Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור-הטוטאלוס שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשלב P בזמן נסיעה עלול לגרום לכך שתיראה מתחת לאוטו ממה בנוי גיר.

בלם יד דווקא כן יכול לעזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדיף לראות איך נראה הגיר מתחת לאוטו,מאשר לראות איך נראים שורשים מתחת לאדמה.

לפותח השרשור,

לא שמתי לב אם הרכב אוטומט או ידני (קיים ידני בניאון בכלל ?..), אבל יכול להיות שמאיזושהי סיבה היה לך איזה "ניתוק חשמלי" שבעקבותו לא היו לך בלמים ? (יותר נכון להגיד שהיו לך בלמים,פשוט היית צריך ללחוץ מאוד מאוד חזק, כי לא היה לך את הבוסטר שיסייע לך).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפי מה שנראה לי, יש סיכוי גדול שבלם היד היה משוך עוד מתחילת הנסיעה. זה הסבר הגיוני ביותר לשאלה "למה הבלמים לא עבדו".

אפשרויות נוספות:

משהו שהיה תקוע מתחת לדוושת הבלם.

נזק לאחת ממערכות הבלימה (לא נפוץ בכלל)

לחצת על הדוושא הלא נכונה ...

כמו שציינו, לשם בפרקינג לא יעבוד, הגלגלים לא ינעלו במהירות שכזאת אלא רק במהירות נמוכה מאוד. וכן, זה יגרום נזק.

שמעתי גם על דביל שבשביל להאט העביר הילוך לרוורס, שוב, לא פעולה מועילה ולא נורמלית.

בכל מקרה, במצב שהיית, אני מניח שיצאת הכי טוב שיש, אם הבלמים לא עבדו אז הכי טוב לעצור את הרכב על דברים נייחים מאשר על עוברי אורח ומכוניות אחרות.

בהצלחה ברכב הבא!

פורסם

מה עם לשלב להילוך הראשון/low ברכב אוטומט? הרבה יותר הגיוני לי לעשות זאת מאשר לשלב לP.. הרי ככה גם הרכב לא ינעל גלגלים אלה יאט למהירות אפסית בשניות.

פעם במהירות של כ50 רציתי לשלב להילוך 2 בגיר אוטומט (סופר לנסר), משכתי יותר מידי את הידית והגעתי לL - הרכב האיט במכה אחת ל15-20 קמ"ש. לא הבנתי את פשר האטה המהירה עד ששמתי לב לכך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
במידה והרכב ידני אתה יכול להוריד להילוך נמוך כדי לבלום אותו כמה שאפשר, ברכב אוטומטי אפשר להעביר להילוך -2 או להילוך חניה והרכב יבלם ברב הרכבים.

שימוש בhandbrake לא מצריך הרבה מחשבה צריך להתרגל לרעיון אני משתמש הרבה במעצור יד בפניות והחלקות הוא עוזר לי להכנס לפניה מדויק מאוד.

ככל שתשתמש יותר בדברים שיש לך מסביב ולא רק בגז והברקס אתה תיהיה מוכן להפעיל אותם ברגע אמת.

חוץ מזה נכנסת לכיכר אם היתה אפשרות להמשיך ישר בכיכר כמו רב הכיכרות לא היית צריך לקחת סיבוב וגדול יכלת להתחמק מהבעיה.

תדע לפעם הבאה...

בכל מקרה מה עם ביטוח?

אסור להוריד בתיבה אוטומטית להילוך החנייה,הרכב אומנם יבלם אך התיבה האוטומטית תהרס לגמרי,למרות שאם זה מה שימנע טוטאלוס ו\או נזק גופני לך או לאחרים זה עדיף.

פורסם

תרגיש טוב.

לא מבין איך זה קורה ברכב מודרני? מי עשה טיפול אחרון לאוטו? נגעו בבלמים?

יתכן מאוד ומישהו התרשל בטיפול באוטו.

שווה לוודא כי יש סבירות שזה לא כח עליון אלא יותר טעות אנוש (מכונאי).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אמרתם לו למשוך בהנדביירק,

איך עושים את זה? לאט ובעדינות, כמו בבלימה רגילה?

אבל הוא אמר שהיו לו כמה שניות להגיב. (כי כולם מחכים לרגע האחרון לבלום, ואף אחד לא מצפה שפיתאום לא יהיו לו בלמים)

ואם הוא היה מושך ישר בעוצמה עד הסוף, זה לא היה מעיף את האוטו ל!@!*#%^*?

ובוספו של דבר גם גורם לטוטאלוס? (אם היה נכנס במשהו...)

מה רציתם? שהוא ימשוך בהנדברייק, ויכנס לדריפט בכיכר?

:-)

למשוך בהנדברייק זה אכן פתרון, אבל לא ממש שימושי כשלפניו יש כיכר שהוא הולך להכנס בה.

להעביר להילוך נמוך היה לדעתי יותר שימושי.

אבל מצד שני, הכי קל לדבר עכשיו.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

הכי קל לדבר עכשיו,עכשיו גם אני בעצמי חכם ואומר לעצמי היתי צריך לעשות ככה וככה.

אבל זה לא בדיוק ככה,אם מישהו מכם עבר דבר דומה...אז אתם בטח יודעים שזה עניין של שניווותתתת.

אני רק ניסיתי לייצב את הרכב ובום! מכה.

אין לי זמן להתחיל לחשוב מה לעשות ומה לא,זה קורה כל כך מהר שאתם לא מבינים בכלל.

• תוכן חדש...