Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה תחתונה:

גם אם תשרוף לו את האוטו לא יכולים להוריד לך שקל במשכורת אם לא תובעים אותך. (יכולים אבל זה לא חוקי בעליל)

אתה בעבודה ואמור להיות מבוטח, אם האדם רוצה ממך כסף ישירות זה אמור להיות עניינה של החברה בה אתה עובד, הם צריכים לעמוד מולו ואחרכך לסגור איתך את החשבון, שוב לא ע'י קיזוז מהמשכורת אלא ע'י תביעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשית טעות שלא ערבת את מנהל התחנה שלך.

למה לא ערבת את מנהל התחנה ? זה לא חוסר בקופה, זה יכול להיות מהלחץ התבלבלת, (נדיר אבל יכול לקרות נכון?) רצית להתחשבן מול הלקוח באופן אישי? זה היה השיקול? (ליגיטימי לחלוטין במקרים מסויימים - במיוחד אם אתה חדש ואתה מפחד מההנהלה או כל דבר אחר) .

אני גם מסמכים עם הענין הזה שזמן של לקוח = כסף - במיוחד בתקלת אנוש מהסוג הזה.

פורסם

הסיפור מורכב בהרבה.

ברור שדיברתי עם מנהל התחנה על הנושא.

ואף הסברתי לו שזה לא חוקי לבקש ממני כסף , אבל במקרה שכזה אני יפוטר ,ורק בסוף החודש הזה אני יהיה שנה בעבודה .

אם הוא יפטר אותי עכשיו אני לא זכאי לפיצויים.

שאתה מתחיל עבודה בתחנת הדלק ,אתה חתום על חוזה שכל נזק מהסוג הזה הוא על חשבונך , נכון במקרה כזה החוזה לא חוקי .

ולכל אלה שאומרים שיצאתי "בזול" .

לכל תחנת דלק יש איש מטעמה , שבא עם המכשור הנכון , מנקה את ההמיכל ומחליף מה שצריך בסכום של 400 ש"ח.

אותו אדם לא רצה , כי הוא רצה לגרור למוסך בבעלותו! (יש לו מוסך!)

נ.ב

התדלוק היה בסה"כ ב 5 ליטר , ולא הוא לא שילם על הדלק.

פורסם

לדעתי, ואני ממש לא מגזים, תמשוך את זה קצת, תקבל את המשכורת על החודש האחרון, ותתפטר.

בלי לזלזל באף אחד- לא נראה לי שתתקשה למצוא תחנת דלק אחרת.

פורסם

אתה עובד כמו שכיר? מרוויח כמו שכיר? יש לך סטטוס של שכיר?

אם התשובה חיובית, הרי שיש לך גם אחריות של שכיר.

אתה לא אמור לשלם נזקים שנגרמו בשוגג.

פורסם

חד משמעית אתה לא אמור לשלם!

לא 400 ולא 4 ש"ח.

אתה שכיר שם.

אתה לא נהנה מהרווחים של התחנה וגם לא אחראי לנזקים, אלא אם כן הוכחו שנגרמו על ידך במזיד.

וגם אז, רק אחרי שתתבע ותגיע להסדר או תורשע במשפט.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

בשום פנים ואופן לא לשלם מהכיס שלך, גם ההיגיון וגם החוק מגבים אותך.

זה שחתמת על החוזה לא אומר כלום, זהו חוזה בלתי חוקי (לפי מה שאתה מתאר) ולכן הוא בטל.

במידה ויפעילו נגדך לחצים בלתי חוקיים, למשל אי מתן משכורת או ניכוי הסכום המדובר מהשכר בכוח, קבל את המשכורת, שמור את כל הקבלות והתלושים, תתפטר וחפש עו"ד דין שיקח את העניין לבית המשפט.

קח בחשבון שהתהליך עלול להגרר כשנה, שנה וחצי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קרה לי מקרה דומה רק שאני הייתי הלקוח.

באותו רגע פתחנו את הפקק של הטנק ריקנו אתו, יש לצין שלא הנעתי את האוטו, שמנו סולר ונגמר, כמובן שאת עלות הסולר הוא שילם ותו לא!

אני לא מבין למה לא עשית ככה! באותו רגע!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני לא רואה טעם להיכנס לחישובים ועלויות.

כמו במקרה של תאונה, לא ניתן להכריח את בעל הרכב הנפגע לתקן את רכבו במוסך של הנהג הפוגע בכדי שיצא יותר זול (גם אם מדובר ביישור הקצה של הפגוש), כשמדובר באפשרות לנזק מכאני משמעותי נכון הדבר שבעתיים. מן ההגיון שבעל הרכב ירצה את הטיפול הטוב ביותר למכוניתו, לרבות הטיפול היקר ביותר ובטח אם מדובר בבעל מוסך המעוניין שהדבר יעשה תחת ידיו ופיקוחו.

לעניין הנזק האפשרי,

באחד הפרקים של FifthGear עשו ניסוי של תדלוק לא נכון, בנזין במכונית דיזל ולהיפך.

הניסוי כלל התנעה של המנוע ונסיעה עד שהמכונית נעצרה.

לאחר מכן נוקה מיכל הדלק והרכב תודלק בדלק התקין.

התוצאות הראו שבניגוד לדיעה הרווחת, לאף אחת מהמכוניות לא נגרם שום נזק.

לגבי מי משלם - לכל מקום עבודה שמכבד את עצמו ישנה פוליסת "ביטוח רשלנות מקצועית" של מי מעובדיו. הסיבה לקיום פוליסה כזו הינה שבמקרה של נזק שנגרם על ידי העובד, מחויב המעביד לשלם את הנזק ואסור לו לנקות עלות זו משכרו של העובד. כל פעולה אחרת מנוגדת לחוק אלא אם ימצא סעיף מיוחד ששופט יסכים לקבלו כ"עוקף" חוק.

כל אחד צריך לדעת שעל טעויות משלמים ואם המעביד יפטר את העובד בשל טעות כזו, הצדק עימו (המעביד כמובן). יחד עם זאת, ייתכן והדבר הנכון ביותר לעשות הוא להגיע לסיכום עם המעביד על השתתפות העובד מתוך רצון טוב בחלק מסוים מהעלות (למשל עלות הדלק) בכדי שכל הצדדים יצאו מרוצים.

דני G.

פורסם

סולר במקום בנזין לא יגרום לנזק רק הרכב יתקע אבל הפוך הסיפור יכול להגמר בנזק יקר מאוד למערכות ההזרקה. ככל שהמערכת מתקדמת יותר כמו למשל מסילה משותפת כך גם הנזק רב יותר ויקר יותר.

אם הרכב לא הותנע לאחר התדלוק השגוי הסיפור היה אמור להגמר בעליות גרירה ופירוק והרכבת המיכל. 400 ש"ח מקסימום ואני מגזים! (ללא גרירת הרכב).

פורסם

חח.. אני מזדהה איתך, רק שאצלי זה נגמר בנזק של 50 ש"ח.

כשעשיתי את המועדפת בתחנת דלק בטעות תידלקתי מכונית "קאנגו" בסולר, במקום באוקטן 96.

אחרי שעתיים אני שם-לב למכונית שנכנסת לתחנה מוקפת בעננים לבנים, כשהבחור יצא מהרכב הבנתי את הטעות שלו, ואני בכוונה מדגיש שלו כי הוא בעצמו אמר לי להשים סולר, למרות כל הצעקות והמילים הלא יפות שקיבלתי ממנו, הוא לא הצליח להפיל את האשמה עליי, אמרתי לו שיש מצלמות והכל מתועד, הוא גם האמין שיכולים לשמוע דרכם את הקול שלו, אחרי שהוא איים לפנות למנהל התחנה, אמרתי לו שאני מוכן לפצות אותו בסכום של התדלוק (50 ש"ח), והוא הסכים.

המקרה שלי הסתיים בטוב, לא ערבתי את המנהל תחנה, ואף אחד עד היום לא יודע מזה =]

אני בחיים לא הייתי משלם יותר מ-100 ש"ח, אל תוותר, במקרה שאתה מתאר חייב להפעיל את הביטוח שיש לתחנה, ויש כזה!

המון בהצלחה, ואל תהיה פראייר!

פורסם

תנהל רישום מדויק של השעות שלך , תדאג שיופיע בסיכום חודש מספר שעות ,אם יורידו לך כסף תתבע אותם .

תדאג שלפני שאתה מדבר על תביעה יש לך הוכחות לכמה עבדת ושלא שילמו הכל.

אם תצליח להוציא מהם גם מכתב שדורש ממך לשלם את זה בכלל טוב.

אם אתה עובד שם שנה , יש לך כבר את המועדפת , תדאג שלפני שאתה רב איתם יש לך ביד את כל המסמכים למועדפת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...