Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום סוף כל סוף עשיתי את הקורס במלואו :)

הבעיה המדוברת לא חזרה על עצמה לאחר שביצעתי את כל התרגילים שוב ואף יותר מזה.

אני רק יכול לקוות שבאמת מדובר בתקלה רגעית שלא תחזור על עצמה או נתונים לא הגיוניים.

כרגע אני מתכוון לשכוח מזה...

בקשר לקורס.

כמו שרבים כבר אמרו, חוויה. למרות שהקורס בסיסי יחסית ולא חידש לי יותר מידי, היו פה ושם נקודות חשובות שהיה צריך לחדד. העיקר בשבילי הייתה האפשרות לשחק עם הרכב במקום מבוקר, שלא צריך לחשוב יותר מידי על בטיחות ותנאי דרך וכך לבדוק את המיגבלות שלו ביתר קלות. יש מצב טוב שאני אמשיך הלאה ואקח קורס נהיגה ספורטיבית קצת יותר מתקדם.

לצערי לא היו עוד רכבים ספורטיבים היום ולכן לא היה לי ממש למה להשוות את הזמן שלי בג'ימאקנה... :(

אבל עדיין היה כיף.

מומלץ בחום.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הולך לאודי , משקיע את מיטב כספי , ואז ה ABS+ESP לא עובדים ,שיכניסו למוסך כמה שהם רוצים

ההשקעה מבחינתי היא בזבוז כי אני ציפיתי לקבל רכב ח-ד-ש (בלי פירוקים למיניהם) ועוד במחיר של 300K .....

מצד שני,נכון שדברים כאלה קורים וצריך להתמודד איתם אבל בכל זאת הייתי נותן 100% בכדי לקבל חדש ,

גם אם הסיכויים לקבל אחד קלושים(תלוי במקרה כמובן).

תאגד את האנשים הנ"ל : המומחה מבן היפנים במוטוריקה, המומחה מבין הצרפתים במוטוריקה, המומחה בין כל שאר האירופאים במוטוריקה, המומחה מבין האמריקאים במוטוריקה ולבסוף : המומחים הגודלים ביותר של קוריאה וסין במוטוריקה.

תבקש מהם ליצור לך רכב, שיהיה הכי הכי אמין בעולם..

בחיים, אבל בחיים, לא תקבל רכב הכי אמין שיש, תמיד תהיה תקלה כזאת, פשוט כי זה בלתי אפשרי ליצור כזאת מפלצת.

שמעת שגם באסטון וגם במרצדס שעולות מעל מיליון שקל יש תקלות ? (ושמעתי גם דיי הרבה), אם תבוא אליהם בטענות פלצניות שכאלה "קניתי רכב במיליון שקל והרכב מביא איתו תקלות והוצאות גדולות ??!?!?! אני מצטער, תנו לי רכב חדש" יצחקו עליך ויבעטו בך בטוסיק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שמעת שגם באסטון וגם במרצדס שעולות מעל מיליון שקל יש תקלות ? (ושמעתי גם דיי הרבה), אם תבוא אליהם בטענות פלצניות שכאלה "קניתי רכב במיליון שקל והרכב מביא איתו תקלות והוצאות גדולות ??!?!?! אני מצטער, תנו לי רכב חדש" יצחקו עליך ויבעטו בך בטוסיק.

כמות החיישנים שיש לך ברכבים מהסוג שציינת מבטיח לך שלא יהיה לך שקט מוחלט.

ככל שאתה עוד יותר עולה בסקאלת המחירים של רכבים, הם הופכים להיות עוד יותר מורכבים ומסובכים, וזה כמובן מביא פוטנציאל גבוה יותר לתקלות.

יש לי חבר שיש לו חצי שנה את ה-X5 החדש, והוא פשוט סובל מהרכב, שסובל מכל מיני בעיות חשמל.

חבר נוסף עם המתחרה לבית מרצדס, ה-ML גם מצטער על הרכישה, ומתכנן לחזור למכונית הקודמת שלו- פג'רו קצר 00.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמות החיישנים שיש לך ברכבים מהסוג שציינת מבטיח לך שלא יהיה לך שקט מוחלט.

ככל שאתה עוד יותר עולה בסקאלת המחירים של רכבים, הם הופכים להיות עוד יותר מורכבים ומסובכים, וזה כמובן מביא פוטנציאל גבוה יותר לתקלות.

יש לי חבר שיש לו חצי שנה את ה-X5 החדש, והוא פשוט סובל מהרכב, שסובל מכל מיני בעיות חשמל.

חבר נוסף עם המתחרה לבית מרצדס, ה-ML גם מצטער על הרכישה, ומתכנן לחזור למכונית הקודמת שלו- פג'רו קצר 00.

הכל נכון, עד שזה מגיע למערכות בטיחותיות.

ברקסים, ABS וכו'. אז במקום להיות רק מעצבן, זה גם מסוכן.

• תוכן חדש...