Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב עם הגה ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי אין לייבא לארץ רכב עם הגה ימני. לא רכב חדש, ולא רכב אספנות.

השבוע שמתי לב, שרכבי נקיון של העיריה (דגם שנקרא HOFMANS 426) נוסעים בעיר, עם לוחיות רישוי, כלומר יש להם כמובן רשיון רכב בתוקף, וביטוח חובה.

פירצה בחוק ? ניתן להעלות לכביש רכב עם הגה ימני באופן קבוע ?

426_algemeen.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כנראה מאחר ואין ייצור של דגם עם הגה בצד שמאל,

או מאחר והנ"ל מוגבל במהירות/מוגבל לעיר עצמה.

ובכל מקרה,

חוץ מרכבי אספנות ספציפים,

היום כבר הכללל מיוצר עם הגה ימין/שמאל.

אולי יש דגם או שניים יוצאי דופן.

אגב באנגליה, FORD GT המיוצר עם הגה בצד שמאל בלבד,

מורשה לייבוא, מאחר והכמות שלו מוגבלת.

----

פורסם

רכב עם הגה ימני אסור בייבוא. אני חושב שרכבי הניקוי של העירייה מצויידים בהגה ימני מהעובדה הפשוטה שהם נוסעים בכוון התנועה והמברשת עובדת תמיד על המדרכה הימנית. כדי לוודא שאכן הניקוי התבצע כמו שצריך רצוי שהנהג ישב קרוב לצד ימין שיוכל לראות בדיוק מה מתרחש. אני מאמין שבאנגליה הרכבים האלה מצויידים דווקא בהגה שמאלי, מאותה הסיבה בדיוק.

פורסם

אם הוא אסור בייבוא, איך הוא בדיוק נוסע פה עם מספר רישוי ? (ברורה לי הסיבה הטכנית לכיוון ההגה, לא זו השאלה שלי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש מלא רכבים כאלו בארץ עם הגה בצד ימין, כנראה מהסיבה הפשוטה שזה יותר קל לנקות את הכבישים שהגה בצד ימין.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

רז, זה די פשוט - כל מה שאתה צריך לעשות כדי לייבא איזו קייטרהם מאנגליה זה לתקוע לה מטאטא גדול בצד ימין ולבקש שתוגדר כמטאטא כבישים מהיר. מהיר מאוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רז,

מספר צהוב או שחור ?

לוחיות הרישוי הינן צהובות למטאטאים הגדולים ושחורות לקטנים.

אגב, גם רכב עם לוחית שחורה עובר רישוי אבל ע"י בוחנים של משרד העבודה.

פורסם

שמעתי פעם שהרכבים הנ"ל מצויידים במערכת היגוי מיוחדת שבה ניתן להעביר את ההגה מצד שמאל לצד ימין וההיפך לפי הצורך, אפשרי?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אגב,

כן אפשרי לייבא רכב עם הגה ימין לארץ,אבל רק לתייר או לישראלי שחי בחו"ל, וגם זה בתנאי שהרכב מובא לארץ למטרת ביקור בלבד, ובעל הרכב מתחייב לכך שלאחר 4 חודשים או חצי שנה (לא זוכר בדיוק) הרכב יוצא חזרה מהארץ.

זו אחת הסיבות שכאשר הרכב נכנס לארץ, בעל הרכב מפקיד ערבון בגובה המס שמשולם על רכב כזה, ואת הערבון הזה הוא מקבל חזרה לאחר הוצאת הרכב מהארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסעתי השבוע בכביש החוף מאחורי משאית עם מנוף (סליחה על אי הזיהוי) מהסוג שמשמש לאתרי בנייה.

מאחור היה שלט "הגה ימני". המשאית היתה חדשה למדי (וכמובן לא היה נהג במקום המקובל, משמאל:roll:).

מסתבר שיש חריגים.

:turn-l:
פורסם

למנופים ומשאבות בטון יש תנאי יבוא ושימוש מיוחדים, לכן אפשר לייבא גם הגה ימני (רק לא ברור למה), גם יותר מ-4 סרנים, וגם אפשר לייבא משומשים.

אז כנראה שיש גם תנאים מחוחדים למטטי כביש - לפחות חלק מהמטטים הקטנים הגיעו משומשים - על אחד מהם ראיתי שם של בעלים הקודמים (חברה) של אותו רכב.

ד"א, באנגליה משתמשים בפטנט כזה:

dualst.jpg

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...