינה על חשבוננו.

מה תעשו? תתבעו? יאללה לכו תתבעו.

97% מהאנשים לא תובעים.

וה-3% הנותרים שתובעים, אחרי סבל וייסורים מקבלים את מה שמגיע להם מראש ע"פ חוק.

אז ככה יוצא שהביטוח שילם ל-3% מה מגיע להם.

ועל 97% עשה קופון.

ובכל מקרה לא שילם אקסטרה לאף אחד, כי השופט לא אוהב "שמנפחים" את התביעה.

אם שופטים היו קובעים פיצויים אסטרונומיים לתובעים שיוכיחו צידקתם וברור שנוצלו וניסו לגזור עליהם קופון, הייתם רואים שמבחינה כלכלית היה עדיף לחברות להיות הגונים.

כל עוד מבחינה כלכלית עדיף להיות נוכל, זה מה יהיה.

פורסם

אנחנו גולשים פה לאוף-טופיק ותיכף ימחקו אותנו אבל אלו דברים שיכולים להרתיח לי את הדם.

כל כך קל לפגוע באנשים האלה. כי הם חלשים. בד"כ או צעירים או עולים חדשים או מועסקים בלתי מקצועיים שחוששים למקור הפרנסה שמספק את המזון הבסיסי לילדיהם.

אני רוצה לראות מנהל משמרת/בעל תחנה/מנהל סניף או כל מנהל זוטר כזה מתעסק עם "סוללת היועצים" שאפילו עצמאי זוטר ותפרן כמוני מעסיק (יועץ משפטי,רואה חשבון וכו'). לא צריך פה את ששי גז.

תאמינו לי, גם את המעטפה מהעו"ד שלי שעובד מדירת חדר ברמת גן, אותו נבלה יקרא תוך פעולת מעיים נמרצת במיוחד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין לך מה לחשוש מלסרב לשאת בשקל נזק. לא חשוב על מה החתימו אותך. גם אם לא מלאה לך שנה (בהנחה שנשאר לך חודש להשלים לשנה, גם אם נשארה לך תקופה ארוכה יותר, אבל אז תצטרך להוכיח שהפיצוי הוא הסיבה לפיטורין), אם יפטרו אותך, יהיו חייבים לתת לך "הודעה מקדמת" ופיצויי פיטורין.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שעובד שכיר צריך לשלם מכיסו על תאונה כזו?

בכל מקרה אני חושב שהנהלת התחנה היא האחראית הישירה ואתה לא צריך להוציא אגורה מהכיס שלך וזה שבכלל הגעת איתו להסדר זה יפה מצידך אבל אל תצא פרייר ואם צריך תלך לבהמ''ש.

פורסם

קודם כל החוק אוסר לנכות משכרו של עובד אפילו אגורה ללא הסכמה מראש שלו ולכן אל תסכים בשום פנים ואופן (זה הופך את הסכום מהחזר כסף שנגבה שלא בצדק שעליו תקבל ריבית מצחיקה להלנת שכר ששם תקבל סכום הרבה יותר גבוה). זה תופס אפילו במקקרה של דוחות שאמורים לחול על העובד לפי הסכם ההעסקה אלא אם מצויין בהסכם שלמעסיק מותר לנכות את הסכום.

לגבי איום בפיטורים אין לך מה לפחד כי פיטורים מהסיבה הזו לא חוקיים ותקבל את פיצויי הפיטורים שלך דרך בית דין לעבודה כולל הודעה מוקדמת (של שבועיים שכבר מביאים אותך ל 11.5 חודשי עבודה שמזכים כבר בפיצויים).

כמעסיק אני אומר לך שמי שמנסה להפיל על העובדים שלו נזקים מהסוג הזה הוא אדם רמאי ושפל. על נזקים של עשרות אלפי שקלים שעובדים גרמו לי בגלל רשלנות (למשל לשבור מיטה של מחרטה בגלל שהחרט קרא עיתון ולא שם לב שמחזיק הסכין הגיע לפוטר וחלק במשקל 340 ק"ג עף מהמכונה) לא חשבתי אפילו לשנייה לדרוש מהם השתתפות כלשהי כי אם אני בחקרתי עובד מסויים לעבודה מסויימת האחריות שלי והוא לא שותף לא להצלחות ולא לכשלונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי הצבא עבדתי בתחנת דלק וגם אני עשיתי קוקטייל, גם שם הרכב לא הניע לאחר התדלוק. כשהבחנתי בטעות (שמקורה היה ברצון הלקוח להשאיר לי טיפ מ100 ש"ח ולכן ביקש 96 וגם קיבל 96(-: ), דחפנו את הרכב לשירותי הסיכה הסמוכים לתחנה ולאחר ריקון מיכל ושטיפתו בסולר הכל המשיך כרגיל. עלות שירותי הסיכה 100 ש"ח אשר שולמו ע"י התחנה וכך גם עלות הדלק 96

למזלי עליתי על זה לפני ההתנעה משום שמדובר במונית מרצדס חדשה וזה יכל להיות יקר מאוד וגם הנהג היה אדם ישר, קיבל את התנצלותי הכנה על אי ההבנה והמשיך בשלום לדרכו.(ד"א בסוף לא קיבלתי את הטיפ (-: ).

פורסם

היי, אני יכול להגיד שהוא ידע בוודאות שהוא עושה עליך קומבינה, אני יכול להגיד גם יותר מזה:

הוא הוריד את הרכב מהגרר בתוך תחנה אחרת, מילא עוד 20 ליטר סולר, הניע ונסע !!!

ללא ריקון הדלק, ללא ניקוי, ללא שום נגיעה ברכב.

5 ליטרים של בנזין במיכל של 40 ליטר סולר, לא יהיו משמעותים.

אפשר לשאול את זה כל בעל מכון דלק, גם את הבחורים שעוסקים בניקוי מיכלי דלק לאחר קוקטייל במקום האירוע, כשאתה מצלצל אליהם בטלפון השאלה הראשונה היא כמה דלק מסוג לא נכון הוכנס לטנק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איפה אמיר שליט כשצריך אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...