Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הייתי שם היום.

היה ממש מבאס לראות את מה שקרה, ועוד כ"כ מוקדם בתרגולים! :?

אני יכול להבין אותו - אם ה-206 (2002, ידנית, 1.4, ללא ABS, יותר מ-120K ק"מ) שלי שרדה את כל היום הזה בלי להתלונן, אין סיבה שה-S3 החדשה שלו תתפרק על ההתחלה...

ורק משפט אחד קצת אופ-טופיק לסיום: היה מעולה, ונהניתי מכל רגע (במיוחד מהג'ימקאנה, שם הייתי רק שניה וקצת איטי יותר מטוארג V10 :-))!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שיש תחושת אכזבה.

אבל מצד שני, באמת, בסוף התקלה נעלמה...חוץ מזה, אני די משוכנע שבסוף מדובר על משהו שניתן לסדר..

אשמח לעידכון בקשר לנושא (נושא בטיחותי מהמעלה הראשונה).

חוץ מזה, נראה לי אוטו מדהים :)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קודם כל שיגלו מה היתה התקלה, לא נראה לי שזה יהיה פשוט כל כך כי תקלות כאלו בד"כ חמקניות.

אחרי שיתקנו (או יחשבו שתיקנו), אתה יכול לבקש פיצוי על הקורס שהבזבז לך, שיתנו לך איזה טיפול חינם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הקורס לא בוזבז, אני אעשה אותו שוב במועד מאוחר יותר ללא תוספת תשלום - תודה למסלולים.

זה שעכשיו ה-ESP\ABS עובדים זה לא אומר שהתקלה נפתרה. זה יכול לקרות שוב בזמן שצריכים את המערכות הכי הרבה.

בגלל זה אני מקווה שיהיה אפשר להגיד בדיוק מה קרה ע"פ המחשב רכב ומשם נדע איך להמשיך. תיקון קל\פגם יותר רציני\אין בעיה בכלל ומדובר בפעולה נורמלית של המערכת... who knows.

פורסם
אני לא מתכוון לשקר להם ובקורס לא עשיתי שום שימוש בלתי סביר ברכב. בלימת חירום זה שימוש סביר בהחלט, במיוחד בS3.

קרא את הקישור הזה לפני שאתה מחליט לדווח על הקורס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ידוע שתביעת ביטוח בריאות למשל, כשמתגלה כי הלקוח לא גילה מצב בריאותי קודם ומימוש הביטוח נדרש לשם טיפול בבעיה קשורה באותו מצב קודם, גם אם בעקיפין ובאופן מאוד קלוש, לרוב תדחה לאלתר. סתם חומר למחשבה.

פורסם
גם אני הייתי שם היום.

היה ממש מבאס לראות את מה שקרה, ועוד כ"כ מוקדם בתרגולים! :?

אני יכול להבין אותו - אם ה-206 (2002, ידנית, 1.4, ללא ABS, יותר מ-120K ק"מ) שלי שרדה את כל היום הזה בלי להתלונן, אין סיבה שה-S3 החדשה שלו תתפרק על ההתחלה...

ורק משפט אחד קצת אופ-טופיק לסיום: היה מעולה, ונהניתי מכל רגע (במיוחד מהג'ימקאנה, שם הייתי רק שניה וקצת איטי יותר מטוארג V10 :-))!

לפי דעתי, להיות אחרי הטוראג שיש לך פזו 1.4 ידנית זה לא כבוד גדול... :-)

אבל הכי חשוב שנהנת, ויותר מכך = שלמדת!

פורסם
לפי דעתי, להיות אחרי הטוראג שיש לך פזו 1.4 ידנית זה לא כבוד גדול... :-)

אבל הכי חשוב שנהנת, ויותר מכך = שלמדת!

אומנם יכלתי לצמצם בעיקולים, אבל בחלקים הישרים יותר של המסלול לא היה לי סיכוי מולו.

הוא שוקל פי 2 מה-206 שלי, אבל יש לו כמעט פי 5 סוסים...

פורסם

הייתי היום במוסך. אכן במחשב רכב רשום שהייתה תקלה בESP unit... תקלה ספורדית (חולפת).

כרגע הכל תקין עכשיו והם רצו שאני אבוא שוב עוד כמה ימים עד שבוע כדי לראות אם יש משהו שחוזר.

לא היה להם רעיון מה יכל לגרום לבעיה. גם רק זרקו כל מיני שטויות כמו לכלוך על החיישן, שמי שהרכיב את האיתוראן הזיז משהו וכו'.

כרגע אני לא מתכוון לתת להם לפרק ולגעת ברכב עצמו כדי שלא יעשו יותר נזק בעצמם, במיוחד כשאין להם בכלל כיוון ולא נראה שיש להם מושג מה יכול לגרום לזה.

אחרי דיבור עם מנהל השירות ונסיונות (רבים...) לגרום לו להבין שהרכב לא בטיחותי, במיוחד אחרי שהוא אמר ש"אם זה קורה שוב אז לבוא אליהם ישר" ושאם זה יקרה שוב, לא בטוח שיהיה מי או מה להביא אליהם ישר, הצלחנו לשכנע אותו לברר מול מרכז השירות העולמי של אודי לגבי הבעיה, לראות אם בעיה כזאת ארעה בעבר ברכבים אחרים. הוא אמור לחזור אלינו בימים הקרובים.

זהו. אין יותר חדש. כפי שצפיתי, לא קיבלתי יותר מידי מידע מועיל מהמוסך.

כרגע רק נשאר לי לחכות לתשובה שלהם לפני שאני מחליט מה לעשות הלאה.

פורסם

כ"כ צפוי.

לי עשו עדכון לתוכנת ניהול מנוע, ואף אחד בצ'מפיון (שירות מרכזי או פליקס) לא ידע להגיד לי על מה ולמה, חוץ מזה שתמיד יש עדכונים שלפעמים מעדכנים את יחס האוויר, דלק וכדומה. נו שויין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לתפוס תקלה לא יציבה זו משימה קשה - כמעט בלתי אפשרית.

מצד שני למוסכי היבואן אין שם טוב ולכן רמת הסבלנות כלפיהם נמוכה מאוד.

מצד שלישי ישנו רוכש רכב ששילם סכום לא מבוטל ודורש (מבחינתו בצדק רב) מוצר מושלם.

בקיצור - אני מאחל שהתקלה תופיע שוב והפעם באופן יציב, רק כך ניתן יהיה לתקן אותה בצורה מושלמת.

פורסם

אולי אפילו תנסה להגיע אליה במכוון באיזה מגרש ריק.

מאחל המון הצלחה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם המחשב רשם שאכן הייתה תקלה (אפילו אם חולפת), אז למה לא להחליף את החיישן וזהו? לחשוב אם זה חולף או לא ולקבל השערות ממכונאי זה חסר תועלת. לעזאזל, רכב ב-300K ש"ח ובאחריות - תדרוש שיחליפו את היוניט וזהו!

• תוכן חדש...